Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robi_20

Odpowiednia kandydatka????

Polecane posty

Gość Robi_20

Hej ostatnio spotkalem bardzo fajna dziewczyne.Spotykamy sie i jest nam bardzo fajnie.Boje sie tylko reakcji mojej rodziny.Moja dziewczyna ma 3-letniego syna oraz z innego związku roczna coreczke,gdzie praktycznie juz jej nie ma bo odebrali jej prawo opieki.Bardzo mi na niej zalezy choc wiekszosc osob twierdza ze to puszczalska.Czy powinienem dalej z nia byc???

Gość Robi_20
Macie dla mnie jakieś rady???

Gość rhrhrhrhrh
Z własnego doświadczenia wiem że facet może dać się zmanipulować pozorom. Wtedy często nie dociera do niego to co mówi otoczenie, a niestety to często jest prawda której Ty nie widzisz przez kurtynę na oczach, a ona dobrze dba by tak było. Chyba każdy przez to przechodzi, może właśnie Twoja kolej:D. Ale nie znam jej, nie wiem, nie wiem....

Gość Czkawkowa
No własnie co to za matka że odbierają jej dziecko?

Najważniejsze, co między wami. Jeśli oboje jesteście gotowi na siebie, to bądźcie razem. Tobie widać nie przeszkadza, że ona ma dzieci. I dobrze. Łap szczęście za ogon. Twoja rodzina chce, żebyś był szczęśliwy i jeśli ty będziesz szczęśliwy właśnie z nią, to oni powinni to kiedyś załapać: że właśnie z nią chcesz być i właśnie z nią jesteś szczęśliwy. Rodziną swoją się więc nie przejmuj. Patrz, czego ty naprawdę chcesz.