Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu74

moj partner pracuje z byla.....

Polecane posty

Gość no i co w zwiazku z tym ze
pracuje z nia?

no wlasnie chodzi o to , ze to jego byla narzeczona , ktorej uciekl na pare miesiecy przed slubem , ona jest zwiazan z nim zawodowo, o oczywiscie w ramach wykonywania wzajemnych zlecen powioduje ze ona oszukuje go finansowo , co moze nie jest moim problemem do konca, ale poprostu w moim odczuciu szuka z nim kontaktu pomimo tego ze prosilam go juz w zeszlym roku aby zakonczyl ta dziwna dla mnie wspolprace , i po jego zapewnieniach ze tak jest , wyszlo wlasnie ze nie zakonczyl , ba nawet ja poglebil , co robic w tej sytuacji , nie wiem moze histeryzuje , ale ja odbieram to tak ze on mnie zwyczajowo oszukiwal..

nie oni rozstali sie w 2007 r, ale baba nie daje za wygrana i ja to rozumie , bo kazda z nas nie chcialaby aby facet ja tak potraktowal jak sukienka biala wisi na wieszaku... problem w tym ze on ciagle wykazuje sie dziwna dla mnie troska , pt bo wiesz ona mam pracownika, spac nie moze , jakies tego typu bzdury,

to chyba nie chodzi o zazdrosc tylko o chora dla mnie argumentacje ze ona mu to wcisla ...i dlatego ze on nie potrafi odmowic to wobec zaistnialej sytuacji on dalej z nia wspolpracuje , a ona jest dla mnie sprytna baba bo ma jelenia ktory robi dla niej a ona nie zaplaci bo niema z czego..

Gość dkdkdkdkdk
nie tylko współpracuje,ale i współżyje napewno:)

brak mu asertywnosci. :O pozowl mu przejechac sie na niej skoro piszesz, ze mu nie zaplaci. niech sie uczy na bledach wlasnych.

Gość frtrhyg
wlasśnie niech se pojezdzi po niej:)

z tym wspolzyciem to chyba nie :) albo mysle ze nie :) poprostu ja widzialam ze ona go doi , ale wlasciwe dla niego nic z tego nie wynika , dalej w to brnie , ale mnie w tym wszystkim chodzi o to ze on mnie klamal i tego nie potrafie wybaczyc....ba oddalam mu piercionek zareczynowy bo z klamca nie potrafie funkcjonowac

Gość nanusia1098
Mój studiuje z eks i jakoś nie robie z tego nie wiadomo czego :o ...