Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telimena___

Problem z mezem i jego córka.

Polecane posty

Gość Telimena___

Jestesmy malzenstwem, on ma 3 letnia córeczke, która bardzo kocha. Z eks rozstali sie, poniewaz uczucie sie wypalilo. Ja równiez bardzo lubie jego malenstwo, uwielbiam spedzac z nia czas, kupowac jej zabawki cz ubranka. Chce zeby duzo czasu spedzala z ojcem tym bardziej ze Maz bardzo za nia teskni. Malenka czesto do nas przychodzi, jednak mój problem jest taki, ze mimo ze Kocham to malenstwo, czasami dostaje bialej goraczki kiedy np. mam ogromna ochote na seks do rana z przerwa jedynie na kolacje, o czym zdazylam mu zakomunikowac, ale nic z tego bo do domu wraca z córka... wiem ze to nie calkiem normalna reakcja z mojej strony, ale troszke meczy mnie to ze nie moge spokojnie nacieszyc sie swoim mezem (jestesmy 6 miesiecy po slubie). Jak moge nad soba popracowac?

Gość glen b
zjedz kupę

Gość Telimena___
a co byście powiedzieli nt. trójkąta z jego córką?

Gość kupić sobie wibrator

Gość glen b
moglas ja zjesc jak byla jeszcze płodem

Gość Telimena___
Podszywaczu, lecz sie... takie zboczenia sa chore pedofilu :/

Gość hfgtry
chora to ty jestes nimfomanko idz na terapie

Gość caffe latte djwodhweiudfhweo
niestety wybrałaś świadomie mężczyzne, ktory jest ojcem...

Gość Telimena___
Sprawdz sobie idiotko znaczenie slowa 'nimfomanka'.

Gość kupić sobie wibrator
i dlatego kup sobie wibrator.

jak moj facet przyjeżdża co weekend z synem do mnie to też dostaję kurwicy rozumiem cie

Gość helden von heutw
oddaj sie murzynowi a najlepiej dwóm :classic_cool:

Gość Telimena___
Nie chodzi mi o to, ze dziewczynka przyjezdza, lubie ja bardzo. Chodzi mi jedynie o to ze Maz nie konsultuje tego ze mna a moze ja tez mam ochote pobyc z nim sam na sam a nie bez przerwy wyglupiac sie z 3 latka...

Ktos Ci dobrze napisał, poprostu musisz zaakceptować fakt iz Twój mąż kocha jeszcze jedna kobitkę - swoja córeczke. Cierpliwosci, napewno nadarzą sie jeszcze takie chwile kiedy w życiu bedziecie mieć czas tylko dla siebie. Albo pogadaj z nim i uprzedź wcześniej jakie masz plany :)

Gość Telimena___
Ale ja go uprzedzalam! 'Kochanie, nie moge sie doczekac az wrócisz, kupilam nowa bielizne'. Ale kochanie wrócilo z pracy z córka... mamy sie starac o wlasne ale kiedy skoro maz caly czas sprowadza do domu Emilke? ja rozumiem zeby przyszla w tygodniu 2 razy, czy co drugi weekend na 3 dni, ale ja tez chce sie wreszcie poczuc jak Zona. A nie tylko opiekunka do jego dziecka. Naprawde lubie to Malenstwo, lubie sie z nia bawic... ale Kocham mojego meza i chce sie równiez z nim 'bawic'.. mówilam mu, ale on wciaz z nia przyjezdza. Rozumiem ze za nia teskni, ale ja tesknie za nim.

Gość Telimena___
a jesli na takie chwile mam czekac az córka podrosnie i znajdzie wlasnego chlopa to ja dziekuje, juz wole sie rozwiesc i szukac szczescia gdzie indziej...

Gość Grzmiacz
z chęcią cie wyrucham w twoja prukwę

Gość dokladnie tak samo
Telimena ja mam dokladnie to samo. ale nnalazlam maly sposob, raz mu zrobilam takiego focha ze 3 dni sie nie odzywalam. teraz doslownie wszystko konsultuje ze mna. dodam ze zaczelo mi sie to niedawno od czasu jak jestem w ciazy to wszystko mnie wkurza a on obrywa heh

kobieto, od czego Bozia dala język a Bóg zdolnosc komunikacji, nie pisz nam o tym na forum tylko porozmawiaj z mężem, wyciągnijcie kompromis i tyle...

Gość problem to ty masz ze soba a
nie z dzieckiem meza i mezem!!!lecz sie kurwiszcze!a te wypowiedzi sa trafne!!!kupić sobie wibrator hfgtry chora to ty jestes nimfomanko idz na terapie,caffe latte djwodhweiudfhweo niestety wybrałaś świadomie mężczyzne,ktory jest ojcem.kupić sobie wibrator i dlatego kup sobie wibrator.helden von heutw oddaj sie murzynowi a najlepiej dwóm Kamila 23 Ktos Ci dobrze napisał, poprostu musisz zaakceptować fakt iz Twój mąż kocha jeszcze jedna kobitkę-swoja córeczke. Cierpliwosci,napewno nadarzą sie jeszcze takie chwile kiedy w życiu bedziecie mieć czas tylko dla siebie. Albo pogadaj z nim i uprzedź wcześniej jakie masz plany

Gość dokladnie tak samo
ale po co od razu na nia najezdzacie? trzeba byc w takiej sytuacji zeby zrozumiec!!!

Gość Telimena___
Chcialabym zajsc w ciaze, Luby deklaruje ze tez chce, ale mnie niekoniecznie bawi cichutko seks pod koldra coby Emilki nie obudzic. W sumie w ogóle ie bawi mnie seks w nocy, ja mam temperament. Maz tez...w tych rzadkich chwilach kiedy nie ma u nas Emilki.

Musisz z nim szczerze pogadac skoro delikatne aluzje nie działaja... Z facetami tak juz jest :) trzeba im powiedzieć czarno na białym bo ciężko im się domysleć.

Gość Telimena___
A cóz to za epitety? Czyzby ktos tutaj zgorszyl sie tym ze nie uprawiam seksu po katolicku?

czemu z nim ne porozmawiasz, nie kumam tego, powiedz mu jakie masz oczekiwania i tyle...wkuriwac sie mozesz jesli mu o tym powiesz a on dalej nie bedzie Cie uprzedzał, zreszta wogole nie wdze tu powodu do wkuriwania, sex nie jest najwazniejszy

Gość matko co za babsko to wez ja i
utop jak ci tak strasznie przeszkadza!

Gość dokladnie tak samo
kamila ma racje pogadaj ale badz twarda. Ja jak wtedy tak zrobila to biedak nie mial pojecia o co mi chodzilo. Faceci tak juz maja.

Gość bardzo sluszna uwaga
Bombarda!seks nie jest najwazniejszy!

szczerze mówiąc ja serio nie widze problemu, babka se ubzdurala ze trza sie bzyknac i wkurwia ja dziecko, dobra spoko, facet mogłby zadzwonic i powiedziec, kotek wróce dzisiaj z mała czy cos, w zwiazku wazne jest porozumienie ponad podzialami a dopiero potem sex :p

Gość bardzo sluszna uwaga zgadza si
e ale nie ktore nie kumaja nic!