Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

To znaczy Zuzik chcialam napisac ze przewaznie kazdy szef marudzi. Wydaje mu sie ze w ten sposob mobilizuje pracownika,. A czesto jest odwrotnie, stresuje tylko:(

Tak, Kosmitko :-). Miałam kliknąć na vitalekką a kliknęło się na dobra dla serca :-D.

bo ja na tej srtonie dawno jestem,właśnie na jakis czas zapomniałąm o tym,ale Bechemotek mi przypomniała:)

Na razie nie czuję głodu, posiłki są takie zapychające. Ale to dop;iero 2 dzień!

Bechemootek, kciuki za powodzenie diety sa mocno trzymane:) Dziewczynki trafilam na garnku na dziewczyne ktora schudla w ciagu roku chyba ze 30 kilo stosujac diete Dukana?.Niesamowite. Podaje tez duzo przepisow. http://www.garnek.pl/rozanka/a Zastanawialam sie moze by z miesiac pomeczyc sie na takiej diecie? Musze sobie poczytac o tej diecie:O A ja rzeczywiscie wezme sobie chyba kapiel. Czuje ze zaczynam sie "rozkladac"

Ja juz chodze od dawna w kozaczkach Zuzik. Moze mniej z potrzeby ale tak dla szpanu bo wszyscy chodza:P Jak przyjdzie prawdziwa zima wskocze w te grubsze i cieplejsze ale mniej paradne kozaczki.

Bonitko, myślałam o Dukanie, mam książkę. Ale nie polecają jej dla osób z problemem trójglicerydowym.

A ja ide sie pluskac dziewczynki. Jest mi bardzo niedobrze:( A jutro nie moge zostac caly dzien w lozku, zeby sie podkurowac:( Dobranoc. Dobranoc.

Czyli dla mnie Dukan tez nie wchodzi w rachube Bechemootek:O Ale teraz juz znikam. Dobranoc🖐️

ja jeszcze w pantofelkach;) Bonita na tej diecie są trzy koleżanki z pracy - widać efekty, ale dyskomfortem diety mogą być zaparcia - trzeba b. dużo pić i coś słyszałam, że trzeba uważać na nerki, ale nie wiem co z nimi:o

Bonita sobrej nocki🖐️ Bechemotku ja z tej strony miałm jedną dietkę na miał była to wersja demo ,ale juz jej nie ma,chodź jąstosowałam widziałm efekty,trzymam kciuki za ciebie To mojemu kogutkowi jajka z marzną:P:):P)

a ja mam pytanie która ma pożyczyc widły:P:) Zuuzik ja już w kozaczka też dawno chodzę.

Bechemotku od kiedy Twoja synowa na dukanie? i ile już w dół? Kosmi o widłach zapomnij:P takowe widziałam ostatnio u dziadka na wsi, ale sto lat temu:P

A jutro ma popludniu angielski,ale wiecie ile jaj wychodz jest nas 8 babek i jest wesolutko:P:) bo tak to rano mam.,nawet powolutku kam o co chodzi:P:)

tak troche humorystcznie z tymi widłąmi pojechałam:P,bo moje dziecko ma grac starca z widłąmi i gumowcami i kufajce na Zaduszkach Mickiewiczowskich i jego klasa beda przedstawiać Obrzęd Dziadów,jutro lece szukać na wieś widłow i sierpa:P:)

Nie wiem dokładnie od kiedy ale co jakiś czas powtarza jeśli coś poleci jej w górę. Teraz mówiła, że przytyło jej się 3 kilo (podobno pozwoliła sobie) więc znów zaczęła. Ale figurkę ma :-D. Ale młoda, 30 lat.

Kosmi to życzę powodzenia w poszukiwaniach;) pożegnam się już, łupie mnie w podbrzuszu, coś się dzieje niedobrego, ja to wiem:o muszę iść na pokaz i ja:o jutro dzwonię i się umawiam, nie ma wyjścia:o trzmajcie się

w okolicach trzydziestki wystarczyło jak dwa dni nie zjadłam kolacji i brzucha nie było;) gorzej po 30-tce, a po 40-tce to już porażka:P;) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa