Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maya373

Ból, szum i ucisk w głowie...:| Co to?

Polecane posty

Witam! Mam problem i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, albo miał ktoś juz podobny problem. Otóż od pól roku niemal mam nieustający ucisk i ból głowy w okolicach czoła, oczu... Czasem ból jest tak silny, że oczy prawie mi się same zamykają, nie mogę ich utrzymac...:| Ból jest tak silny, że nie potarfię się skupic... Zawaliłam przez to szkołę, bo nauka nawet tak jak nigdy , sprawia mi wrecz trudnosc... Do tego ciągłe uczucie szumu w głowie.. Dodam, że to na pewno nie błędnik. Swego czasu nawet wyszło,że to nadciśnienie, brałam leki było wszystko ok- zero bólu... Ciśnienie wtedy też miałam dobre. Teraz skończyłam brac leki po miesiącu jak nakazał lekarz, ciśnienie dobre a ból powrócił... Prosze o pomoc co to może byc. Jesli mialam nadcisnienie i bol byl,a teraz mam prawidlowe i nadal jest to o co chodzi? Proszę o pomoc, bo już naprawde nie potrafie z tym zyc...:|

Gość ertete
idz do neurologa

Gość Hymmhymm...
Neurolog i tomografia głowy, laryngolog, okulista - w celach identyfikacji problemu. Plus osoba od krążenia i ortopeda. Jeśli lekarze nie wskażą konkretnej przyczyny, to polecam wybrać się do refleksologa (osoba zajmująca się masażem stóp, dłoni i twarzy). Zanim jednak - I polecam zmianę obuwia na nieuciskające - bo zapewne jeszcze wcześniej zaczęłaś chodzić w za ciasnym obuwiu... najczęściej to szpilki z czubkami, przez co palce u nóg są ściśnięte a akurat na palcach są punkty odpowiadające za problemy z chorobami głowy.. (oczy, uszy, mózg, zatoki) i to często powoduje bardzo duże problemy z bólami głowy... Jeśli masz pytania, pisz na adres: madchen.katchen@gmail.com