Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszoczekoladziemleku3423429

EJ POMOZCIE WYMYSLIC KROTKI WIERSZ O MLEKU

Polecane posty

Kiedys pomogliscie mi w wierszu o czekoladzie :D i jestescie swietni w tym. Moze pomozecie mi i tym razem:P? 4-5 wersowy wiersz;) ale powazne odpowiedzi a nie o kupie tzyzkach dupach itd

chociaz jedno zdanie ;p

mleko mleko, ach me mleko nie trzeba ciebie szukać daleko jesteś w krówce, zaraz wyjdziesz stoje w rozkroku i za wymiona cisne... lecisz wolno i namiętnie mleczka więcej więcej więcej... lubie mleczko bo jest smaczne nie ze sklepu ale własne :classic_cool:

:D:D:D:D:D:D miało być bez cycków!!

Muczy krowa na polanie wydój, wydój mnie mój panie to jest dobre :classic_cool:

lepiej zeby bylo cos ze jest zdrowee itd

idzie stara baba polem z większym niż krowa wymionem niesie wiadra pełne mleka jest duża...widać ją z daleka duże babsko ja pierdziele będzie ważyć bardzo wiele... podchodzi do mnie i rzuca mi tekstem... mam takie ramiona jak krowy wymiona...:)

Muczy krowa na polanie wydój,wydój mnie mój panie. Ząb się kruszy? kość się łamie? wypij mleko na śniadanie . :classic_cool:

Mleko zdrowie jest o świcie, Daje je mojej kobicie, Dobre jest tez w południe, Oj, w południe smakuje cudnie, Mleko smaczne popołudniu, Czy to w maju, czy to w grudniu. Zatem pora sie nie liczy, Kto pije mleko - z radości kwiczy :D

Na kolana padaj śmiało, skoro mleka ci się chciało! łap za wymię , ściskaj mocno, tak by mleko poszło ostro!

Mleko jest zdrowe, mleko jest pyszne prosto od krowy jest bardzo czyste... bez konserwantów i zbędnej chemii nie daj sie wciągnąć w reklamowe gierki... że z kartonu jest dobre, ze z niego urośniesz... w kartonie jest woda chemią barwiona...

Kiedy wstaje pije mleko mam lodówke nie daleko kiedy mam juz przerwe w pracy mleko zimne tez jest cacy kiedy spotkam się z kumplami chleje mleko kartonami i przy meczu zamiast piwa po mleku najlepiej kiwa i gdy spotkam się z dziewczyną... po wszystki, bajki o mleku słyną i do spania jak gabrysia trzymam mleko a nie misia!

Gość 776123788
A po co Ci taki wierszyk? Chcesz wykorzystac czyjes pomysły i wygrac jakiś konkurs? ;)

Gość JAK JUZ TWORZYCIE
to bylabym wdzieczna za wierszyk o OLIWIE Z OLIWEK ... na serio prosze :P zadanie dla dziecka w szkole ;/

Gość _______X________
Piękny uśmiech ma nasza Anka, Kiedy mleczka pełna kanka. albo Mleczka pełna szklanka, Lepsza niż skakanka :D

dziękuje bardzoooooooooooooooo bardzo bardzoooo :):):)

Gość Koniara
Szkolny konkurs - Wiersz o mleku PDFDrukujEmail piątek, 29 sierpnia 2008 01:00 Dnia 14 października został rozstrzygnięty konkurs na najlepszy wiersz o mleku. Szkoła Podstawowa w Sośniach przystąpiła do programu: „Mleko w szkole" i w związku z tym ogłoszono taki temat konkursu, aby propagować zdrowe żywienie w naszej szkole. Napłynęło 17 prac od uczniów z klas I-VI. Powołana komisja wybrała trzy najlepsze wiersze, które zostały nagrodzone. Wszyscy pozostali uczestnicy konkursu otrzymali nagrody pocieszenia w postaci batonów Milki way. Oto zwycięzcy konkursu, którym gorąco gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów na niwie artystycznej! I miejsce: Weronika Iwanek II miejsce: Aleksandra Zapart III miejsce: Kinga Smoleń Prezentujemy trzy najciekawsze wiersze: 1) Wiersz Weroniki Iwanek z kl. II (poza tym napisała jeszcze 2 wierszyki) Śniła mi się wielka rzeka Wielka rzeka, pełna mleka... Wierszyk taki ktoś ułożył, lecz się zbytnio nie przyłożył. Lepiej by to wszystko brzmiało, gdyby czegoś się dodało. Wiele jest przysmaków różnych, kwaśne, słodkie, stare, nowe. W formach dziwnych i podłużnych, czarno-białe, kolorowe... Gdy z rozkoszą łykasz ślinę, widzę uśmiech na twej twarzy i szczęśliwą masz już minę. To już wiem, co Ci się marzy: by płynęło tamtą rzeką po prostu mleko czekoladowe!

Gość Strupek
Ale się uśmiałam z tych waszych propozycji :D wyjebani jesteście ładnie, szacun :D Mleko, mleko, cudne mleko! Pij je śmiało, nie będziesz kaleką! Chcesz być zdrowy już jak ryba? Wypij mleka! Szklankę? No chyba! :D yeah

Gość laciate dobreeeeeeeee
Pije kotek, pije pies. Mleko pije nawert jeż. Chcesz byc wielki, chcesz byc zdrowy? mleko pijaj- te od krowy!!! Zsiadłe mleko i kakao, jogurt, serek i śmietana... dużo zdrowia juz od rana. I do szkoły, na wycieczkę- mleko ładuje bracie, w teczke!!!

Gość Strupek
Mleko bardzo zdrowe jest, Ty też o tym dobrze wiesz! Każdy musi mleko pić, by zdrowiutkim zawsze być! Mleko pijcie, i nie gnijcie! Siorbiesz z deka? Toś kaleka! Bierzesz mleka duży łyk? będzie z Ciebie niezły byk! Bo bez krowy nic nie będzie, mleko leje się zawzięcie! Kupuj cielę, chowaj je, a wkrótce mlekiem obdarzy Cię! Bierz gumioki i kulpoki pędź do krowy, szybkiej drogi! Chwyć za wymię, miętoś je a mleko samo wydostanie się! Wiadro pełne, zaciesz duży i mleka całe pięć kałuży! Matka, ciotka, ojciec wie, że z wymia najlepiej pije się!

Gość superzuzamleko
jak ludzie łaciate pili to barzo długo żyli

Gość kto to przeszedł?????
Mleko było, mleko jest Mleko zawsze jest the best :-D

Gość Dolor
Widzisz mleko gdzie nie spojrzysz, Śnisz i z kutasa rano dojrzysz, Cycki ciekną kiedy mama z wózkiem zapierdala, Dobry nabiał to podstawa, Dlatego przyjacielu, tych co wali jest tak wielu, Szczodrym ruchem dłoni dawaj Nie przestawaj, póki nie będziesz jak wulkan i lawa, Dobry serek z żołędzia jest lepszy z rana niż trawa, Ale czasem polak polakowi wilkiem, I czasem suka nie weźmie z połykiem.

Gość Hefajsztos
mleko mleko jest daleko podbiegne i bedzie niedaleko