Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zasłyszałam .

czy jezeli facet goli miejsca intymne, tzn.

Polecane posty

Gość tak zasłyszałam .

Że pewnie tez by chciał, zeby jego kobieta byla wydepilowana? czy nie koniecznie dziala to w tą stronę??

Gość tak zasłyszałam .
pytam bo mam futro dookoła łechtaczki

Gość ....minutka....
Głupie gadanie:) Ja sądzę, że to nie ma nic z tym wspólnego. Oczywiście mogą zdarzać się takie przypadki ale wątpię:)

Zadbany mężczyzna oczekuje również zadbanego ciała od partnerki. Jeśli zatem ja jestem wystrzyżony w okolicach intymnych lub miejscowo ogolony również oczekuję od mojej pani perfekcyjnego zadbania o swoje ciało. Włosy musi mieć jedynie na głowie, w postaci brwi i rzęs, kooooniec!!! Pizda, anus i pachy wydepilowane.

>> Zadbany mężczyzna oczekuje również zadbanego ciała od partnerki. Tzn, że jak nie goli jaj to jest niezadbany? :D

Jarząbek, to znaczy, że jest z epoki kamienia łupanego. Jeśli chcesz by twoja partnerka lizała ci jaja to je ogol. Moja też nie lubi włosów miedzy zębami, a ja tak lubię mieć jaja lizane.

Gość jak goli...
to musi miec kompleks miejszosci:D bo ogolony penis opcjonalnie sie zwieksza :D

Kobieta dla mężczyzny zrobi wszystko, ale też trzeba iść na kompromis. Lizanie jaj sprawia mi ogromną rozkosz, a moja dławiła się moimi włosami, więc je ogoliłem. Teraz w zamian za to ssie je jeszcze sexowniej, jak sucz jakich mało. Jedno małe poświęcenie a tyle przyjemności w zamian :)

Gość chujogrzmot 27
ja jak nie gole na zero, tzn, wory na zero bez włosów a nad kutasem zawsze przystrzyne na 1 cm naprzykład. niechce zeby potencjalna obciagara najadla sie klakow obrabiajac pale czy lizac wory, i oczekuje tego samego od niej. p.s mam 27 lat okolo 17 lasek wyruchanych i zadna nie miala zarostu łonowego (jakies drobne paseczki kuleczka to nie zarost ) typu busz... obecnej poprosiłem azeby zachodowala taki polroczny zarost, bo nigdy takiej nie jebałem, juz 3 miesiac leci jest czym sie pobawic jak sie lezy, pokrecic w placach loniaki.

>>to znaczy, że jest z epoki kamienia łupanego. Czyli wyznacznikiem nowoczesności, dbania o higienę i czego tam jeszcze jest golenie jaj? :D A każdy kto nie goli, to brudas, syfiarz i w ogóle zacofaniec? :D

Gość ertgbvcdf
jarzabek , dokladnie tak . tam gdzie sa włosy jest pot brud, miedzyinnymi temu goli sie pachy.

>>miedzyinnymi temu goli sie pachy. :D:D :o brud jest tam, gdzie nie ma mydła i wody. Jak sie myje i używa odpowiednich kosmetyków, to z kudłami czy bez, jest czysto 🖐️

Jarząbek, Jest takie powiedzenie, pokaż mi twój śmietnik a powiem ci kim jesteś. Wyznacznikiem ucywilizowanego człowieka jest między innymi wysoka higiena osobista i kultura osobista. Wysokie poczucie estetyki nakłada zatem na mężczyznę obowiązek zadbania o siebie. Partnerka jest poniekąd odzwierciedleniem samego mężczyzny. Widziałeś może kiedykolwiek razem jako parę menelę z facetem z klasą? Bo ja nie. A jeśli Ty nie golisz się na dole to potem nie dziw się, że ona nie chce ciebie tam dotknąć.

Gość ertgbvcdf
nie wiem mam kumpla zarosnietego jak malpa, 3 dniowy zarost rówan sie najpierw goleniem maszynka elektryczna do słosów bez wkladki, goracy oklad i jazda 4-5 maszynek do golenia. zwykł mawiac ze wolał by urodzic dziecko niz golic sie codziennie z takim zarostem jaki ma. do tego powedzial ze jak ogoli pachy to tak sie nie poci, wiec cos w tym jest. moze włosy daja dodatkowe ocieplenie termiczne i mocniej pachy sie poca :).

>>Jest takie powiedzenie, pokaż mi twój śmietnik a powiem ci kim jesteś jest też takie powiedzenie - uczył Marcin Marcina, a sam głupi jak świnia :classic_cool: >>Wyznacznikiem ucywilizowanego człowieka jest między innymi wysoka higiena osobista i kultura osobista. No jest, a co ma golenie jaj do kultury osobistej? :D >> Wysokie poczucie estetyki nakłada zatem na mężczyznę obowiązek zadbania o siebie Czyje to poczucie estetyki? :o >>A jeśli Ty nie golisz się na dole to potem nie dziw się, że ona nie chce ciebie tam dotknąć. Stary, ale ktoś cie musiał skrzywdzić :o Normalni faceci nie muszą golić jaj, zeby jakaś zdzira obciągneła im z połykiem :D

Gość brudas
Wyznacznikiem higieny jest PRZEDE WSZYSTKIM MYCIE robi sie to po to by nie śmierdzieć capem:) a co do golenia każdy robi to co lubi ale dorabianie do tego ideologi że jak sobie nie ogolisz jajek to nie dbasz o higienę ( zapewne twój ojciec jest niehigieniczny b ma jajka niewydepilowane , dziadek tez :)) jest jakimś nieporozumieniem rozumiem ze skoro tak dbacie o higienę to macie też wygolone nogi, tors i plecy bo jak iść to na całość, a jak być konsekwentny to do samego końca, no chyba ze nogi mogą wam śmierdzieć bo was tam nie liżą

a ja powiem od siebie jako kobiety. golcie sobie jaja bo wlosy na jajach sa obrzydliwie obrzydliwe. zadna wam tam jezykiem nie dotknie - co to za przyjemnosc jezdzic jezykiem po szorstkim jak u knura wlosiu.. a wlosy przy podstawie penisa rania pochwe przy stosunku! niestety taki fakt.

:o ty widziałeś kiedyś nagą kobietę? Wąchałeś ją? moja się goli, bo chce się golić. Kiedyś kazałem jej zapuścić, to nie chciała bo jej niewygodnie. Ok, to rozumiem. wygoda. Ale nie że se ogole, bo nikt nie chce lizać :D Jesteś żałosny :o

ja bym mojemu facetowi nie pozwolila sie zapuscic, bo powiedzmy sobie to szczerze.. busz w miejscu intymnym a szczegolnie na jajach (a nie sa to delikatne wloski jak u misia pluszowego..) sa odpychajace - twarde i szorstkie. wogole jak kobiety sie bzykaja i jeszcze tam malo co patrza to moze ok ale ja bym juz loda mojemu nie zrobila. bo mnie brzydza wlosy w buzi.

Gość towarowa suka
jarzabek: "Stary, ale ktoś cie musiał skrzywdzić Normalni faceci nie muszą golić jaj, zeby jakaś zdzira obciągneła im z połykiem" czyli ty nie golisz a twoja zona ci obciaga bo jest jakas zdzira ... dobrze załapałam ??

I wszystko na temat. Masz taką żonę jaka sobie wybrałeś. No i biedny jesteś że nikt nie chce ci lizać:( jaj...aż tak capisz? Sądzę, że gdyby jakiś facet pokazał twojej inny świat, poszłaby od ciebie w cholerę. Moja za to jest piękna i zadbana, ale też nie szczędzę jej kasy, jak się wymaga więcej od kobiety trzeba za to zapłacić, takie życie.

Gość ale ale zaraz
ona chyba pytala, ze skoro on jest ogolony czy ona tez powinna sie ogolic..? a wy jakies niestworzone sytuacje wymyslacie....:0

Gość towarowa suka
ona zadbana a ty nie pasujecie do siebie jak ulał pewnie temu opierdala pyze dla listonosza a nie tobie.

>> jak się wymaga więcej od kobiety trzeba za to zapłacić hehe chcesz powiedzieć, że nie dość, ze musisz golić wory, to jeszcze musisz opłacać swoją laskę, zeby raczyła ci possać kindybała? :D

Jarząbek, o co ci chodzi? przeszkadza ci fakt, że daję swojej kobiecie na kosmetyczkę, fryzjera, perfumy czy ciuchy? Kocham ją i chce by była szczęśliwa. Qrwa jebana..... Kobiety!....czy wam przeszkadzałoby gdyby wasz facet dawał wam kasę na dbanie o siebie i na drobne rozrywki z koleżankami?