Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

ja tez się zmywam idę się kompać i spać jutro o 5 musze wstać miłej nocki dobranoc ❤️👄

oki to nie przeszkadzam, kuknij na fotkę, a ja spadam

hejka Dziewczynki :D Dopiero co wróciłam z Or..m i wiecie co ...lodowato jest okropnie ten wiatr szok.😠 Jeśli chodzi o wczorajsze święto to ija go nie obchodzę :( ,nie obchodzę też dnia kobiet :( lubię kwiatki od M ale tak bez okazji ,choć jemu to ostatnio niezbyt często się zdarza dawać mi 😠 tokino..to już w niedługo masz imprezkę w domku ,moi rodzice nie wiem dlaczego nie chcą obchodzić rocznic ślubu a przecież już minęło im dawno 50lat ślubu ,tato ma już 85 i tylko słyszę nie .Dzieci jednak wracają :) to dobrze czy żle ?👄 Zuuzik...cudna ta fotka :D szkoda że ja nie mam kotka , dawniej moja kotka też jak coś kroiłam to biegła do mnie i czekała by dać jej mięska ,teraz co prawda robi to O...si ale ja pamiętam moją Telusie w końcu była z nami 17lat .👄 zuuziku to tętno może być wynikiem nadczynności tarczycy ,tak było w moim przypadku :( bechemoot ..👄 Dla wszystkich miłego dnia 🖐️

beti ..to masz świetną kierowniczkę co dżwiga zamiast pracownice :D to chyba trafił się wyjątek super :)

Jeszcze troszkę poczekam na kawkę mam lenia dzisiaj by ja zrobić ,polatam po allegro wiosna już za mom.🖐️

Witam 🌻 zapraszam na kawe (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? Roberto ❤️ chodź pochlipać ;) herbatke (__)? (__)? (__)? (__)? inusie(__)? (__)? (__)? (__)? u mnie minus osiem - zimno ale słonecznie :D Śniadanko: dzisiaj podaję chlebek z domowym smalczykiem: http://www.olgasmile.com/images/smalec2.jpg http://www.kobieta.pl/uploads/pics/smalec_01.jpg kto nie może to twarożek ze szczypiorkiem: http://fifufifu.pl/blog/wp-content/uploads/2010/06/sersz.jpg herbatka żurawinowa sok marchewki i banana musli POZDRAWIAM i życzę miłego dnia ❤️ Zuzik ❤️- śliczne te kociaki - obejrzałam całe kocie archiwum tej osoby - w garnku można utknąć na cały dzień :D

Roberta Terterek I ja z Wami pochlipię kawusię,muuuu bosko:):) U mnie za oknem -15 ale także słoneczko pięknie świeci,jak się wyjdzie na dwór włoski w nosie zamarzają jednak gdy słońce,można wytrzymać i to. Miałam dzisiaj konfrontację z wagą i nie jest to kurtka nic pocieszającego.Znowu mi przybyło parę kilo człowieka,kontrolowanie wagi ostatnimi dniami najwyraźniej mi nie wychodzi.Kurtka wszystko tak ładnie pachnie,nęci wabi,jak tu się ma słaby człowiek oprzeć?!

witaj Wesołku - kawa pyszna w Twoim towarzystwie ❤️ ❤️ ja dzisiaj nie pracuje - ide z lepkiem pod prysznic :D a potem pomyśle jak sobie umilić te słodkie godziny :P Mnie też jakoś podejrzanie biodra wezbrały :D:D trzeba coś z tym zrobić żeby sie w wiosenne ciuchy zmieścić - na nowe nie moge liczyć :D hmmmm....ale cosik ugotować musze ...więc nie takie słodkie :P ale co tam - słońce świeci i jest git

Nio jestem T..... ostrzyżony, nakarmiony ,polatałam z odkurzaczem u niego teraz napije się z przyjemnością kawuni :D Ja jednak mam coś głową odurzam codzinnie 😠jakoś nie mogę tego nawyku sie pozbyć chyba mam to od urodzenia lub jest to jakiś rodzaj nerwicy .. Wesołku.... ja wczoraj miałam kłótnie z wagą tak tak z wagą oszustka wskazuje mi dużo ponad normę ,ale postanowiłam zrezygnować z kolacyjek małżykowych trzeba się za siebie wziąć strach się przyznać ile ważę . terterek.. u ciebie napewno nie widać tych bioderek masz figurkę jak dwudziestolatka .:D Bandersku ...co z tobą ? bodusiu ..a ty gdzie się podziałaś ? 🖐️

trochę pozjadałam liter wybaczyć proszę ślepota dysl...ja swoje prawa ma :D

Witam🖐️ U mnie też ziąb niesamowity :( chociaż świeci słonko. Bechemootku dziękuje za przemiłą rozmowę 👄👄 Ja tam problemu nie mam z wagą :P :D jakoś utrzymuje się w miarę normie :) Banderasku hop, hop !!!!!!!! Pozdrawiam i życzę miłego i ciepłego dnia 👄🖐️

Witam i ja oczywiście bardzo słonecznie byłam od rana w kuchni , bo jednak trzeba było użyć piekarnika i zamiast jednego ciasta wyszły mi przez przypadek dwa:D Nadal ściągam i nagrywam w międzyczasie filmy, już kończę nagrywać sezon 5 . Zuuziczku , znalazłam odcinek o który pytałaś to sezon 5 , odcinek 19 tak się zaczyna. Roberto, fajnie masz z tym odkurzaniem codziennym :) ja odkurzam raz w tygodniu, ale pewnie dlatego że leniwiec jestem niesłychany:D Tereterku jak masz wolne to trochę poleniuchuj, śmiać mi się chce jak piszesz że boczki Ci się zaokrągliły :D normalnie nie wyobrażam sobie bo Ty taka szczuplutka jesteś że w zasadzie nie zaszkodziłoby dołożyć tym tym boczkom troszkę :D Wesołku, już się martwię , kiedy ta zima odejdzie z Twojego rejonu , a tu mimo słoneczka jak piszesz ciągle zimno i zimno. Ty też nie musisz się obawiać i obrażać na wagę bo takie chucherko jak Ty to może sobie pozwolić na dodatek wagowy, zawsze na wiosnę samo spadnie jak zaczniesz uprawiać ogródek.

Pszczółko Ty jesteś farciara pod każdym względem , nawet nie musisz się starać by mieć linię OSY ! , no wiem Pszczółka jesteś :D ale rzeczywiście mało jest takich ludzi co nie muszą uważać na jedzenie bo i tak nie przytyją. W Twoim wypadku to szczególnie dziwne bo ciągle jakieś frykasy pichcisz i ciągle jakieś ciasta pieczesz więc dlaczego ? Ja niestety po okresie aktywnej wstrzemięźliwości pokarmowej , mam takie czasem napady że aż się boję jak to się skończy. Ostatnio nawet pozwoliłam sobie na zjedzenie ptysiów i kremówek:O Jak tak dalej pójdzie mam szansę wrócić bardzo szybko do poprzedniej wagi:O 😭 No ale cóż , moje silna wole uleciała gdzieś w kosmos i muszę czekać aż do mnie wróci :D

Teraz zapodaję zupkę jarzynową i uciekam do pracy . Trzymajcie się cieplutko 👄

Pszczólko ..i ja przed operacją nie miałam problemu z nadwagą a teraz czort wie dlaczego i po co 😠 tokino...smaczna zupka Dziękuję 👄

ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie? ;):P jacie tak długo cisza na kafece?????? dziewczyny nie ma to tamto;) meldować się

Terterku też utknęłam na profilu tej osoby - fajne foty babka robi:) Pszczółko zazdraszam Ci braku kłopotów wagowych, ja od samej operki urosłam o 8 kilo:o Roberto masz rację, już kiedyś miałam takie objawy i wyszła nadczynność tarczycy, leczyłam się półtora roku:o dostałam skierowanie na tsh - jutro idę to zobaczymy

też ważę najwięcej od czasów operacji :( Ale ja od dłuższego czasu walczę z paleniem, rzucam papierosy i automatycznie rzucam sie na jedzenia, a jak rzucam jedzenia, to zaczynam na nowo popalać i tak wkoło Macieju..... Dziewczątka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam pierwszy raz w nowej pracorze. jest superaśno. Ale stwierdzam, że faceci w biurach sa bardziej rozluźnieni i milsi, przylecieli sie przywitać i usmiechali się. Niestety, my kobiety jesteśmy bardziej pochmurne, 3/5 obsady ....to kobietki dumne jak pawie :P To oczywiście, pierwsze wrażenie. Pewnie z czasem wszystko się ociepli :P

Personalna dzięks za super fotki z maluszkiem w krainie baśni:)

hej Poetko:D haha myślę, że panie takie dumne na początku - zazdrośnice:P