Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinomino

Najdurniejsze, najbardziej poryte, niezrozumiałe i bezsensowne filmy jakie

Polecane posty

jakiś pomarańcz też nie zrozumiał filmu Koterskiego... ciekawe czym na co dzień zajmują się tak płytcy ludzie?

Gość kkarrolinka
kamecha... wiesz czym sie zajmuja?? wykładaja... kafelki w kiblach na dworcu

Przypomniałam sobie jeszcze pewien azjatycki film, który widziałam wieki temu ale dzięki temu tematowi właśnie go sobie przypomniałam. Akcja dzieje się w jakimś lesie, w którym ludzie stają się nieśmiertelni. Trafia tam jakaś grupka ninja, i przez cały film jest krwawa sieczka. Oczywiście nikt nie może umrzeć :O To samo "Machine Girl". Dziewczyna chce dokonać zemsty, co bardzo jej pomaga fakt, że ma wbudowany w kikut ręki hmmm.... karabin maszynowy?

Co do Pasji to kwestia pod jakim kontem sie oglada ten film... Efektow masakrycznych czy historii!

oba filmy Dzień świra, i Wszyscy jesteśmy Chrystusami, mam nawet na płytach, obejrzałem , ale nie widzę w nich nic kultowego. Zagubieni ludzie, jeden w głupawym życiu (Dzień świra), drugi w omanach pijackich......

mam na swoim chomiczku: Nekromatik, Nekromatik2, Cannibal Holocaust, Aftermath, Mroczne szczątki, Cannibalferox,.....każdy z nich aby obejrzeć trzeba mieć nerwy jak postronki....

bmblondyn, słyszałam o tych filmach, które wymieniłeś, ale nigdy nie miałam okazji obejrzeć żadnego z nich. Może kiedyś się skuszę, choć niekoniecznie, bo chyba i tak za dużo się naoglądałam takich filmów....

mam wszystkie w całości, ale zdołałem obejrzeć początki.....i czy obejrze całe, nie wiem, czy zdołałbym powstrzymać obrzydzenie.

Gość Wojna polsko ruska
największy gniot jaki widziałam :P

Zawsze w najgorszych momentach można zamknąć oczy ;) Choć również nie wiem czemu to służy. Z jednych z paskudnych filmów jakie "oglądałam" był Salo i Man behind the sun :O Nie byłam w stanie obejrzeć w całości, i myślę że te filmy nieco zszargał moją psychikę, dlatego teraz staram się raczej trzymać z dala od tym podobnych produkcji.

Najgorsze filmy to wszystkie filmy wytwórni Asylum, która robi podróbki znanych produkcji. Np. przekształcili Transformersów i powstał gniot Transmorfers! ;D podobnie z 2012, Paranormal activity na Paranormal Entity. Oni kopiują wszystkie filmy! to jest dopiero dnoooo

coś słyszałem o tym filmie , szybcy i wściekli, ale nie lubię tego typu filmów. Uważam, że wszystkie filmy na bazie Szekspira są świetne, i oczywiście radziecko-rosyjskie wydanie Wojna i pokój.

http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Asylum zobaczcie co jeszcze wytwórnia Asylum splagiatowała. i uprzedzam, to nie są parodie, tylko fimly nastawione na to, że jakiś widz się pomyli i ściągnie/wypożyczy ich gniot zamiast oryginalnego filmu.

Gość raisaraj
"freddy got fingered". zdecydowanie najgłupszy film jaki oglądałam

akurat "Salo... " Passoliniego ...bardzo pouczający film :) [ a że chwilami obrzydliwy ...phi, no cóż...:classic_cool:] najbardziej obrzydliwy jaki oglądałem to "Taxidermia" reż. Gyorgy Palfi , ale warto obejrzeć :classic_cool:

zapisałem sobie, Felon, Salo, i Taxidermia, może jeszcze dzisiaj pobuszję po norkach chomiczków. Mam chyba 10 GB, wolnych, więc sobie zobaczę.

Gość lodidodi
"nóż w wodzie"

postaram się coś napisać, bo coś mi chodzi po głowie, że Felon, to ja chciałem obejrzeć juz od dłuższego czasu, ale nie mogłem "zaskoczyć" na tytuł filmu.