Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gydg

dlaczego samotne 340 stki nie moga sie pogodzic z tym ze juz nikogo nie znajda?

Polecane posty

Gość co wy się ciągle przypierdalac
i dlaczego akurat 30tki są tutaj tak prześladowane ? Serio, co rusz natykam się na taką nagonkę jak w tym wątku. W 99% przyperdalka skierowana jest na 30 latki. I to na kobiety ! Szok.

Gość szukajaca miłosci prawdziwej
muszą się na kimś wyrzynać facetów tu pewnie jak na lekarstwo wiec sobie jadą po nas

ale dlaczego akurat na 30 latki ?!!! Niech mi ktoś to wytłumaczy bo za parę lat i ja stanę się ofiarą tego prześladowania. Chcę znać powody.

Darker nadszedł moment prawdy nie po 40 powiem fajna babka

powiem i po 50tce ? A kto to ustalil, że do 24 roku to jest dziewczyna ? Od czego to zależy ? Jak ta 24 letnia "dziewczyna" ma za sobą 3 porody i 4 skrobanki i rozwód to też jeszcze jest dziewczyna ? A co jest złego w tym, że kobieta nawet 40 letnia tak o sobie powie ? Co ci do tego ? To już nawet o pozwolenie na używanie tego określenia trzeba prosić na tym posranym forum ? Będę je sobie nazywać jek chcę.

szukajaca miłosci prawdziwej => Chcąc uchodzić za inteligentną, czy nawet mądrą nigdy nie sugeruj, że w przeciwieństwie do osób, z którymi rozmawiasz znasz życie :o To takie... Żałosne, to chyba zbyt słabe słowo. A co do nagonki... Czy ja wiem? Po prostu mając blotki w garści cięzko coś ugrać. Czyż kobiety nie szydzą tu z prawiczków, gołodupców, gości z mały a cienim ptakiem? Czemu patrzysz na to tak jednostronnie? Naturą ludzką jest szydzić, dyskryminować, dosrywać. W końcu człowiek w większości wypadków to raczej Jahus. Głupie toto i lubi rzucać odchodami. Samo to forum w 90% składa się z postów wielce mężczyznom niepochlebnym. Ot, percepcja wybiórcza, jakie to... kobiece? :P

Co rusz pojawiają się podobne wątki z dosrywaniem się do dziewczyn w okolicach 30tki. Czytałam już takich dziesiątki. Aż zaczęło mnie to zastanawiać :D

wiesz co jestem fajna :) i to nie moja opinia i po 40 tce tez tak bedzie

Gość ega2777
bo nie moga uwierzyc w to ze one sa zadbane a zostali tylko faceci-ciapy. p.s. chyba kopnela cie w d.. jakas 30. sama mam 27 lat a facet np. 35letni to dla mnie stary dziad. a prawda jest taka ze 25latka poleci na 30 paro latka tylko ze wzgledu na pieniadze. facet to nie wino jak sie autorowi wydaje.

kaliban wiesz co jestem skromną osobą i zle mnie odbierasz,znam życie jak kazdy,ciagle sie ucze i wcale się za mądralę nie uważam

wiesz co Darker, faktycznie nie ma sensu stawiać takich pytań. Nie tutaj. To jest jedna wielka kloaka zrzeszająca idotów. Trzeba być ostro sfrustrowanym żeby mieć tutaj stałego niecka i regularnie się udzielać.

" nie takie jak ty usadzałem" :D :D O boże :D :D

szukajaca miłosci prawdziwej => Wybacz, ale jestem mocno uczulony. O życiu podobnie, jak o Bogu/ach/iniach rozprawiają zwykle co gówno doświadczyli. Z reguły im więcej się kto mądrzy tym większym głupcem się okazuje. Ot, takie zaklinanie własnego ego - jak u impotenta, jeśli potrzeć płetwą żółwia, a nuż wstanie. Czy jakie tam są przesądy obecnie popularne... :o

kaliban czytujac twoje wypowiedzi zaryzykuje sie ocenic...jesteś mądry :D

szukajaca miłosci prawdziwej => mądrość to doskonałość. Jedyna dostępna człowiekowi nieskończoność. Mądry? Jeśli Twoje słowa nie są szyderstwem, to prawdziwy komplement. Ja, jeśli, o mnie chodzi uważam się raczej za poszukującego, niż tego kto osiągnął cokolwiek. Choć może to wynika li tylko z paskudnego rysu mojej fpsychognomii tj. żądzy/chciwości - jak zwał tak zwał ;)

zadne tam szyderstwo :) komplemencik i to duży...serio czytuję cię i się zastanawiam co masz na myśli .....prosty człowiek taki jak ja tak nie potrafi sie wyrażać nie żebym zaraz na zazdrośnicę wyszła ,lecz już tak mam ,że mnie fascynuje jak ktos pisze inaczej

Gość heheeee
poszukujacy mądrości na Kafeterii :D Jesteś koleś skazany na porażkę :D

szukajaca miłosci prawdziwej => Biorąc pod uwagę, że niektóre terminów nie można znaleźć we własnym języku tu raczej określając siebie użył bym określenia "warped" ;) heheeee => Cóż, chodzi raczej o proces, niż o bycie na, lub w. Koncept Nieśmiertelnych Krain z Silmarilliona Tolkiena się kłania. Zresztą, czyż taoiści nie nauczali, każąc obnażać się swoim uczniom w miejscach publicznych? Poza tym "Słońce także kloaki odwiedza, a nie maże się" :P ;)

a więc" warped "...dobranoc :D miło było poznać jakoś mi tak się lzej na sercu zrobiło :) miałam dzis strasznego doła i do tego jeszcze dramat obejrzałam ale już mi lepiej :)

🖐️

Gość zgadzam się Kaliban
jesteś.. interesujący. inteligentny i frapujący.bardzo mi się to podoba, lubię czytać Twoje posty,ale w dyskusję z Tobą nigdy nie weszłam ;) pozdrawiam

Gość dsfser3q4
skad ty to wiesz ,pomagasz w tym komus?

Hlip, ...sniff.., naprawdę jestem wzruszony... ;) Ale mimo wszystko miło przeczytać coś miłego na swój temat. Więc, wyjątkowo: dziękuję :)