Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

coś jak komandor? Rowerzystko jaka późna pora hehe dopiero się rozkręcamy;)

aa zapomniałam że mogę pochwalić synową ( tą od działki) Bonitka mnie przestrzegała że będę urobiona po łokcie a tu wielka niespodziwanka :D ona sama wszystko robi i nikt jej nie pomaga i ze wszystkim jest odrobiona , aż się sama dziwię . Kiedy ze mną mieszkała przez 5 lat, może była na działce pół godzinki a i to nie wiem czy nie za dużo napisałam :D a teraz taka zmiana.

tak coś jak komandor z tym ze wnęka ma tylko 130 cm więc nie będzie to jakaś bardzo pojemna szafa, no ale za to do sufitu :D

Tokina to tylko się cieszyć tą przemianą:) i wierzyć, że jej nie minie:) masz swoje truskawki?

dzięki Zuuziczku, dzięki, dzieki, dzięki :) :):). Wiecie co...ja jak zwykle mam zawalony weekend. w nidziele mam impreze plenerową w mojej gminie. Kurcze...dzis miałam facetów do pomocy i rozwiesiłam hasło. Boję się, żeby mi nie rowalili......:(

Tak mam swoje , nie muszę kupować , dziś zerwałam 3 litry ale nic z nich nie zrobiłam , tylko część dałam mamie a resztę sama zjadłam :D bo nie było chętnych a ja lubię :P

Poetko czyżbyś nadal zajmowała się organizowaniem imprez ???????????

a ile będzie ta szafaa miała drzwi przesuwnych? jeśli mogę coś doradzić, to tę najwyższą półkę warto zrobić na całej długości szafy bez ścianek oddzielających poszczególne części, bo czasami jak będziecie chcieli schować coś dłuższego niż segment szafy - tam wejdzie bez problemu

Zuuzik wiem, że jesteś nie do zdarcia, bo wczoraj do późna siedziałyście, a rano do pracy, chyba, że miałaś nie na rano :D Tokina, bo synowa jak mieszkała z Tobą to była wygodna, bo Ty byłaś, jak poszła na swoje patrzy teraz inaczej :D

Pewnie, że tak. Przeciez te gminy są po sąsiedzku, ja słynęłam z imprez, myslę, że to nawet zadecydowało, ze wygrałam konkurs :D Imprezy mi dopisali do zakresu czynności, kulturę zresztą też :)

Zuuziczku , szafa z dwoma drzwiami przesuwnymi, nie wiem czy będzie na jednaj lustro czy raczej nie ale półki będą tak jak piszesz na górze i na dole bez przegródki, bo te na dole mają być na buty a te na górze na jakieś większe rzeczy.

z Poetką kojarzy mi się hasło - qlturalnie? naturalnie:D nie mogło być inaczej, imprezy kulturalne to jej domena:) Rowerzystko hehe pracuję tylko na rano, wstaję ok. 6. w nocy budzę się kilka razy, a jak już muszę się zwlec to najlepiej mi się śpi:P

A ja myslę, że zawsze po zmianie sytuacji człowiek ( w tym przypadku synowa) jest doprawiona kosmiczną energią. Oby naładowanie trwało jak najdłużej :)

masz rację Rowerzystko, teraz docenia że jeśli jej coś urośnie to juz nie musi kupić a przedtem było podane na talerzu:( No ale dobrze że już dojrzała :D Poetko na a ja myślałam że teraz tylko ekonomia Ci w głowie a Ty nadal imprezujesz:P to się nie chwaliłaś.

Poetko czy tylko organizujesz czy również występujesz ? Bo nie wiem czy po zmianie stanowiska nic się nie zmieniło i nadal śpiewasz i tańczysz w zespole ?

Tokina, polecam jedne drzwi z lustrem - można obejrzeć się dokładnie:) nie mam specjalnych półek na buty, trzymam je w pudełkach na najniższej półce, jest za to wąska przestrzeń na deskę do prasowania, a nad nią półeczka na żelazko

Jejku!!!! Jak ja bym chciała coś zmienić np. jakiegoś komandora sobie zafundować ;-). Coś jednak przeforsowałam - w ostatnim tygodniu czerwca wchodzi ekipa pt. projektowanie ogrodów!!!! :-D

Zuuzik....masz szczęście, ze między nami 500 kilometrów bo bys zobaczyła mój jęzorek. Ja już średnio lubię jak ludziska na mnie patrzą jako na "imprezową dziewczynę"....ale wcale nie zapomniałam tego co umiem i chyba co niektórych zaskakuję, np. dekoracją i innymi duperelikami :D

Rowerzystko opowiadaj jak daleko jest już posunięta ta reorganizacja Twojego wydziału i w razie co to do której jednostki się zgłaszać w sprawie wałów ?

powiedzcie jak można sobie zrobić odcisk na drugim palcu u nogi pod spodem? chodziłam w butach już chodzonych i nic nie czułam, dopiero teraz jak ruszam palcami i chodzę, czuję, że coś boli, zaglądam, a tam kuku wrrrr

Niekoniecznie zainteresowana jestem lustrem - lustra są powodem depresji, fotki też :-O - mam tak od dzieciństwa!

Bechemootku ależ mnie zaskoczyłaś , toż pisałaś że masz ogródeczek co chusteczką można go przykryć i chcesz go jakoś aranżować ???

hehe Poetko, wiem wiem wszystkim można się zmęczyć:P Bechemotku a masz jakieś życzenia, czy zdajesz się na inwencję firmy?

Tokino ...wszystko! organizuję, tańcżę, śpiewam, zapowiadam przez mikrofon i organizuje nawet podsumowania po imprezie, oczywiście w ścisłym gronie :). A teraz co drugi dzień próby i powroty około 22....

eee tam Bechemotku, teraz udręczam się patrząc w lustro, ale jakoś nie pomaga mi to by wziąć się za siebie:o

Co do lustra to jakoś nie było o tym mowy, nie wiem czy synowa zdecyduje się na lustro, bo ma w sypialni duże wiszące na ścianie. Poetko , tyle lat pracowałaś w tym temacie to nic dziwnego że masz duże doświadczenie i inni chcą je jakoś wykorzystać, myślę że to lubisz i nie masz nic przeciwko :)

Zuuziku! Jesli chodzi o rózne dziwne komponenty związane z nogą, stopą - to ja myślę, ze wszystko jest możliwe!!!!!!!!!! Miałam usuwane coś, a'la odcisk, na stopie (tej poduszce poniżej palucha) jeszcze w liceum. Było to bardzo dawno i miałam baaardzo delikatne i zadbane stópki!