Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Dama..

Baby są okrutne :/

Polecane posty

Standard - chodzi o zdrady. Po tym, co dzieję się na kafe stwierdzam, że baby są nie lepsze od Facetów :O Mówi się, że to Oni szukają młodszego ciałka i nie mają uczuć. Bzdura! Jest tu tyle szmat, które dają dupy na prawo i lewo i zdradzają z byle kim. Ważne, żeby miał dużego i był przystojny! Totalna masakra! Po co wychodzicie za mąż, durne babsztyle, skoro i tak dacie dupy na boku??? Wstydzę się za Was! Wstydzę się, że takie kurwy ''reprezentują '' naszą płeć! I nie wińcie zawsze Mężczyzn, bo Wy też nie macie uczuć! Czas się przyznać! Czas powiedzieć, że my też zdradzamy, i to wcale nie rzadziej !! (znaczy - Wy, bo ja nie zdradzam... dlatego właśnie wybrałam seks bez zobowiązań....) dziękuję za uwagę ! Pozdrawiam kurwiszony 🖐️

ale Was z wielkiej litery :D kultura wypowiedzi bardzo wysoka ;) chyba pierwszy raz pod pewnymi względami zgadzam się z Damą...

Gość nie chce sie logować sorry
sama jesteś kurwiszon

Gość marysia i janek
i to jest cala prawda o kobietach

Przepraszam bardzo za przekleństwa, ale się zbulwersowałam! Przeczytałam dzisiaj z 20 tematów o tym: ''Jak ukryć zdradę'' ''Zdradziłam i zdradzam'' ''Myślę o zdradzie'' No kurwa mać! Jeszcze bezczelnie zwalać wszystko na Mężczyzn! :O:O

W takim razie wydaje mi sie ze bedzie wyjatkowo duzo zwolenniczek do possania bo poruszylas gniazdo szerszeni tym tematem :P

Gość jelonekk..
no co Ty ? naprawdę :) nie wiedziałem :)

Gość lufdry
tajemnicza.....:) jestes zalosna kupa miecha...nie zdradzasz bo nikt Cie nie chce!!!!!:)

Dziękuję Wam za poparcie... Z mojej strony - mogę się śmiać, bo temat mnie właściwie nie dotyczy... ale to już przechodzi ludzkie pojęcie! Lepiej nie brać ślubu i korzystać, niż wziąć i tak bardzo ranić drugą osobę!

Gość oburzona....
nie wszystkie baby to po pierwsze , po drugie przez takie jak ty krytykantki nie szanujące kobiet faceci nas olewają po trzecie zdrada dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn po czwarte różne są jej powody i nie można wszystkich wrzucać do jednego wora i po piąte nie istnieje coś takiego jak seks bez zobowiązań on się zawsze wiąże z jakimiś uczuciami np. zaufaniem, szacunkiem a w przypadku bardzo wielu kobiet z miłością.

Gość kiniaCV.,.
czytam twoje wypowiedzi i dochodze do wniosku ze ty masz jednak cos z glowa. zyjesz ta kafeteria i poprostu cos ci sie pojebalo dzieki za uwage pozdrawiam cie kurwiszonie

Gość demi27
kazdy robi jak lubi....no coz, a za moralnosc swiata ciezko jest odpowiadac...

Oburzona - widać, że nigdy nie pieprzyłaś się z kimś bez zobowiązań... albo jesteś za bardzo uczuciowa... albo lecisz na wygląd :D Te rzeczy napisałam tylko o kurwach, które zdradziły lub planują to zrobić ! Nie wrzucam do jednego wora!

Gość oburzona....
nie wszystkie kobiety zdradzają to po pierwsze, po drugie przyczyny są bardzo różne więc nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, po trzecie przez takie jak ty krytykantki poniżające własną płeć nie szanują nas faceci, po czwarte zdrada dotyczy zarównokobiet jak i mężczyzn i po piąte nie istnieje seks bez zobozwiązań - wiąże się zawsze z jakimiś uczuciami np. szacunkiem, zaufaniem i w przypadku większości kobiet z miłością.

Gość oburzona....
I TO SĄ KOBIETY?

po trzecie przez takie jak ty krytykantki poniżające własną płeć nie szanują nas faceci ja bym powiedziała, ze nie szanuja bo baby sie puszczają i zdradzaja a nie dlatego że ktoś o tym głosno powiedział :)

Gość marysia i janek
wredna masz racje. to czyn o wszstkim mowi dlatego w niektorych przypadkach nie szanuje sie kobiet

Gość oburzona....
no w takim razie palimy na stosie wszystkie babki, ciotki, matki które dopuściły się zdrady! masz rację nigdy nie uprawiałam seksu bez zobowiązań (jeśli on się ma kojarzyć z brakiem miłości) dla mnie coś takiego nie istnieje sam seks nigdy nie sprawi kobiecie takiej jak seks z facetem który skradł ci duszę. Uprawianie samego seksu jest również k*restwem.

Offerma - to jest w ty temacie nieistotne... Zresztą kobiety nie pyta się o takie rzeczy... Jesteś nietaktowny :O Zresztą - co Cię to obchodzi? Liczba była mniejsza niż 20. A Facet rucha w swoim życiu około 100, więc...

Kurestwo jest wtedy gdy płaci się za seks środkami płatniczymi (np. biletami NBP). Inaczej nawet małżeństwo trzebaby uznać za kurestwo.