Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Dama..

Baby są okrutne :/

Polecane posty

Gość trzecia czarownica
Tajemnicza Damo, uwielbiam Twoją buńczuczność :) :)

Gość ggggrrrr
autorko- jestes zalosna zazdrosnica..Co cie k... to obchodzi jak inni zyja?

Gość oburzona....
sądzicie że wy "uczciwe" kobietki zostaniecie przez facetów lepiej potraktowane? szukacie na kafe dla siebie partnerów?

Uprawianie samego seksu jest również k*restwem. wedlug Ciebie - inni mogą i maja inne zdanie na ten temat. Dla mnie seks tylko i wyłącznie z miłości jest głupotą, bo nigdy nie bedziesz miec 100% pewnosci ze facet Cie kocha, po 2 miłośc przychodzi z czasem a wiec po co marnowac czas na "czekanie"?

Przykre, ale prawdziwe... I takie flanelki, żeby nie powiedzieć szmaty, robią opinię normalnym babeczkom :/ Ale dodam że są okrutne nie tylko wobec facetów, wobec siebie nawzajem też :o Jakie 'przyjaciółka' potrafi przyjaciółce numery wywinąć, to głowa boli...

Gość dziamdziamdziam
mowie teraz obiektywnie a chuj cie to obchodzi ? nie popieram tego ale przez takie jak ty, nie tylko zdradzajace, rowniez mamy opinie tych gorszych, bo facet za facetem zawsze murem stanie. skoro jedna babka nazwie druga dziwka to potem sie dziwicie ze sami o nas tak potrafia myslec jak to jest jawne przyzwolenie ?

Gość julia2121
a ja sie wstydze za takie kobiety jak ty, wypowiadajce sie tak prostacko i bez sensu.na wszystkich tematach probujesz pokazac jako to jestes och i ach, w dupie mam to co sobie myslisz o kobietach, zajmij sie swoim szmaceniem.nikogo nie bedziesz umoralniac bo nie masz do tego podstaw.seks bez zobowiazan jak to przyzwoicie brzmi, widocznie do zwiazku nikt cie nie chce.a teraz pozwol ze cie opuszcze psiuto, a ty wylewaj nadal swoje cudne madrosci.ciekawe kiedy ty mialas czas na pieprzenie skoro caly czas na kafe dymasz, w sumie co mnie to obchodzi, ssij

Gość wladek ze wsi
wszystkie jestescie takie same:/

Gość julia2121
szkoda ze nie bede mogla poczytac tych wybitnie wyjebanych tekstow gdyz kafe sie psuje ach

Gość tez mi wiadomosc

Gość ale jołk

Tożto wspaniały kościół wymyślił monogamię wśród ludzi... żeby mieć nad nimi władzę zabraniając czegoś naturalnego no i wiadomo: z pary katolicko-monogamicznej od razu masz katolika :) i inters sie kręci. Oszukiwanie drugiej osoby jest bardzo naganne. Sami nie chcemy być oszukani, więc nie róbmy tego innym. Ale też praw fizyki/natury pan nie zmienisz... Zamiat tak ostro krytykować pomyślcie w jaką pułłapkę cywilizacyjno-kulturową wpadł nasz gatunek. Tak źle i tak nie dobrze. Trochę wyrozumiałości i życzliwości. I ZROZUMIENIA. Wtedy świat będzie taki jaki chcecie. Zacznijcie od siebie.

I jeszcze, autorka ma układ: seks bez zobowiązań i dobrze jeśli obydwie osoby sie na coś zgadzają, to ciągle jest to fair Nawet jeśli dziewczyna idzie z kimś do łóżka za kasę. On i ona się na to zgadzają i innym nic do tego! To jest ich wybór i oni wciąż są fair. Natomiast jeśli ktoś kłamie i zdradza... to nie jest fair. I to potępiam najbardziej!

"baby" nie są okrutne to niesamowicie ciekawe i intrygujące postacie w naszym życiu :) Bez nich świat był by do bani

Brunet Tajemnicza Dama potraktowala Cie cieta riposta. Masz zablokowana mozliwosc pisania przez nastepne 20 minut :P

Gość aha i ach
Nick "Dama" nie bardzo mi pasuje do twojego rynsztokowego jęzora. :P Weź sobie w cudzysłów. :D

Łoc ap kurwa ? :classic_cool: Jak się będziecie napierdalać o Damę to dajcie znać, zakupię popcorn i Colę :D. Żabciu, przyłączysz się do mnie i obejrzymy razem ;) ?

Gość aha i ach
olewam :P :D