Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalinka

niedawno wyszłam z więzienia, próbuję się odnaleźć

Polecane posty

Gość a za co siedzialas
nie doluje. Wspolczuje i podziwiam, ze jest w stanie zyc. Ja nawet sobie tego wyobrazic nie moge :O

Gość kiok
NIe przesadzajcie. Po 10 latach odsiadki mozna faktycznie czuc sie "wykolejonym" z zycia, ale nie po poltora roku! Musisz zapomniec o przeszlosci i skupic sie na przyszlosci. Mnostwo ludzi marnuje wiele lat swojego zycia, wcale nie siedzac w wiezieniu, wiec poltora roku w celi to nie tragedia. Skup sie na przyszlosci, pomysl moze o wyjezdzie do innego miasta, bo jesli mieszkasz w malym miasteczku, to moze byc ciezko, bo "tolerancyjni" Polacy beda tylko gadac i gadac. Naprawde nie ma co sie zalamywac!

Gość a za co siedzialas
tak ale z praca ma przekichane, a bez pracy to jak egzystowac? :O

Gość Inaaczej
Arterka z takiego paszteta jak ty juz nie da sie nic zrobic

Gość pikpopkowa
nie przesadzajcie moze sama stworzyc sobie miejsce pracy

Gość a za co siedzialas
eee takie gadanie, sama sobie to i ja moge - latwiej bym miala niz autorka. A jednak nie moge. Nie kazdy ma leb do interesow i nie kazdy bedzie zaraz wlasne biznesy zakladal. poza tym ktos musi pracowac, przeciez samych dyrektorow/wlascicieli/prezesow nie bedzie :O

Gość a prawda to
co sie nieraz słyszy o polskich kryminałach, że syf, pak opieki psychologów i że właściwie to nie ma tam resocjalizacji a wrecz przeciwnie?

Gość ech......
Aco to malwersacje finansowe ,podrabiałas czeki? okradałas konta ? roznie to moze byc,jak masz byc szczera to do konca nie szukaj współczucia na okrędkę ,jazda po pijaku? najgłupsza rzecz pod słoncem

Gość a za co siedzialas
co by nie bylo to i tak duzo dostala mi sie wydaje. 1,5 roku, w dodatku nie w zawieszeniu. Jak gwalciciel czasem dostaje tyle, bo jakies tam okolicznosci lagodzace sa. Bo mlody, bo pijany, bo psychiczny, bo za malo sie znecal itp...

Gość Katalinka
a prawda to, niestety. Co do koleżanek to też zależy na kogo akurat trafisz. Niby dobieraja współosadzone pod takim kątem żeby do siebie pasowały, ale i tak możesz trafić na straszne baby. W areszcie generalnie jest gorzej. A co do opieki to prawda. Strazniczki reagują w skrajnych przypadkach, nawet nie ma co próbować się skarżyć. Sa też takie co starają się zrozumieć twoją sytuację i przynajmniej nie zwracają się jak do ostatniej dziwki. Ale słyszałam od nich w czasie kontroli osobistych też teksty typu: nasza księżniczka zarosła juz trochę w kroku, czy : nie wstydź się, swojemu facetowi nigdy nie pokazywałaś.

Gość Prawie kryminalista
Witam. Ja siedziałem 3 miesiące w areszcie tymczasowym. Po wyjściu zza muru świat nie jest już taki sam... Tym bardziej, że ja dosłownie siedziałem za niewinność- ostatecznie zostałem prawomocnie uniewinniony a za niesłuszny areszt Skarb Państwa wypłacił mi 6.000 odszkodowania.

Gość Prawie kryminalista
Witam. Ja siedziałem 3 miesiące w areszcie tymczasowym. Po wyjściu zza muru świat nie jest już taki sam... Tym bardziej, że ja dosłownie siedziałem za niewinność- ostatecznie zostałem prawomocnie uniewinniony a za niesłuszny areszt Skarb Państwa wypłacił mi 6.000 odszkodowania.

Gość Robson03082005
Katalinka, ponawiam pytanie: ile masz lat? W jakiej części Polski mieszkasz? :)

Gość a za co siedzialas
to to juz w ogole krew moze czlowieka zalac :( Wspolczuje :( 6 tys za zlamane zycie :/ Jedyny plus, ze skoro wyrok masz uniewinniajacy to przynajmniej w papierach czysto. Ale doswiadczenia te same :O

Gość a za co siedzialas
a co za roznica ile ma lat, czy gdzie siedziala? Moim zdanem to zupelnie bez znaczenia...

Gość Katalinka
Prawie kryminalisto ja się nie skarżę na sam fakt. Musiałam mieć karę ale takich jak ty jest bardzo dużo i tojest podwójny dramat.

Gość dla Robsona ważne
bo się zakochał!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawaaaaaaaaaa
czy to prawda ze w wiezieniach dochodzi do przemocy na tle seksualnym?

Gość Prawie kryminalista
Bez przesady, 3 miesiące za kratkami nie złamało mi życia. To było 8 lat temu, teraz jest prawie normalnie. Po prostu wiem jak tam jest...

Gość Prawie kryminalisto
a w męskich pierdlach jest tak samo jak Katalinka opowiada

Gość a za co siedzialas
Tobie nie zlamalo moze... Mi na pewno by zlamalo :O

Gość Prawie kryminalista
ciekawaaaaaaaaaa, w męskich dochodzi. Ofiarami są głównie "majciarze" (pedofile, gwałciciele itp.). Poczytaj o subkulturach (grypsujący, frajerzy, cwele) ;)

Gość a za co siedzialas
to takich nawet nie zal... O ile nie trafi na niewinnego :O

Gość Katalinka
do ciekawej: jest

Gość w żeńskich
też jest przemoc seksualna? Na czym polega?

Gość a za co siedzialas
juz sam fakt tych rewizji osobistych mi wystarcza :O Dla mnie to tez jest niewyobrazalne :O :(

Gość jhg
Ja wiem, że z ciekawości wypytujecie. Ale czy to dziewczynie aby pomaga, by opisywać takie szczegóły?

Gość a za co siedzialas
na pewno nie :( Ja nie wypytuje. Juz sam fakt, ze siedziala na mnie przerazajaco dziala. Duzo filmow ogladalam. A z tego co opisuje to wcale w tych filmach gorzej tego nie przedstawiaja. Wrecz przeciwnie :O Zadnej rewizji osobistej w filmach az takiej nie widzialam :O

Gość Katalinka
Ja zostałam zatrzymana zupełnie się tego nie spodziewając, zabrali mnie "z ulicy" w lecie, byłam w kusej mini i koronkowych majteczkach. Po dwóch dobach była decyzja o areszcie i tzw. cela przejściowa. Jak przychodzisz z zewnątrz i trafisz na nachalne baby co są tu już dłuższy czas i przez to są trochę zaniedbane to zawsze jestes dla nich jakimś obiektem seksualnym, świerzym ciałem

Gość Robson03082005
Chciałem pomóc... no cóż, trudno... 🖐️