Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Cały dzień świeciło słoneczko, było cieplutko a teraz zaczęło padać, myślę ze do jutra przestanie, bo mam zaplanowane zakupy:(

Terterku, a'propos rzeźb! Chętny wolontariusz siadał lub stał(jeśli czuł się na siłach), potem był owinięty czymś tam, żeby nie zniszczyć ubrania i oklejony taśmą - żeby nie machać rapkami :-p. I wtedy "rzeźbiarze" oklejali modele pianką montażową. Po pewnym czasie, rozcinało się pomnik, tak żeby model mógł wyskoczyć...rzeźba wtedy spokojnie zastygała :-)

bondi, ja też liczę na słoneczko, mimo że prognozy są beeeee. Mam w planie zabezpieczenie płotka pergolowego :-)

Dziewczynki miło było ale jestem trochę zmęczona. Bechemootku będzie dobrze❤️ Dobrej nocki, kolorowych snów. 🖐️

Dobranoc Bondusiu ❤️ Dobranoc Bechemotku ❤️ i ja powoli zaczne sie krzątać koło łóżka ❤️

Ja tylko na momencik i nic to że wszystko żeście wyżłopały:p:):D Przyszłam aby Wam napisać ze dzisiaj nad moim domem i nie tylko przeszła burza z wielgachnym gradem,z nieba leciały kulki wielkości gołębich jaj,pierwszy raz widziałam coś takiego.Z nieba leciał lód wprost do waszych drinków,hi,hi no i przy okazji poszatkowało mi kilka moich cennych roślin i warzyw,paprykę także,będzie mniejszy przerób na marynaty. Zatem dobranoc,ja czekam na moją córeczkę wraca dzisiaj z wojaży po Holandii,Danii i kraju naszej uroczej Bonity. Zatem dobranoc i mam nadzieję ze jutro po dzisiejszej libacji nie będą Was bolały głowy:) Banderasku niechaj się autko sprawuje na medal. Pa

Dziewczynki kawusia gorąca czeka.Zapraszam Banderasku gratuluje zakupu autka,,dokonaj rejestracji i pędz nad morze tylko bezpiecznie,jesteś odwazna ja bym samam nie dała rady jechac tak daleko (ja siedząc tylko w samochodzie jestem zmęczona a co mówiąc jadąc .Szerokiej drogi zyczę. Pszczółeczko bezpiecznego i słonecznego wyjazdu i wracaj do nas szybciutko Bondi jaki Ty masz piekny ogródek,nic dziwnego,ze tyle czasy spędzasz na działce.A wnusio rośnie jak na drożdzach. Bechemotku dzięki za przesyłki a badania zrob ponownie ,na zapas sie nie zamartwiaj Terterku dobrze ,ze rowerek sie nie zarysował,napisz czy badanie robisz ze znieczuleniem9u nas ponoc mozna dopłaca sie cos około 200zł za znieczulenie) Roberto czyli wszedzie dobrze ale w domu najlepiej (widac to po Or ) Tokino czy dalej przerabiasz te ogoreczki? U nas juz powoli zaczynają zółknąć,chyba jednak za dużo jest deszczu a najwiecej w nich jest komarów .

Wesolku u mnie grad nie doszedł ale pada cały czas prawie,okropne lato w tym roku dzieki temu prawie posprzatalismy strych,jeszcze chciałam poprac dywany ale nie da sie o popraniu pościlei wełnianej nawet nie marzę bo chyba nie wyschłaby wcale.

O! kawusia zaparzona! :D dziękuje Małgorzato ❤️❤️ ❤️ chlip chlip robie i szykuje śniadanko: zaczniemy od musli: http://www.story.gala.pl/fotka/95/95152_l/%C5%9Bniadanie.jpg a potem możemy co ś innego np bułeczki z pastą z avokado: http://mojekucharzenie.blox.pl/resource/pasta_z_awokado1.jpg a kto woli na słodko to bułeczki z dżemem: http://mojewypieki.blox.pl/resource/nad.jpg Pozdrawiam pięknie i życze miłego dnia ❤️ ❤️ ❤️ Bechemotku dziękuje za fajną poczte! :D ❤️ ❤️ ❤️ Wesołku u mnie nie padało. Mam nadzieje, że poza szkodami w ogródku - więcej zniszczeń nie macie. Dzisiaj masz dzień z Córką będzie Ci raźniej napisz czy ma jakieś plany na reszte wakacji? ❤️ ❤️ ❤️ Małgorzato - robie badanie w Śląskim |Centrum Medycznym w Ochojcu - tam nie robią znieczuleń - wiedziałam o tym ale wybrałam właśnie tam. Mam tzw wysoką tolerancje na ból i spoko ;) lekarz mnie psychicznie nastawił.;)

Dziewczynki mam takie pytanie czy moze ktoraś z Was (wiadomo co ma brame garazową ) ma moze bramę zamykaną na pilota a moze Wasi małzowie maja z tym do czynienia,może sie tym zajmują?)Zalezy mi na informacj a nie chce tu pisać bo mam troche problem ostanio z taka bramą wg mnie poważny .Jesli coś wiecie dajcie znak?Zalezy mi na opinii?

Tererku dzieki za sniadanie,a o której jutro mas badnaie?Ma ma nadzieje,ze sama na nie nie idziesz?Weż kogos ze soba/

Witajcie dziewczyny. Dzięki, że pamiętałyście o mnie przez weekend. W sobote była TAM ładna pogodna, taka w sam raz, nie za gorąco i nie za zimno. Pospacerowałam se, łoj, pospacerowałam. Widzę, że nasz Bechemootek troszkę zaniemaga (przynajmniej tak wskazują badania)...:(..Kochana...wszystkie przechodzimy przez taki okres, że nieraz aż się nie chce patrzeć na wyniki. Nie ma się co poddawać i martwić, co złe trza popoprawiać i basta! Jestem pewna, że sobie poradzisz bo zuch z Ciebie dziewucha ;). Zuuzik z Pszczółką na wojażach, Roberta z Or..im po wojażacha, Banderasek zamierza zostać królową szos, Bonita przeklina nowy sprzęt, Wesołek z dwoma urwisami zbiera to czego nie poszatkował wczorajszy grad, Bondi szaleje na działce, Tokina zapycha pocztę 👄, Beti wprowadza się na nowe :), Terterek przeżywa badanie , Rowerzystka urlopuje, Personalna gotuje w nowej kuchni ...samo zycie :) Małgoś. Moje Szczęście ma wszystko na pilota. Tzn. Bramy wjazdowe i bramę do garażu i do warsztatu też. Ja jestem bardzo happy, bo nigdzie nie trzeba tarpać, przesuwać, zamykać, wychodzić z auta itp... Jeśli wyjeżdżamy, brama przesuwa się na całą długość wjazdu, jeśli wychodzimy na pilocie jest mniejsza ikonka i ją się wciska, wtedy brama otwiera się tylko w połowie.......nie rozumiem czemu masz obawy...??? Pozdrawiam z pracory i buziaki przesyłam 👄

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Dopiero znalazłam chwilę czasu żeby kuknąć. Od rana robię sałatkę z ogórków, bo jednak przerosły, ale też trochę do kiszenia mam. Od rana dzień ogórkowy.Dobrze że pada to nie ciągnęło mnie do sklepów, ale po południu wyruszam:D Poetka wróciła jak zwykle uszczęśliwiona, tak trzymaj, tyle naszego, cieszmy się życiem❤️ Małgosiu nie mam nic do powiedzenia na temat bram:( Roberta dzięki za miłe słowa👄 Miłego popołudnia🖐️

Dzień dobry dziewczynki tyle się tu wczoraj działo a mnie nie było:( impreza u synowej- same rozumiecie :) nie udało mi się tu wejść a dziś od rana zajmuję się i małą i domem i jeszcze ćwiczenia, dopiero teraz mam chwilę. Przyznaję bez bicia że nie byłam jeszcze na garnku ale zaraz to nadrobię i pójdę pooglądać śliczną działkę Bondi i świetną imprezę u Bechemootkowych dzieci:) Bechemootku dziękuję za pocztę 👄 Za Banderaskowe autko dziś jeszcze wychylę kielonka, koniecznie musi być tak dobre jak chce Banderasek, sprawny, zgrabny, szybki, zwrotny i spełniający wszystkie polecenia kierującej, by szczęśliwie zajechała i wróciła z urlopu, wraz z mamą.😍 Za Tereterkowego syna też łyknę kielich i przekazuję najserdeczniejsze życzenia urodzinowe🌼 Dziękuję Tereterku za fotki👄 Poetko miło czytać że odpoczęłaś, zrelaksowana wróciłaś do codziennych zajęć 👄 Beti, widzę że na całego zmiany, zmiany......może to i dobrze, obyś tylko zawsze była szczęśliwa 😍 Roberto, mam nadzieję że jednak poczta dotarła, jeśli nie to proszę napisz, czasem dochodzi z opóźnieniem:( Wesołku, mam nadzieję że ta burza nie uszkodziła nic oprócz roślin, na wszelki wypadek, może sprawdź dach. Kurcze jak słyszę o gradzie to od razu sobie przypominam o zeszłorocznych moich perypetiach po burzy gradowej. Małgorzatko, nie mam doświadczenia z bramą przesuwną, mój brat ma i wiem że jest zadowolony, ale jak to działa i czy jest awaryjne czy nie to nie wiem. Teraz znikam, mam nadzieję zaglądnąć tu później, trzymajcie się słonecznie 👄

Kochane dziewczynki Nie wiem co napisac? Ponuro u mnie, popaduje:( Lepetyne mam ciezka od majsterkowania przy laptopiku przez pol nocy:O Chyba skapituluje i zawezwe pomoc do wlasciwej konfiguracji. A tak nie lubie dopuszczac obcych ludzi do mojego komputera. Z bramami to niewiele mialam do czynienia Maglos. W nowym garazu do ktorego wprowadzam sie za tydzien, jest podnoszona brama, w starym byla przesuwana recznie. Niby wygodne ale nie mam pojecia jak bedzie funkcjonowalo toto w zimie kiedy napada sniegu:O Chociaz brama podnosi sie do gory i moze snieg nie bedzie przeszkadzac:O Chyba sie przejde mimo ze popaduje. Terterek❤️ trzymam za raczke i mocno kciuki.

Dziewczynki👄 U mnie nawet ciepło:O Nie byłam na poczcie:-(nie byłam na garnku :-(...ale za to tyram na popo:-P:-P:-P Przepraszam:Oale wczoraj przez roztargnienie :Onic o bumbie nie napisałam...Jest zielony i jest to garbusowata;-)C 3:-D:-D...Jest ładny,ale i tak chyba wolę swoje stare autko:-P Ściskam moooocno i dziękuję za siupanie :-)Teraz już rdza nie straszna;-) Buziaki❤️👄 Idę tyrać dalej:O P.s.Bumba już zarejestrowana i ubezpieczona:-)

Witajcie dziewczynki Przed chwilką przeszła nad moim domkiem kolejna burza,teraz na szczęście bez gradu.Ja przez cały dzień,hi,ho oglądam fotki z wyjazdu mojej latorośli,oj jest na co popatrzeć.Jak ten świat piękny:):D Odnośnie kolonoskopii to jakaś moda czy cóś?!,dzisiaj moja siostra przyszła z pytaniem czy ma mnie zapisać na to badanie,bo ona się zapisuje,twierdzi że lepiej wiedzieć co w d u p i e za przeproszeniem piszczy.Moja odpowiedź szybka i stanowcza NIE :p:),jeszcze nie dojrzałam by mi i tam wkładano rurę,kurcze jedyny obszar mojego ciała gdzie mi jeszcze nie grzebano,no i niech tak na razie zostanie:p:). Za Tertereka oczywiście będę trzymać kciuki i to mocno jak przejdzie opowie czy warto było :D,oczywiście żartuję bo i mnie do czeka ale jeszcze ten rok sobie odpuszczę. Terterek Dzięki za zdjęcia,jesteś laska jak malowanie z córką wyglądacie jak siostry,wcale nie dziwię się ze M wyrąbał kanara.Trudno równocześnie kierować,patrzeć pod koła i obserwować czy ktoś na boku żonki nie podrywa. Bandersku Autko jak dobrze odgadłam,,cytryna,, jeśli tak śliczne ale nawet jak chybiłam,hi,hi niech Ci dobrze służy. Tokina Mój dach i tak ledwie dyszy ale z blachy więc bardziej mu wichura groźna jak grad.Lód najwyżej trochę rdzę wyczyścił:):) Małgoś Na temat automatycznej bramy także nic nie wiem,moja z popychu.Czasem ja robię za automat,M mówi leć otwórz bramy( bo są dwie,nie licząc drzwi od garażu) no i ja lecę:p:).Jednak moi sąsiedzi,wszyscy takowe mają i nikt nie narzeka. Poetko Dobrze że pogoda dopisała,trzymałyśmy tu wszystkie kciuki Roberto Dzięks i nawzajem Bondi Zaprosisz na sałatkę z ogórków?,mam nadzieję że w occie lubię kwaśne:):) Bonita Pogoda w lipcu jednakowo dupciata dla wszystkich,przykre ale prawdziwe.Miejmy nadzieję że sierpień się postara i zatrze przykre wrażenie po poprzedniku.Ja liczę na początku miesiąca na jakiś mały pogodowy cud.

Witam🖐️ Dzisiaj kupiłam tylko buty trekkingowe do chodzenia po górkach, szukam sztormiaka albo lekkiej kurtki przeciwdeszczowej, jakoś nie mam szczęścia, bo gdzie zaszłam, słyszę "były ale już nie ma", ludzie wykupili przez te deszcze:( Wesołku oczywiście że proszę na sałatkę tylko jeszcze ciepła, bo dopiero wyjęłam z garnka. Sałatka jest kwaśna, w zalewie jak do ogórków konserwowych. Zrobiłam 6 słoików sałatki i 3 kiszone. Roberta pytałaś jak to ustrojstwo działa, stawiasz na trawę, pchasz a to jedzie i ścina, ciche, oszczędne i proste jak konstrukcja cepa:D Trawnik jest na prawdę ładny ale M co miesiąc zakłada areatory(nakładki z kolcami) na buty i chodzi , stopa przy stopie po całym trawniku. Bonita czy wezwałaś fachowców do pomocy? Lepiej będzie jak przyjdzie jakiś magik i ci wytłumaczy, wgra co trzeba, szkoda nerwów. Dobrej nocki, kolorowych snów🖐️

Wesołku:-Dstrzał w ,,10,,...Śmieszna,mała bomba:-) bondi:-Dto ja poproszę kiszonego:-):-)...lubię,mniam:-) Padam Dobranoc Jutro udanego dnia🌼 terterku👄

Banderasku👄 Przyzwyczaisz się,przyzwyczaisz a ta bomba wcale nie mała,wcale nie śmieszna,mi się podoba i to bardzo:):) Za moim okienkiem teraz leniwie popaduje deszczyk,ja się zastanawiam czy nie przestanie już w ogóle padać?! Dobranoc,dobranoc,dobranoc,dobranoc

No i jak tu spać jak udało mi się rozpocząć nową,fajną stronkę?:):D No dobra,dobra już Wam nie gadam,już nie zakłócam tej deszczowej ponurej nocy,ale świerszcze za moim oknem zapierniczają na skrzypeczkach,jakoś deszcz im nie moczy hi,hi strun. Jeszcze raz dobranoc👄❤️

🖐️ Banderasek poogladalam sobie jak wyglada Twoja rakieta:) Piekniusia!!!! Ciesze sie razem z Toba:):) Sprawowac tez bedzie sie dobrze, bo zostala przeciez wczoraj "opita" wisnioweczka:):) Pewnie w nastepnych dniach nie bedziesz miala czasu dla nas rakiete trzeba koniecznie wyprobowac przed wyprawa nad morze:) Wesolku u mnie nie jest lepiej ,tez popaduje:( Teraz na pol godzinki ide do gara i marsz do wyrka. Dobranoc dziewczynki, spijcie dobrze. Terterek ❤️ jutro od rana kciukasy beda mocno trzymane.

Witanko w pochmurny dzień❤️ ❤️ wieczorne pogaduszki były a ja wczoraj tak sie napompowałam czarodziejskim napojem, że potem poczłapałam do łóżka i w nim zostałam. Flaki za przeproszeniem mam wyczyszczone i głodna jestem jako ten wołk :D a tu śniadanko trzeba uszykować :P ale najpierw kawa: (__)? (__)? (__)? (__)?(__)? (__)? (__)? (__)? herbate (__)? (__)? (__)? (__)? i inusie (__)? (__)? (__)? (__)? Zapraszam ❤️ - ja wypije jak wróce z badania powinnam prędziutko być: koło 11.00 no i owsianka dla zaprawiających ogórasy :D (____)? a dla tych co zupek nie jadają kanapki różniste: http://www.cateringsosnowiec.com/images/galeria/18.jpg http://partymania.blox.pl/resource/kanapki.jpg soczek pomidorowy: http://slimeo.pl/img/products/136/12852593408987-big.jpg a ja sie ubieram i śmigam 🖐️