Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia9090909090

Kobiety, ktore pomimo niebanalnej urody wciaz sa same ;)

Polecane posty

Witam, czytam twoje wypowiedzi i nie moge cie oceniac, ale w kazdym poscie piszesz o swojej urodzie, i odpierasz ataki ludzi ktorzy pisza inaczej, wiesz przeciez ze cie nie widzieli wiec po co reagujesz na zaczepki? widac za duzo role przywiazujez do wygladu, a facet to nie koniecznie mega przystojniak, zakochac mozna sie w zwyklym czlowieku, tylko pewnie na takich nawet nie zwracasz uwagi, przyznam szczerze autorko tematu, ze nie chciala bym znac ciebie. Wyglad jest wazny i to bardzo, ale nie najaznieszy, co ty n TO ?

Gość natalia9090909090
szkoda bo wyslalam zdjecie hehehehe ;D do jaktosierobi: no wlasnei dla mnie najwazniejsze jest zeby facet mial TO COS. a wychodzi na to ze ja dla facetow: tego czegos . nie mam :(

Gość nieprzecietna? ;)
Bombarda - najwidoczniej po świecie chodzą koneserzy naszej urody ;)

Gość natalia9090909090
mi tam o uride nie chodzi. dla mnie jest dziwne to dlaczego nikt nie potrafi sie zakochac we mnie :D

moze, nie uwazam sie za brzydka aczkolwiek jednakowoz za nic nadzwyczajnego....mam zdrowe podejscie

poprostu masz pecha i zle trafiasz pewnie, i szczerze wydaje mi sie ze wyglad chyba nie ma nic do rzeczy, moje znajome, 100 kg brzydkie jak noc jedna slub wziela, 21 lat, 2 brzydka tak samo tez juz narzeczonego ma ktory ja kocha jak szalony no szok, a moja 2 znajoma piekna dziewczyna madra chuda no naprawde taka zjawiskowa, nie ma chlopaka trafia na debili, ktorych i tak nie moze przy sobie zatrzymac, wiec chyba nie ma reguły.. trzeba czekac, jak wysyłasz zdjecie to poprosze moj email "xx2xxx@o2.pl" zobacze odrazu i ci powiem szczerze, bo przyznam ze tez jestem ciekawa.

Gość natalia9090909090
nie wysylam juz :P no czyli sa takei dziewczyny ktore pomimo wygl;adu sa same.. ehh a myslalam ze jedna ja zostalam taka na swiecie..

natalia: ciezko ocenic bo zdjecie kiepawe...ale ogólnie nienajgorzej, masz wyrazista urode, mysle ze powinnas ja tylko troche usubtelnic :D:D

Gość natalia9090909090
jedno ci doszlo ? usubtelnic? haha tzn ?:D

no weisz, napewno nie mozesz sie ostro malowac bo masz bardzo wyrazista i charakterna urode, delikatny makijaz, i błagam nie niebieski...:D:D:D...i mysle ze ladnie by ci bylo z loczkami

heh a co do wygladu to mozna sie pocieszac ze zawsze moglo byc gorzej :P wiec ja osobiscie ciesze sie tym co mam hehe szkoda ze nie wysyłasz bo po przeczytaniu 3 stron ciekwa jestem:P moglas na wstepie wstawic hehe i po problemie xD

Gość natalia9090909090
heh tylko nie wysylaj nikomu zdjecia.. acha ale to jest zle czy nie? i co masz na myli wyraizista?

Gość natalia9090909090
jak bysmy przeszly na gadu to mzoe i bym wyslala ;p

heh jestem na stażu w biurze:P i nie mam gg no trudno, no ale w kazdym razie nie przejmuj sie ;) a ile lat ? i studiujesz czy cos? bo uwazam ze np na studiach jest duzo fajnych facetow i np o podobnych zainteresowaniach heh dobre miejsce do poznania kogos ciekawego

Gość natalia9090909090
ee loczki bleee :P

jakie ty masz oczyska wielkie...hehehe mysle ze by ci ładnie bylo, ale do niczego nie namawiam, napewno powinnas zmienic fryzure, lekko do Vanessy Paradis jestes podobna chyba, albo tak na tym zdjeciu wyszlas...

Gość natalia9090909090
wiem fryz musze zrobic farbuje na czarny braz chyba :D no czy duze sa :P ale nie zabie haha ha.. ide do szloy jak cos bede potem :) z checia popsize z osobami ktopre maja taki problem jak ja