Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Heeee, heee - może jednak ktoś jest??? U mnie też hiacyncik pachnie, różowy :-) :-p. A za oknem -3, lekko popruszone na biało i co najwazniejsze sucho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Bo wczoraj lało taak, ze przerażenie nas dopadło :-o

jestem jestem:) Bonita a myślisz, że jaki ja nosze rozmiar?????

Bechemotku u mnie narazie spokój - nic nie leci z nieba:)

U mnie tez na szczescie sucho. Ja juz nie chce zimy. Ja juz czekam na wiosne. Poza tym chodze juz w pantoflach:)

Bechemotku 42:(:(:(:(:( a o cyckach nie wspomnę, chyba znów mi urosły:P wg tvn u mnie ma jutro padać śnieg:o

Ja mogę mieć taką zimę z lekkim mrozikiem, słoneczkiem. Wolę, żeby wiosna przyszła na wiosnę :-). Bo jak za wczesnie przychodzi, to mi w maju dmucha tropikami i jest koszmarnie😭

masz rację Bechemotku, byleby nie padało nic, albo nie za dużo

Zuuziku :-D, 42 to ja nosiłam przed naszą erą...po urodzeniu 3 dziecka już nigdy 42 nie była w zasięgu.

Zuuziku, u mnie mrozik -3, -4 i fruwają takie białe piórka. A wiatr wysuszył wczorajszą ulewę!

A ja juz nie chcem sniegu. Czekam na wiosne. Pare dni temu, chyba we wtorek byl taki wiosenny dzien.

o cholera to znaczy, że do swojej 38 już nigdy nie wrócę, buuuuuu ale jak mam wrócić jak żrę jak koń:P i sobie dogadzam, dziś upiekłam rogaliki z francuskiego ciasta:P idiotka ze mnie:o

Bonitko, też chodzę w płytkich butkach, szczególnie gdy posuwam się autkiem :-)

u teściowej na ogródku opadło jakieś 15 cm wody, ale daleko jeszcze do dna:o dlatego mogłoby już nie padać i nawet wiatr mi nie przeszkadza - wysuszyłby trochę tę zgnilznę

ja śmigam na zmianę w kozakach i w botkach, a w pracy i tak zmieniam na pantofle

Zuuzik, ja teraz dziwnie się odżywiam. Nic mi nie smakuje...a wciąż mi przybywa :-(. Może to geny i wirujace hormony - przecież ja nic nie biorę.

a ja dogadzam sobie słodyczami:o niestety jestem ich niewolnicą, ale tak w ogóle to za mało się ruszam

Moje miasto jest na piaskach, więc tylko ludzie przy rzece mają problemy. A moja dzielnica leży na tzw. "kurwiej górce" i jest daleko od wody.

O takie rogaliki Zuziku sa bardzo dietyczne:) Moglas kupic dwa w cukierni a nie piec zaraz cala blache:) Ja juz nie bede nic wypiekac. Teraz, kiedy prawie nie pale, jem podwojnie:(

Hej dziewczynki przepraszam, już jestem,zapatrzyłam się na film,który leciał na TVP 1 "Tylko mnie kochaj" jakieś 2-3 lata temu byłam na nim w kinie-fajny film:)nawet mi łezka poszła..człowiek z wiekiem to coraz bardziej sentymentalny się robi;)

na jakiej górce??? że wygwiazdkowało:P moje maisteczko na kilku wzgórzach, ale jest rzeka i kanał i tam jest ból:o ja szczęśliwie na jednej z górek:)

Tokina już chyba poszła spać:( A ja mam taka prośbę ....jak jutro odczytasz....czy mogłabyś mi też podesłać tego linka na oglądanie seriali? tyle tu piszecie o tym oglądaniu,że pozazdrościłam:P:P ale kiedy ja na to czas znajdę......:O

Bonita no mogłam;) ale ciasto miałam w zamrażarce, chciałam najpierw zapiec w nim frankfurterki, ale że nie znalazłam ich w lodówce;) to wzięłam marmoladkę i brzoskwinie z puszki i są na słodko:P Marijko masz rację ja też mam oczy w mokrym miejscu i sama się dziwię jak łatwo się wzruszam

Zuuziku, dietę przerwałam. Była zbyt nierealna. Za dużo warzyw, które są teraz sztucznie pędzone lub niedostępne. Myslę, że wiosna, lato będą bardziej normalne. Poza tym obrzydził mi się smak gotowanych warzyw. Sam zapach powoduje u mnie mdlości :-o