Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona chyba ma dosyc meza

Gdy maz Was wkurza to nadal staracie sie wzbudzac w nim zainteresowanie?

Polecane posty

Jestesmy razem 4 lata ale moim zdaniem nasze malzenstwo to jakas fikcja... ostatnio maz okropnie mnie wkurza swoim zachowaniem i glupota a pozniej przychodzi i kleji sie do mnie... i to tez mnie denerwuje bo uwaza ze moze robic swoje a pozniej przyjsc a ja bede mila i wszystko bedzie po jego mysli. bo on chce robic swoje a w domu chce miec mila atmosfere a ja tak nie dam rady, jak widze ze robi zle to nie jestem pozniej ulegla i nie mam ochoty na przytulanki, wiem ze przez to on moze czuc sie niedoceniony ale mi sie nie chce juz zabiegac o takiego faceta ktory wszystko ma w d*** a jak przyjdzie to chce zeby zona byla dla niego mila !! czy niektore zony tez tak maja? i co sadza o tym panowie (pewnie ze to moja wina:P) ?

jesli ktos uwaza ze pisalam nie na temat to chodzi mi o to, ze nie chce mi sie go adorowac i odwzajemniac zainteresowania..bo ciagle jestem na niego zla !!!!

Gość za słodka i za dobra
tak to jest z nimi. Według mojego męża to ja nigdy nie mam racji. Ale to moja wina bo go rozpuściłam. Wypieszczony macho. U mnie to się skończyło dzisiejszą pierwszą wizytą u psychologa. Niech mnie nauczy nie być za słodką dla mojego męża.

Gość ksbskksk
jak mnie wkurzy to wzbudzam zainteresowanie w innych...i jest wsciekly

swoją drogą chciałabym być taka nieustępliwa dla męża... mój miał zawsze wszystko pod nos a ja zawsze zaciskałam zęby byle by nie było tej złej atmosfery. Może w ten sposób Ci pokazuje że Cię przeprasza, swoją drogą nieudolnie. Ja bym go olała. Dla mnie Twoje zachowanie jest normalne! Moje nie!

mało tego ostatnio się postawiłam, tupnęłam nogą i byłam nieustępliwa to stwierdził że się wyprowadza LOL :/ po czym wrócił z podkulonym ogonem.

eh, moj tez unosi sie na 5 minut duma a za chwile wraca i sie łaszczy ...... zalosne to dla mnie, ja jak jestem zla to nie przychodze do niego (no bo jestem zla) a on nawet jak sie na mnie zdenerwuje to za chwile przychodzi i mnie przytula ! o matko .... i mowi ze on sie na mnie wkurza a i tak mnie kocha dlatego przychodzi.. jak ja sie wkurzam to jestem poprostu wkurzona i nie mam ochoty na niego patrzec on jest jak dziecko pod kazdym wzgledem, robi glupoty a mi sie nie chce tego tolerowac

Gość milady4758
ja mam tak z chlopakiem czasami mam ochote wykrzyczec co mi nie lezy, a on widzac pierwsze onzanki zdenerwowania przychodzi i sie lasi, przytula i uspokaja zaczyna mnie to denerwowac, tym bardziej ze moim subiektywnym zdaniem czeiam sie tylko wtedy gdy naprawde cos przeskrobie czasami jest taki lewniwy i tego nie moge strawic A Tobie autorko z czym maz podpada?

nie dba o rodzine, interesuje go tylko jego samochod i koledzy, pakuje kase w samochod, (zeby mial wieksza moc) a przeciez samochod powinien byc dla rodziny a nie szybki bolid na jego uzytek, mi i dziecku praktycznie on nie sluzy bo ja nie mam gdzie jezdzic, wiec maz sam wieczorami sobie jezdzi a ja siedze z dzieckiem. a nnajgorsze jest to ze nie mamy pieniedzy!! mamy dlugi i ja zamierzam isc do pracy niedlugo bo od meza grosza na kosmetyk nie dostane (chyba ze dostajemy np rozliczenie z pitu) jak mowie ze cos trzeba kupic to on mowi, ze nie mamy pieniedzy, owszem nie mamy, ale na samochod jakos wydaje zaniedbujac tym rodzine i powiedzial ze to przez to ze ja nie pracuje!!!! a dlugi sam sobie zrobil (oczywiscie to tez przez to ze nie pracuje) i on ma dosyc tego ze tyle czasu pracuje i nic nie moze biedny sobie kupic i teraz powiedzial basta i przerabia sobie samochodzik,i do mnie mowi ze moze bieda zmotywuje mnie zeby isc do pracy, (siedze w domu pol roku - straszna katasrtrofa i w ogole jego zdaniem) a ja nie pracuje bo mieszkam w malym miescie i pracy tutaj nie ma, a on uwaza ze mi sie nie chce isc

owszem, rozumiem, kazdy by mial dosyc tego, ze pracuje a nie moze sobie na nic pozwolic ale jak on zaczal sobie pozwalac to na chleb nie bedzie! a dlugi sam sobie narobil bo byl przyzwyczajony do bogactwa a tu trzeba rodzine utrzymac !!!! ja mu nie bronie sobie czegos kupic ale do cholery niech poczeka az znajde prace i staniemy na nogi, wtedy bedzie nas stac a nie w goracej wodzie kapany chce miec wiecej koni w samochodzie to nie poczeka tylko pozycza, kupuje ... jak ja pracowalam i bralam dla siebie pieniadze na cos dla siebie to jak zabraklo na chleb to oddawalam a on najpierw kupuje a pozniej nam brakuje ..

Gość Jak to który
Wiecie co ja robię jak mnie wkurza?ubieram sexi bieliznę na wieczór wchodzę wypachniona do łóżka i obracam się tyłkiem do niego:)Zawsze działa tak,że następnego dnia zaczyna myśleć zanim coś powie albo zrobi:)

tylko ze ja na meza jestem caly czas zla, a nie za to ze cos powie... on poprostu jest nieodpowiedzialny i co by nie mowil i jakby nie byl mily to i tak to nic nie zmienia

Gość Jak to który
Wymień go na inny model albo znajdź kochanka wtedy podobno i męża można zaakceptować;)

ostatnio coraz czesciej mam na to ochote ale mamy dziecko wiec to nie takie proste

Gość grrgdrg
mój ma tak samo najpierw będzie mówił co to nie on, udawał cwaniaczka a potem przeprasza i zwala na mnie wine że nie ustepuje;/ a jak ustąpie to za chwile i tak zrobi to samo, faceci....:|:|

Gość milady4758
autorko a czy maz zdaje sobie sprawe ze praca w domu i przy dziecku to nawet wiecej niz jeden etat w pracy? on ma prawo sobie kupic bo on zarabia? a kto mu dom sprzata, gotuje i zajmuj sie dzieckeim? gdyby Ciebie zabraklo i mialby wynajac ludzi do tego, to byc moze poszla by na to cala jego wyplata, pomyslal o tym? kiedy w koncu przyjda czasy, ze spoleczenstwo doceni ciezka prace kobiet? to wyglada tak jaby on nie myslal w kategoriach MY (jako rodzina) i wydatki z nia zwiazane tylko JA i Moja zona i jej i moj wklad finansowy podejrzewam, ze niewiele Ci pomaga w domu

Gość milady4758
ale chetnie wysluchamy co maja mezczyzni do powiedzenia w tym wzgledzie i wysluchania ich strony, no nie kobitki? chociaz podejrzewam, ze malo facetow zajrzalo na topik...

Gość 46
a ja tam sie nie focham jak mnie moj wkurwi to krzycze na caly dom , on sie przylacza i krzyczymy na siebie oboje a potem mamy 10 minut ciszy siadamy i rozmawiamy czemu krzyczelismy to dziala a co do kasy niech zacznie zakupy i oplaty sam robic i w pewnym momencie mu jej zabraknie daj mu na stol pusty talerz i sztycce i cos co zostalo w lodowce daj mu do myslenia tym:)