Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

KTÓA Z TYCH LASECZEK WASZYM ZDANIEM PREZENTUJE SIĘ NAJLEPIEJ? I DLACZEGO? FOTO

Polecane posty

Gość .sweetycurls.08

NA ZDJĘCIU SĄ TRZY KOBIETKI, KTÓRA WASZYM ZDANIEM JEST A) NAJLEPIEJ UBRANA - I DLACZEGO B) MA NAJPIĘKNIEJSZA BUZIE, URODĘ- I DLACZEHO C) JEST NAJZGRABNIEJSZA;)- I RÓWNIEŻ DLACZEGO;) PTORIŁABYM JEDNAK O KULTURALNE KOMENTARZE, NAJLEPIEJ MĘŻCZYZN, NIE PODSTARZAŁYCH KOBIETEK ZGRYŹLIWYCH;) FOFO POWIĘKSZY SIE, JAK SIE KLIKNIE NA NIE DWA RAZY:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1eb52cd93453ee0.html

Gość wiemy o tym od lat
Wszystkie sa tragiczne, jak nie spasiona swinia, to solara albo pasztetus pospolitus:(

Gość nie raczycie nam od
wypierdlaj. Najbrzydsza jestes ty. Sapalona sloncem, blondyna farbowana z odrostami i orlim nosem oraz duza nadwaga :O

Gość O KURDE KURDE
zlot pasztetów, żadna nie jest ani ładna ani zgrabna ani gustownie ubrana hmmm macie podobne gabaryty, na oko 85 kilo, 160 wzrostu

Gość marzensieen
najlepiej podoba mi się blondyneczka w kręconych włoskach:) uważam też , że jednocześnie jest najzgrabniejsza i najmodniej ubrana;) pozostałe dwie laski poodbają mi się mniej. ackzolwiek fajne, zadbane, uśmiechnięte laski:)

Gość ciekawska jestes
szara koszulka najlepsza:-)

Gość jakbys mieszkał
nie licz na kulturalne komentarze , tutaj takich nie ma Nawet jakby tu stały miss świata , 1 wice miss i miss foto to i tak wszyscy zjadą

Gość pewnie ze tak
żadna to wygląda jak zlot pasztetu :P swoja droga kto je ubiera

Gość OOO matko
co za lachony... zal.... Nie ładne tfu ;p fuuuuuu ;/

Gość marianziom
wszystkie piękne i ładnie ubrane bardzo ładną figurę mają

Najlepiej prezentuje sie blondynka w lokach, jest najładniejsza, najzgrabniejsza i najlepiej ubrana.

Gość marzensieen
oj, nie przesadzajcie. może nie są jak miss świata, ale ile z nas tak wygląda:) czy są otyłe? nie, ale czy każdy musi ważyć 50 kg?:)

Widze ze ktos chce sie tutaj dowartosciowac. Niestety jezeli mam byc szczera i obiektywna , czego pewnie oczekujesz to prosze bardzo ;) Pierwsza Pani od lewej : 1)Biały pasek, białe buty i mała czarna torebeczka jak z ciucholandu. Strasznie nijak, a w dodatku zalatuje tandetą. Zero gustu. 2) Buzia uśmiechnieta - wydaje sie byc sympatyczna. Ale nic wiecej. Nie podoba mi się. 3) Widac ze jest gruba. Wiec nie bede wypowiadac sie o 'zgrabnosci' tej osoby. Pani w srodku. 1) tunika z modnym motywem, czarne rurki. Prosto i z klasa oraz wyczuciem. Sama bym mogla to na siebie wlozyc. 2) Buzia - okropienstwo. Strasznie spalona i wydaje sie na pierwszy rzut oka zołzowata. 3) Mysle ze jest OK. Pani z prawej 1) O zgrozo! Biała spodniczka do oczojebnego różwego. BEZ KOMENTARZA. Wstretne. 2) Uroda typowej wsióry / wieśniaczki 3) Jestem zniesmaczona ta Pania.

Widze ze ktos chce sie tutaj dowartosciowac. Niestety jezeli mam byc szczera i obiektywna , czego pewnie oczekujesz to prosze bardzo ;) Pierwsza Pani od lewej : 1)Biały pasek, białe buty i mała czarna torebeczka jak z ciucholandu. Strasznie nijak, a w dodatku zalatuje tandetą. Zero gustu. 2) Buzia uśmiechnieta - wydaje sie byc sympatyczna. Ale nic wiecej. Nie podoba mi się. 3) Widac ze jest gruba. Wiec nie bede wypowiadac sie o 'zgrabnosci' tej osoby. Pani w srodku. 1) tunika z modnym motywem, czarne rurki. Prosto i z klasa oraz wyczuciem. Sama bym mogla to na siebie wlozyc. 2) Buzia - okropienstwo. Strasznie spalona i wydaje sie na pierwszy rzut oka zołzowata. 3) Mysle ze jest OK. Pani z prawej 1) O zgrozo! Biała spodniczka do oczojebnego różwego. BEZ KOMENTARZA. Wstretne. 2) Uroda typowej wsióry / wieśniaczki 3) Jestem zniesmaczona ta Pania.

ja pierdziu.. bylas tutaj juz nieraz, kiedys sie pytalas czy masz szanse zostac modelka.. Panie i Panowie autorka jest.... blondyna w szarej bluzce, aaa rozszyfrowalam Cie :-P

Gość jestem na 90% pewna
jaja chyba ktoś robi pokazując zdjęcie takich "łań" :D:D:D

Dziewczyno daj sobie już spokój,bo to nudne wręcz.Ciekawe czy Twoje koleżanki i koledzy wiedzą,że wystawiasz ich wizerunek na forum. Te wszystkie posty z prośbą o ocenę Ciebie powoli stają się żenujące.Ileż można na Ciebie patrzyć i oceniać.....Zrozum dla niektórych to naprawdę nie jest aż tak miły widok jak dla Ciebie samej.Litości....

Gość wszystki mają wyraźną
nadwagę i brzydkie strasznie twarze jednak ta kręcona jest najmniej brzydka

Gość marzensieen
ojej. wy chyba ludzi z nadwaga nie widzieliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak jak wiekszosci najlepiej
podoba mi sie blondyneczka w loczkach

Gość nie raczycie nam od
autorka znow zaklada topik a pozniej sama sobie odpowiada :D Jestes gruba i brzydka paszteciaro, a do tego glupia jak but :classic_cool:

Gość ALE O co CHODZI xD
Wszystkie jesteście paskudne i wygladacie jak z wiejskiej zabawy i w dodatku po spaleniu słońcem podczas zbioru ogórków w prażącym słońcu ;D

Gość a ta w śordku
z odrostem na 5cm ma trwałą a'la baran?

pierwsza pani ma trochę więcej kg niż wymaga stereotyp pięknej kobiety. ale tragicznie nie jest :) Buzie ma ładną, wydaje się sympatyczna, ale zdecydowanie jest źle ubrana co do swojej figury. pani nr 2... włosy po prostu piękne... ale ten kolor skóry ... dla mnie to jest okropny. tunika ok, spodnie zupełnie mi się nie podobają, pani nr 3. nie widzę jej twarzy za dobrze. włosy ma ok. ale ma źle dobrany stanik. i mam wrażenie , że jej ubrania są na nią za duże.