Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trzepiotkaaa

Były chłopak- przyjacielem.

Polecane posty

witam. Mam kłopot. Rozstałam się z chłopakiem. powiedzieliśmy sobie, że chcemy być przyjaciółmi. Wczoraj rozmawiałam z nim, czy poprosiłby mnie o pomoc, gdyby jej potrzebował, tak jako przyjaciela- odpowiedział, że nie. dlaczego? Może normalny mężczyzna mi to wytłumaczy? Poza tym, najśmieszniejsze i najdziwniejsze jest to, że wspiera mnie, najbardziej w bólu po zerwaniu z nim samym. Chore to jest, wiem. Co ja mam zrobić? Zerwać kontakt? Nie chce tak. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? a może ma teraz byłego chłopaka jako przyjaciela i jakie są wasze doświadczenia?

Gość sponsorka
nie da się wspolnie przeżyć bólu rozstania.

owszem, nie da się... przyznaję. Zauważyłam, że gdy się z byłym spotykam, tak pogadać, to iskrzy pomiędzy nami tzw.chemia... Do niczego nie dochodzi, absolutnie, ale będę musiała zacząć 'urywać' kontakt z nim, bo chyba sobie chłopak zrobił znów nadzieję.. ;( i nie chodzi o nadzieję na sex, ale na mój powrót do niego... Nie chcę go krzywdzić, jak mogę postąpić w takiej sytuacji, żeby nie ranić już całkiem jego uczuć.. ??

Wybierz sobie : 1) bedac blisko Cie widzi co dzieje sie z Toba i czy ktos inny nie kreci sie, mniejszy bol rozstania 2) przyjazniąc sie z nim robisz mu nadzieje 3) chwila słabosci ---> całusy --> łóżko

Gość pani ogrowa
wątpię, że się da, no chyba, że był to związek bez uczuć. Przynajmniej ja bym nie mogła. nie mogłabym się przyjaźnić z byłym (kolegować, dobrze dogadywac-owszem), dlatego, że zbyt wiele chwil by mi się przypominało i mimo wszytsko chcąc nie chcąc wracałabym myślami do przeszłości, do tego jak było między nami gdy byliśmy razem

Gość gość
up

Gość gość
ja bym sie mogla przyjaznic

Gość gość
dlaczego się rozstaliście skoro was ciągnie do siebie, przecież to bez sensu?

Gość gość
Były chłopak- przyjacielem. jakie sa wasze doswiadczenia?

Gość aginia987
Nie da rady, jeśli jedno za was nadal coś czuje to wręcz masochizm,a co jeśli ta druga strona znajdzie sobie kogoś?

Gość gość
powiedzmy ze doskonale jestem w stanie ukryc uczucia i jakos to zniesc.. czy jest szansa z bylego chlopaka na przyjaciela a potem czy dziewczyna moze cos nowego we mnie zobaczyc ,cos poczuc?? czy takie rzeczy moga miec miejsce? czy dziewczyna wtedy moze pewne rzeczy widziec/czuc inaczej?

Gość nacena
Napiszę tak nie ma przyjazni po zerwaniu z chłopakiem dziwisz się ze nie chce ci pomóc w pewnych kwestiach ale tak się nie da nie proś go ogranicz kontakt na tyle o ile bo inaczej nie da rady przechodziłam to samo i niestety nie mamy kontaktu bo on chciał jednak czegoś wiecej niż tylko przyjazni .

Gość gość
a jesli ona zobaczy ze ja nie chce niczego wiecej niz przyjazn? jak w najlepszym razie wtedy to moze sie dla mnie potoczyc? czy jej uczucie moze wrocic?

Gość gość
.

Gość gość
...up