Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertretet

czy Włosi są aż tak niscy??

Polecane posty

Gość ertretet

spotkałam dwóch Włochów i oni mieli dosłownie półtora metra a ja przy swoim 160+obcasy czułam się jak duża baba :O tylko czy naprawdę oni są aż tacy niscy czy to tylko wyjątek???

Gość ankaaaaaaaa86
Najczęściej są.

Gość Dans
bardzo często, ale nie ma co generalizowac. wysokich tez się znajdzie

Gość nail22
Sa niscy, ale nie az tak. Zazwyczaj maja 165-175cm, ja przy swoich 176cm czulam sie jak wielkolud we Wloszech:D

Gość buh buih
raczej sa niscy. owszem, zdarzaja sie wyjatki i faceci maja 17- ale generalnie przewazaja niscy

Gość Obyta-Z-Roznymi-Facetami
im nizszy facet tym wiekszego ma penisa. z reguly sto sie sprawdza. przyklad: Wlosi, Francuzi, hiszpanie, Portugalczycy, Grecy, Turcy - niscy ale w spodniach duzo... Za to Polacy, Litwini, Ruscy, Niemcy, Anglicy, Holendrzy, Szwedzi, Ukraincy - wysocy... ale w spodniach przeciętnie... albo i wręcz niewiele ;p zauwazcie ze Murzyni tez sa z teguly niscy albo sredniego wzrostu. jedynym miejscem w Afryce gdzie czarni sa wysocy jest Kenia i Etiopia ale ot dlatego ze tam maja jakies podobno cisnienie inne (teren gorzasty)

Gość na chorobowym..
moj jest wysoki.. czasem mu krece loki;) na moje lokowki

Gość majuniaaa21342
ale ktos wymyslil. tak sie sklada, ze mieszkam we wloszech i mialam kilku facetow i zaden z nich nie mial duzego przyrodzenia.

Mapa, na ktorej są podane średnie długości, dla większości krajów. Jak wynika z tego Holandia wypada tu lepiej, niż Grecja, a Portugalia wręcz kiepsko ;) http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073 A tak naprawde to wszędzie znajdą sie faceci wybijajacy sie rozmiarem sporo ponad średnią, tylko trzeba akurat na takiego trafić :p

Gość BUKAKE @@@@@@@@@@@@
nie wierz w te mapki. to tylko propaganda Węgrow, bo wg tych mapek Wegrzy maja tak duze jak afrykanczycy. hahaha to smieszne bo Wegrzy to narod ugrofinski z malutka domieszka chyba tureckich ludow. w kazdym razie te mapki penisow to tylko tak dla jaj ktos stworzyl i nie nalezy ich brac doslownie!