Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Małgosiu👄 Moje domowe już rosną:D Jak tylko będą gotowe to przytacham:))))na kafe...:))) Tylko kto je wszystkie zje;))))????

Oooooo!!! ależ nam sie pączkowo i tłuściutko dzień rozpoczął!! ❤️ dzieki Banderasku i Małgorzato za kawusie i pączuszki ❤️ ❤️ ❤️ wychłeptam kawusie i zagryze pączkiem :D:P Dzisiaj śniadanka nie będzie! :D:D:P są tylko pączuszki :P http://www.bavarianhaus.pl/images/14.jpg pączki angielskie: http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2008/slodkikarnawal_d.jpg oponki: http://i42.tinypic.com/dy3igz.jpg Faworki: http://www.przepisy.wortale.net/gal/0_37524700%201226497655.jpg róże karnawałowe: http://zdjecia2.autogielda.pl/artykuly/Z1346037379.jpg Pozdrawiam tłuściutko i życze wesołego dnia ❤️ ❤️ ❤️

Halooooooooooooooooooo!!!! Jeszcze przyniesione pączusie nie zjedzone:P;)))a ja już pukam z następnymi:))) Puk!Puk!Czy tutaj ktosik konsumuje pączusie???:D Dziś wszystkie ilości dozwolone;)))) Jeszcze cieplutkie:)))) Proszę konsumować... OOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO Smaczniutkiego :D p.s.Wszamałam już 3:)))i wcale nie poszły mi w boczusie:P (dziś nie poszły;)))..) Hi:)))hi:)))hi:))))

Wytaczam;)))się na zakupy ...a jak się wtoczę to sprawdzę czy zniknęły pączusie :))) Udanego i sytego;)))dnia🌼

pozdrowionka Wesołku sama robiłam jak wróciłam do domku ja się waszymi pączusiami poczęstowałam. narazika

Hallo!!!! Widze ze bardzo paczkowo zrobilo sie u nas na topiku. Dzisiaj zapominamy o wszelkich dietach i jemy paczki:) O diete bedziemy sie matrwic jutro:) A tak na serio. Jeszcze nie zjadam zadnego. Nie mamy w domu paczkow. Dopiero po poludniu wybywamy z domu i zostana zakupione 4 sztuki. Na razie 🖐️i smacznych paczkow zycze:)

Hej🖐️ Dziewczynki już z samego rana pączusiami serwują :) mmmmmmmmmmmmmmmmmm smakowite 👄 pyszne i słodziutkie👄 Ja dokładam swoich pączusiów ( OOOOOOOOOOOO)> i herbatkę z cytrynką )_(> )_(> )_(> Pozdrawiam i życzę miłego i ciepłego dzionka ;) 🖐️

hej dziewczynki wiedziałam że na Was mogę liczyć i nie pomyliłam się , pączkujecie do woli :D Banderasku, Pszcółko , Kosmi, dziękuję za pączuszki👄 Sama byłam dziś poza domem bo odbierałam dziś wynik z mammografii w dodatku zrobiłam małe sprawunki ale o pączkach zupełnie zapomniałam :O Teraz już raczej po nie nie pójdę ani nie pojadę więc jedyne co skosztuję , to tylko w Waszym wykonaniu, jeszcze raz wielkie dzięki 👄👄

Kosmitko:):) Nie byłam ale nazwa tej miejscowości mi się podoba bardzo:p:) sworne -gacie,jak młody tyłek to i gacie sworne:p:):) Niemiłosiernie się ożarłam pączkami,pasowało by iść na spacer ale mi się nie chce.Przy smażeniu poparzyłam łapy,jednym słowem obraz nędzy i rozpaczy.Chciałam wrzucić fotki do gara ale coś się popsuło w moim kompie i nie można przerzucić zdjęć z aparatu,nic mi dzisiaj nie wychodzi. Tokina przy tłustym czwartku koniecznie trzeba zjeść pączusia,przynajmniej jednego.

Ale fajna nazwa :P Ja nie bylam jeszcze w Swornych gaciach. Zawsze trafialy mi sie niesforne:P A gdzie lezy ta miejsacowosc Kosmi? Zjadlam juz 3 paczki. Na razie mam dosyc. Kupilismy 6 sztuk ale malz jakos slabo je te paczki, tylko ja wcinam jak szaleniec. Jednego nawet dostalam w banku:) Zamiast serwowac paczki lepiej by bylo zeby porzadnie oprocentowali ksiazeczki oszczednosciowe. Terterku na balu pewnie nie serwuja nic, bo i malo jest miejsca na jedzenie. Mozna sobie tylko cos samemu kupic w jakims bufecie, no chyba ze ktos ma loze. Ja co roku ogladam transmisje z tego balu.

Jest mi przykro:(((( Prawie wcale pączusie nie zostały zjedzone... A ja i nie tylko ja tak raniutko tu z nimi przybiegłam:O Nic to!Mówi się trudno i wcina się dalej:P;))) Wypluskałam się i idę na maratonik...:)))) Dobranoc

pączkowe witanko przyznać się dziewczynki ile która zjadła dziś pączków? Bonita już wiem, że 3:) ja oczywiście więcej, bo 3,5 a jeszcze jeden się do mnie tak ładnie uśmiecha:D:D:D i pewnie go schrupię:P zawsze wolałam, tak jak Terterek pączki kupne, ale w tym roku nadziałam się na kupne, błłłe - dwa z różnych źródeł i do bani:o za to teściowej wyszły znakomicie, mniammmmmmm palce lizać:)

byłam na farbie, jak ja lubię to fryzjerskie mizianie mojej łepetyny i wciąż ubolewam dlaczego nie potrafię sama tak się uczesać:P niby robię to samo co fryzjerka, a wychodzi kiepska imitacja:P

Powitać😍 Ja dzisiaj pączków niet, tylko wczorajsze oponki:( Zuuzik, ja mam to samo. Robię tak jak fryzjerka, identycznej grubości szczotką, a NIGDY tak ja po fryzjerze nie wyglądają :( Dobranoc.

ano dziewczynki - fryzjerka jak modeluje to widzi cały łapek i mocno nadciąga włoski pod szczotką we właściwym kierunku. No i fryzjerki maja takie szampony i odżywki których my nie mamy. One kupują w centrach zaopatrzenia fryzjerskiego - to są duże opakowania i dzięki temu, że tańsze - moga sobie pozwolić na oryginalne zachodnie kosmetyki do włosów. He he ale sie wymądrzyłam :P:P:P Witam wieczorowo ❤️ Byłam najpierw dzisiaj na pączkach u moich emerytek a potem fikałam noziami na gimnastyce - myślałam że ducha wyzione :D Teraz jestem padnięta jak betka i jeszcze tylko zrobie małżowinie kanapki i szurne do łóżka. Zuziczku jutro pośle @ ❤️ Zjadłam dzisiaj 2 pączki z emerytkami, 1 pączek w domu po gimnastyce to razem 3 ale jak do tego dodam 5 pączków Banderaska, 2 od Małgorzaty i 3 od Pszczółki to razem ile? :P 13!!!! :P:P:P

albo zaraz pośle @ ;) Personalna ❤️ dziękuje za poczte i wielkiego pączka! :D:D:D O!O!O!O!O! jeszcze dodać pączka od Personalnej i od Kosmitki to razem zeżarłam 15 pączków!! Do opery wiedeńskiej nie wybiore sie bo Bonita powiedziała, że tam pączków nie podadzą. Obejrze sobie w telewizorni :P POZDRAWIAM ❤️ ❤️ ❤️ ps. sukienka Magdy Szejbal śniła mi sie całą noc :O ja taką kce!!!:O:O

Ja zjadłam 3 malutkie domowe, od mamy mojej koleżanki :-) i wszystkie od was, kochane!!! A potem odwiedziłam siostrę w szpitalu - dziś potwierdzono u niej grypę hhahhaha..coś tam :-p

Kosmi! Nie byłam nigdy w Swornych Gaciach :-D ale parę razy poczytałam w internecie o tej miejscowości :-)

Gość ZAJĘCIE DODATKOWE BARDZO DOCHO
Nowy sposób na zarobek w Internecie. Zarobki ponad 5 tys! To naprawde dziala. Wejdz na strone i przekonaj sie o tym sam to naprawde nie zadna sciema ani lancuszek ktory niedziala wplacasz 5 zl- to jedyne ryzyko... logujesz sie na stronie na ktorej widzisz wszystko co sie dzieje ile osob poleconych masz na wszystkich poziomach, system wyklucza oszustow takze naprawde dziala trzeba troche checi i siedzenia w necie zeby zachcecic jaknajwiecej osob a potem... kasa plynie jak rzeka.. trzeba tylko uzbroic sie w cierpliwosc http://dobryzarobek.pl/index.php?id=99e0541ff86055fc59e083d7bd744f1e na poczatku listy powinnam byc ja czyli rachiel wplacilam te 5 zl bo mysle ze mozna sprobowac, teraz staram sie zaprosic jak najwiecej osob tam jest wszystko opisane na stronie, polega to mniej wiecej na tym ze wplacasz 5 zl osobie na 5 pozycji a sama wpisujesz sie na 1, jezeli nie wplacisz to cie usuna, bo na tej stronie sie rejestrujesz i po zalogowaniu widzisz cala historie, ile osob masz poleconych i na jakim poziomie, jak beda u ciebie osoby na 5 poziomie to one beda tobie wplacac i moze sie z tego uzbierac calkiem sporo dostaniesz swoj link, w ktorym ty bedziesz na 1 pozycji, a ja na 2 pozycji, wysylaj go gzie tylko mozesz, wklej na facebooka na sledzika wyslij wszystkim emaile, pamietej ze ryzykujesz tylko 5 zl i troche swojej pracy takze mysle ze warto sprobowac, a nuz tak jak obiecuja 5000wpadnie pewnie mi powiesz nie wierze w to... ja tez niewierzylam jak dastawalam takie maile, ale tu jest inaczej jestes zarejestrowana na stronie na ktorej widzisz ile osob udalao ci sie polecic ile te osoby polecily i td, az w koncu widzisz osoby ktore powinny ci wplacic kase i jesli tego nie zrobia blokujesz ich i sa usowani, takze do sieci moga przystapic tylko uczciwe osoby

No to Bechemotku - obie objadłyśmy sie tymi słodkimi kulkami bez umiaru! :D:D:P:P Mam nadzieje, że ta grypa jest niegroźna i siostra jest w dobrych rękach ❤️ Posłałam @ i ide spać skarby moje ❤️ ❤️ ❤️ DOBRANOC

Hej dziewczynki piatkowo,pewnie Zuziczek sie cieszy ,ze to piatek wreszcie. Zuziczku ja tak naprawde przyznam sie zjadłam tylko a moze aż jednego pączka wczoraj,dobre były tym bardziej,ze ja 2 lata nie jadłam smazonych pączkow to każdy byłby dobry po takim czasie.Nawet z najgorszej cukierni.Ale był dobry przyznam sie.Tylko chyba za duzy. Tokino piszesz,że odebrałas wynik cycuszków mam nadzieję,ze wszystko ok? Zapraszam na kawusie a u mnie dalej mróz10 stopni. Miłego dnia

Witam 🌻 u mnie minus 5 słońce wstaje, będzie ładnie witaj Małgorzato ❤️ Zapraszam na kawe (__)? (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? (__)? herbatke z cytrynką (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? inusie (__)? (__)? (__)? (__)? (__)? Sprzątam te resztki pączków i okruchy wczorajszych faworków :P Poszło tegoooooo!! :D oj! poszło! :P:D