Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bugatti

Chciałam popełnić samobojstwo.

Polecane posty

animka 567 dziękuję,Twoje slowa wzbudziły we mnie skruche a zarazem chęc do walki..o siebie... To naprawde nie jest proste. Nie umiem o tym zapomniec a życ z tym jest mi trudno.

Idź do psychologa i dużo z nim rozmawiaj, potrzebujesz psychoterapii, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać a nie załamywac się i dusić w sobie problemu, który masz.

Idź do psychologa i dużo z nim rozmawiaj, potrzebujesz psychoterapii, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać a nie załamywac się i dusić w sobie problemu, który masz.

Gość samobójczyni
Chce skończyć życie , nie chce żyć , tylko dla tego że mam tak w życiu p********e , zaczełam się ciąć i palić , dla czego chce to zrobić ? Odpowiedź : moja matka mnie nienawidzi , wyzywa mnie od szmat , zdzir , dziwek :( nie chce żyć. Wiem każdy mi to mówi żyj dalej wszystko sie ułoży , g****o prawda , no i co z tego że mam przyjaciół co z tego że mam chłopaka który mieszka zbyt daleko ode mnie , nie chce żyć . ;;;;-(((

Gość przeczytalam strone przed
bardzo madra wypowiedz: " przerwa miedzy palcami 90 2010.04.09 jej potrzebni są ludzie , nie psychologowie, psychiatrzy faszerujacy lekami, tylko ludzie bedący przy niej,ktos z kim może isc do kina, wypic piwo, na zakupy, poobgadaywać innych ,i pokazać że nie należy sie wszystkim przejmowac no i w nastepnej kolejnosci facet ile masz lat? i skąd jestes? " bo kazdy tylko sie madrzy: idz sie leczyc, bierz leki, wyjdz do ludzi. ale na boga, jak osoba w takim stanie sama ma to zrobic?? jaka szkoda, ze ludzie tacy jak my sa zamknieci w sobie, nieufni, trudno tu podac miasta, ale prawda, jest taka, ze tylko znajomi z realu wyciagajacy na kawe czy do kina, wspierajacy realnie, naocznie moga pociagnac taka osobe w gore.