Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthhha

KLAMIE CZY NIE?

Polecane posty

Gość Samanthhha

jak Wy to widzieice. Facte ktory zawsze bedac w zwiazku mowil ze zdrady nie wybaczy i w ogole chce byc tym jedynym dla mnie nagle gdy sie rozstajemy i ja mam innego (sypiam z nim) bardzo sie denerwuje a gdy nagle sie godzimy i postanawiamy byc znow razem wybacza mi to ze mialam innego i nie wraca do tematu! A sam twierdzi ze nie byl z nikim w tej przerwie.! Myslicie ze mial kogos i dlatego tak zaakceptowal co ja zrobilam czy poprostu bardzo kocha?

Gość dziecinada
nawet bym się nie zastanawiał nad takim kolesiem co to za różnica kto z kim sypiał skoro nie byliście wtedy parą ? zdrada jest wtedy gdy sypia się w tym samym czasie z dwoma facetami którzy o sobie nie wiedzą

Gość dziecinada
co ci da wiedza że on też kogoś bzykał ? chcesz by ze szczegółami opowiadał jak ona wygląda i jaką ma cipkę, uda itp ? no daruj panna, skoro jesteś na tyle dorosła by uprawiać seks zachowuj się jak dorosła osoba, a ty zadajesz pytania jak 13 latka hmmmmm chyba że masz 13 lat ;-)

Gość Samanthhha
Jestem ciekawa poprostu jak w oczach ludzi trzecich to wyglada i czy mozliwa jest taka milosc ktora wszytko wybacza bo tak strsznie sie zazekal ze nigdy ze mna nie bedzie jak mialabym innego czy poprostu zrobil to samo i dlatego mu tak latwo! Tyle ze on wie prawde o mnie a on moze mnie w taki razie oklamywac!

Gość Samanthhha
Prosze niech ktos cos napisze:/

Gość marolaaa333
mysle ze kocha! nie klamal by bo wtedy jak ty mu wyznalas o tamty facecie to on by nawet zeby na zlosc zrobic tymabrdziej powiedzial o jakiejs lasce

Gość no nie wiem...hmm....hmmmm...
nie wiem...mam podobnie ze chlopak tak mowi o zwiazku ale jeszcze nie mialismy okazji sie rozejsc hehe

Gość znasz takiego który by się
do zdrady przyznał ? jak nei wykrzyczy tego w złosci to nie poznasz parwdy są tacy którzy powiedzą o zdradzie w złości byś była zadrosna i by Cię zdołować, są tacy którzy wolą kłamać.... jeśli był z kimś i wie że ty też byłaś to moze celowo to ukrywać by mieć nad tobą przewagę: w kłótni powie Ci że on był w porządku a Ty go zdradziłaś itp.... zupełnei niepotrzebnie się nad tym zastanawiasz, nic Ci te dywagacje nie dadzą zamiast się zastanawiać nad tym czy kłamie zastanów się czemu się rozstaliście, jakie były tego przyczyny i czy to się znowu nie powtórzy, słowem czy warto znowu być z nim

Gość znasz takiego który by się
no i jeszcze jedno: słowa ZAWSZE i NIGDY są nadużywane i przez to straciły na znaczeniu, to frazesy, wyrażają tylko to co w danej chwili czujemy, myślimy, a te uczucia czy mysli mogą sie zmienić z czasem ZAWSZE będę Cię kochał, ZAWSZE będziemy razem NIGDY Cię nei opuszczę NIGDY Cię nie zndradzę bla bla bla