Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kobieta

Faceci sami nie wiecie czego chcecie...

Polecane posty

Gość ciekawska kobieta

Czytam wypowiedzi na tym forum i z jednej strony chcecie mieć partnerki chętnę do eksperymentów w łóżku, otwarte na sprawy seksu, a z drugiej każda, która nie jest dziewicą czesto wyzywana jest od dziwek, puszczalskich, szmat itd. A co by było gdybyście poznali kobietę, której akurat z kimś nie wyszło? Była w długoletnim związku i miała żyć w celibacie? Albo inna sytuacja - jesteście z kimś długo, rozstajecie się i co ... oboje już na przyszłość jesteście przekreśleni (bo już prawictwo i dziewictwo stracone)? A już najgorsi są tacy, co uważają, że im wolno było wcześniej się bawić, a przyszła żona - obowiązkowo dziewicą ma być. Gdzie tu logika?

Gość TONIGHT
Nie ma tu logiki, bo niektórzy faceci nie mają jaj. Cóż-bywa. Jeśli sam szalał, nie powinien oczekiwać od kobiety dziewictwa.

Gość ciekawska kobieta
Ja bym powiedziała, że to szczyt hipokryzji ;p

Popieram:) ja też tak chcę...sex sex i raz jeszcze nudnie powtórzę sex:)

Gość Poskawek
narcyzm i egoizm - to jest powodem, dla których niektórzy faceci muszą mieć wszystko tylko dla siebie !!!JA JESTEM NAJWAŻNIEJSZY NA ŚWIECIE!!! wszystko jest dla mnie i wokół mnie się kręci

Nie, otóż nie ma problemu jęzeli juz nie jest dziewicą i lubi bawic sie w te klocki oraz zna sie na rzeczy. Tylko jeden warunek musi być spełniony jak juz jesteśmy razem to bezwzglednie wymagam od nas WIERNOŚCI i tyle. To co robiła zanim bedziemy razem nie ma wiekszego znaczenia no chyba że gziła się z kazdym na każdym rogu i wszyscy o tym wiedzą...bez przeginania.

Gość ciekawska kobieta
Hehe, zdrowe podejście Świderek :) Każda przesada jest szkodliwa ;)

Gość zdechla ryba
sama muzgu niemasz i nie wymagaj od innych

Gość ciekawska kobieta
Ciekawe - nic o mnie nie wiesz, a już o ceniasz... Dobrze to o świadczy o Tobie... Życzę powodzenia w życiu! :P Muzgu istotnie nie mam, bo mam mózg!:P

Gość zdechla ryba
mozg czy nie muzg -wzielam przyklad od dzika