Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xgenerationchild

i feel lonely

Polecane posty

Gość xgenerationchild

lonely lonely lonely :(

Gość xgenerationchild
nawet jak nie spia.. samotnosc to taka straszna trwoga.. to niby stan umyslu ..

ja sie nie czuje samotnie, chociaz lubie samotnosc. Zly i wredny ze mnie czlowiek.

Gość xgenerationchild
generalnie to od zawsze, ja za duzo mysle i zbyt duzo czuje by zadawalały mnie moje na ogol polowiczne znajomosci. zly czlowieku ja bardzo lubie zlych ludzi. a okazujesz swoja wredote innym?

Szejku ale posiadanie świadomości, że jest się złym jest dobre, więc nie do końca zły

tutaj? niee. W swiecie realnym bardzo duzo. Jestem bardzo uczulony na glupote, pustosc, dwulicowosc.

Dobre? Raczej nie jesli kazdy zly czyn usprawiedliwa sie tym ze "wkoncu jestem zly, to lezy w mojej naturze"

chyba jak masz świadomość czynienia zła to nie usprawiedliwiasz niczego, wręcz przeciwnie. Pretensje do samego siebie ewentualnie ale to moje spostrzeżenia tylko

Gość xgenerationchild
i to jest dobre! trza tepic glupote, co by sie nie rozprzestrzeniala. chcoiaz wole mniej agresywna postawe, poprostu takich ludzi olewam.. wychodzi jakies 80% spotykanych osob.. moze dlatego samotnosc mi doskwiera..

pretensje do siebie mam, ale czynow nie zaluje. Gdyby znowu mnie postawiono w tej sytuacji - zrobilbym to samo, moze nawet gorzej.

No widzisz, a ja nie popuszczam jesli ktos mnie zdenerwuje. Kazda proba oszukania mnie konczy sie opierdolem, upokorzeniem dla tej osoby i moim totalnym wkur...zdenerwowaniem.

no tak. Oczywiście poprzez moją wcześniejszą wypowiedź nie chciałam stwierdzić że bycie złym się nie opłaca. Opłaca się.

Gość xgenerationchild
podajze przyklad o zły czlowieku :))

Gość xgenerationchild
heh jesli chodzi o poejcie zla samego w sobie to jest to raczej wredota niezalezna od tego czy ktos jest madry czy glupi. napastowanie pustoty, samo w sobie jest dobre.

przykladow powazniejszych nie podam. Z ostatniego czasu, blachostka. W sklepie probowano mnie zrobic na pare zł podajac zawyzona cene. Opieprzalem nie zostawiajac suchej nitki. O kase nie chodzilo, pomimo przeprosin pani przy kasie i uregulowaniu kwoty i tak zaplacilem stara cene. Nie nawidze kiedy ktos mi probuje wmawiac swoja racje. Nie wazne czy jest to starsza osoba czy nie. Po prostu wychodze z siebie. Twierdzenie "moja racja jest mojsza niz twojsza" bardzo zle na mnie dziala. Jestem zdecydowanie niezalezny i zbuntowany. Ah zły ja.

Gość xgenerationchild
ja takze podam przyklad. moja przyaciolka poczula miete do kogoś, kto od lat podoba sie naszej wspolnej kolezance, bardzo dobrej zreszta. Zareagowalam dosyc gwaltownie, nie przebierajac w slowach. efektem slysze od ludzi że mozna mnie kochac, ale lubic to ciezka sprawa.. w sumie racja, jestem strasznie wymagajaca, a ludzie nie lbuia wymagan..

Connecting people - czasem staram sie kontrolowac tlumaczac ze to przejezyczenie. Jesli jednak sie powtarza to nie odpuszcze.

Gość xgenerationchild
czasami mysle sobie, ze mam zbyt wyidealizowane podejscie.. oczekuje od ludzi poprostu normalnosci.. ostatnio okazalo sie ze nawet moj chlopak nie potrafi temu sprostac.. pomijajac juz fakt ze wymagam zasad, ktorych i sama przestrzegam..

xgenerationchild To mamy podobny problem. Rowniez duzo wymagam, chociaz daje z siebie 120%. Wystarczy mi jeden argument, pstrykniecie palcami i juz sie odkochuje.

normalność no to zależy co dla Ciebie znaczy, bo wiesz dla każdego coś innego i dlatego ta różnica zdań, problemy, itp.

Gość xgenerationchild
kurwa czasami misie wydaje ze jestem nieludzka. jestem straszznie konsekwentna, jeden niemily ruch, dwa i papa, nie mam zadnych skropolow. skoro ja potrafię dostosowac sie do ogolnych zasad moralnosci (nie robic innym ludziom krzywdy) dlaczego inni nie potrafią? to dziwne. ogolnie mam wyjebane na wszystko ale dbam o to by swoich zyciem nie wyrzadzac innym krzywdy... jakos to nie dziala w druga strone.. porafie sie zmienic.. kiedys duzo cpalam, narafilam na osobe na ktorej mi zalezalo, zrezygnowalam z tego, staalm sie inna osoba.. zrezynowalam tez z alkoholu.... a co po drugiej stronie? piwko z kolegami... kilka razy w tyg..

czy ja wiem czy nieludzka.... mozna powiedziec ze zmienilas cale dotychczasowe zycie dla jednej osoby, dla tej wybranej i co otrzymalas?...........i kto tu jest nieludzki

Tez potrafie sie diametralnie zmienic dla kochajacej osoby. Jesli jednak dostaje w zamian fige to nie moge nazwac tego zwiazkiem ani tym bardziej miloscia.

Gość xgenerationchild
no jak to kto! ja, oczywista. przeciez powinnam byc wsparciem! 'kiedy jedno spada w dół drugie ciagnie je ku górze' oto argumenty mojego lubego.. smieszne.. poswiecilam cala moja energie, wyszlam ze wszystkiego co mozliwe zeby taplac sie w jego bagnie..

Gość twoj luby slucha
chyba happysad- bo teks z piosenki a milosci nie ma ,rzadko sie zdarza i nie ma sensu sie poswiecac ,rzadko kiedy ta inwestycja sie zwraca:)