Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love ronald mcdonald

Co najbardziej lubicie jeść w McDonaldzie?

Polecane posty

Gość alekss xd
wieśmac-a sheika i w ostrowcu św pizze mniam i cole

Gość Tajemniczy Gość
big mac , frytki,tortille,cheeseburger,ciastko jabłkowe,mcroyal,cola:)

Gość gość
Ja lubię jeść nuggets cheikker bic mac macchicken wieśmac frytki sałatkę kurczak sałatkę grilowany kurczak premium lody mażenie shake czekoladowy i waniliowy duże lody z polewą czekoladową owocojogurt i kurczak box

Gość babyfnaf4
ja najberdziej lubie jeść w McDonald big mac , frytki mc'fllary lion polewa karmelowa jeśli ide do McDonald to zamawiam 2 zestawy powiększone z colo i mojm ulubionym mc fllary i wtedy wracam do domu kłade się do łóżka i głaszcze się po bruchu muwiąc ale jestem pełny chyba zaraz pękne!

Gość Oliszek

Najbardziej mi smakują shake waniliowe, frytki i kurczakburger ale hamburger i Big Mac też czasami zamówię.

Gość Ania

Choć w macu jem bardzo rzadko to zwykle zamawiam cheeseburgera, mc nuggets z sosem słodko kwaśnym, albo big maca

Gość Mak jest do..

Czasem jem chessburgera w budce obok pracy, takie dwie panie robią. Niech się mak chowa! Nie ma żadnego porównania! Mak ma jedne z gorszych hamburgerów i do tego drogie. W Anglii w zwykłej budce na ulicy są o wiele wiele lepsze, większe i tańsze.

Gość Ania
26 minut temu, Gość Mak jest do.. napisał:

Czasem jem chessburgera w budce obok pracy, takie dwie panie robią. Niech się mak chowa! Nie ma żadnego porównania! Mak ma jedne z gorszych hamburgerów i do tego drogie. W Anglii w zwykłej budce na ulicy są o wiele wiele lepsze, większe i tańsze.

Jedno i drugie jest podobnie niezrowe, za to  w Macu przynajmniej gwarancja, że świeże.

Ale generalnie staram się unikac fast-foodow, pomimo ze je lubie. Jem raz na ruski rok