Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladaco

jestem kafeteryjnym głupkiem

Polecane posty

Gość odpowiem ci dlaczego
ten inteligentny bywalec zszedł na psy.Takie jaja jak on robił moderkom nie ma tutaj takiego na cafe od 2006 r.Ale nie wytrzymał presji i zbiesił sie.Z ladaco to samo się stało.:O:(

Gość bywalec powiedz jedna rzecz
że bywalec ma jakies tam swoje idealy to wiem, ale ladaco odkad pamietam zasmiecal topiki i nigdy niczego sensownego nie napisal. wg zasad netykiety takich userow sie blokuje i uniemozliwia trolowanie, a bywalec sie oburza nie wiadomo na co.

Gość ladaco
rozmowa kontrolowana

Gość ladaco
sram ryjem a jem dupa :classic_cool:

Gość ladaco to zalosny dupek jest
kazdy to wie

Gość prawda to jest

Gość ladaco jest tępakiem
a cóż może emeryt robić w domu jak nie chce się zajmować wnuczętami.Wchodzi na cafe i znajduje takich przydupasów jak on jest.OOOOOOOOOO jeszcze kontrowersyjnej Ostrejsiostry brakowało.Przegrańcy życiowi i cafeteryjni.Pokązcie mi post gdzie ta lalunia inteligentnie i z polotem prowadzi dyskusję.Tylko szuka zaczepki,obraza ustawicznie obojętnie kto się do niej odezwie.:O:(

Gość ladaco
mam was wszystkich w dupie:D

odpowiesz na moje pytanie??

Gość bywalec z jajcarza zamieniles
sie w idiote dlatego tak popierasz drugiego idiote - ladaco

dlaczego uwazasz ze glupie pytanie??

09.04.2010] 08:54 [zgłoś do usunięcia] spam na str.628 wiecie gdzie "Tworz kolejne mutacje swojego nicka jak ja i lej na bany sikiem parabolicznym cieplym " no to zastosuj do siebie wlasna rade, bo wciaz domagasz sie odblokowania nicka "bywalec1"? Jaka roznica pod jakim nickiem bredzic... Ja wlaśnie pisze pod kolejnymi mutacjami. Bamów mialem juz kilkadziesiąt. Ostatnio jakoż nie banują "uno" Chyba zrozumieli że jak to zrobia powstanie "duo" itd.. :P Ale jest to sytuacja nienormalna by uzytkownik był zmuszany do ciąglej zmiany nicka. A ja walczę o NORMALNOSĆ na cafe! :P Dlatego domagam się odbanoania bywalca1 na ktorym mialem prawie 5 000 postow a po reformie licznika mam ponad 3700. Ma to znaczenie czysto symboliczne ale symbole też sa czasem ważne :classic_cool:

a jak to sie do ladaco ma??

na poprzedniej str bylo pytanie 08:42 [zgłoś do usunięcia] bywalec powiedz jedna rzecz czemu ty bronisz ladaco?

Ani nie popieram ani nie zwalczam ladaco. Walcze o wolność slowa na cafe, o respektowanie otwartej formuly forum. Nie byloby ladaco na forum gdyby nie bylo tu syndromu oblężone twierdzy zwanego też chorobą Rydzyka. I to gdzie! Na degeneruchach! :P

troche przesadzasz bywalec. ladaco to przeciez niezrownowazony troll. tysiace razy o netykiecie pisales, wiec jaki masz pomysl na traktowanie uporczywych trolli?? nie ma dla ciebie zadnych granic wolnosci forumowej??

i degeneruchom sie nie dziwie ze go zwalczaja na redakcji. na topiku na ktorym ja pisze tez przez jakis czas trollowal ale ze pisze tam jedna jego znajoma to go uspokoila a tez zasmiecal nam topik.

Zgadzam się: ladaco to troll. Ale troll wyhodowany na podatnym gruncie glownie prez degeneruchów. :P Dlaczego nie trolluje np. mojego zajazdu choć sie tam pojawia. bo ja NIE KARMIĘ TROLLI!! :classic_cool: A co do netykiety: jestem za! Ale na cafe nie da sie jej za bardzo wyegzekwować metodami administryjnymi. Taka specyfika tego forum. I to od dlugiego czasu usiluję pupilkom reżimu czyli degeneruchom bezskutecznie wytumaczyć :P

bywalec, sorki ale troche odwracasz kota ogonem. ty trzymasz sztame z ladaco i go popierasz, dajesz mu rady itd, czyli trzymasz z trollem. na ladaco nie ma bata bo niby nic takiego nie robi poza tym ze uniemozliwia ludziom gadanie normalne na topikach. degeneruchom sie nie dziwie. wg mnie bydlo nalezy tepić. a ladaco nawet kiedys grasowal na macierzynstwie i ciazy i wszedzie wypisywal te swoje glupoty. masz swoje zasady i ok ale nie bron kretyna ladaco:O

Odpowiadam na pytania: "...wiec jaki masz pomysl na traktowanie uporczywych trolli?? nie ma dla ciebie zadnych granic wolnosci forumowej??" 1. Nie karmić trolla! Tzn. nie walczyć z nim bo to go tylko nakręca. Potraktować go jako "forumowicza specjalnej troski" i tak się do niego odnosić ew. ignorować. Możne też - choc to dośc trudne - zwalczać jego wlasną bronią. Czyli : Strollować trolla! :D Coś jak okrść złodzieja , oszukac szulera... ;) Pamietecie starą panne moher?? Z nia tak wlasnie zrobilem :D 2. Granicami forumowej wolności slowasą: -prawo - regulamin forum - powszechnie przyjete w relacjach międzyludzkich normy. Tu oczywiście granica jest nieostra. Powinnabyć bliżej określona przez administrację forum. ale nie jest więc kasacji powinnypodlegać tylko przypadki oczywiste.

Gość nie wiem z czego sie
cieszysz bywalec :O Niektorych nie da sie zniszczyc. Mozna sie nie odzywac, ignorowac miesiac, dwa, ale ilez mozna? Po pol roku spamu juz odechciewa sie wszystkiego. Zwlaszcza jak troling jest bardzo uporczywy i zalewa cale strony. Nikomu nie chce sie przewalac przez 5 stron zeby znalezc jedna wypowiedz kogos normalnego :O

Nie bronie ladaco ale go też nie atakuję! Każdemu uczestnikowi w jego sytuacji radzilbym nie pisać na pomarańczowo tylo przyczernić podobny nick bo podszywacze moga tu nieźle nawywijać. A tak sytuacja jest cytelna. I np. nie jest moją winą rozpyeerdziucha ktorą niegdyś wywyłal post pomarańczowego podszywacza "bywalec gościnnie" Gdyby go przyczernł natychmiast wystąpiłbym do moderacji o jego zbanowanie jako podszywu pode mnie.

Gość widac bywalec popiera
zalewanie spamem uporczywie kafeterii. Bardzo dobrze, że ma bana :D Jest taki sam jak te trole :D

Gość i szczochami
:D

{ Tworz kolejne mutacje swojego nicka jak ja i lej na bany sikiem parabolicznym cieplym } Tylko nie pod wiatr, nie pod wiatr. :P

Gość to juz tyle lat
Wierze Ci :D czas mija ty wciaz tu siedzisz ?