Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara668

Dlaczego zapał mężczyzn z czasem opada?!

Polecane posty

Gość Tamara668

Dlaczego adorują, i najchetniej posraliby się za dziewczyną a minie miesiac, dwa i ich entuzjazm opada, piszą mniej, mniej chca sie spotykac...

Gość Opada zapał, opada pała...
jak do innej zapała...

Gość melaniiiiiiiiaa
Skad jestes Tamara?

Gość Tamara668
nie wiem co jest grane, moze ze mnajest cos nie tak... moj serdeczny kolega, chcial sie ze mna spotykac jak najczesciej, pisal bardzo duzo, czesto po trzy wiadomosci pod rzad. teraz widze spadek zainteresowania, nie pisze tak czesto, nawet zostawia moje smsy bez odpowiedzi, dzis odwolal nasze spotkanie... o co chodzi? bylismy bardzo blisko, zwierzalam mu sie ze wszystkiego, nie bylismy para, choc byly miedzy nami momenty dosc namietne ( nie pocalunek lecz dotyk ), wciaz mnie komplementowal, utwierdzal w tym jaka jestem piekna. od paru spotkan juz nie prawi mi tylu komplementow, a teraz jeszcze czuje sie nieco olewana, obwiniam siebie o to...

Gość Tamara668
z Lubonia, a co ?

Gość Może z nim pogadaj wprost
o co chodzi? Tak będziesz się zadręczać a odpowiedzi nie uzyskasz...

Gość Tamara668
nie! nie przyznam mu sie ze robi na mnie to wrazenie, ze mi go brakuje. uwazam ze nigdy nie mozna dac mezczyznie za bardzo do zrozumienia ze nam na nim zalezy, inaczej czuje sie zbyt pewnie i to jest degradujace.

Gość Zastina
hmm na pewno musi byc jakis powod, ja bym z nim pogadala, lepsze to niz zyc w niewidzy a potem odpusc sobie... mezczyzni sie szybko nudza to fakt..

Gość Tamara668
no ale moze jest jakis sposob, na zatrzymanie ich na dluzej ? czuje sie zraniona, nie chce zeby tak bylo drugi raz.!

Gość no i sama sobie odpowiedzialas
"uwazam ze nigdy nie mozna dac mezczyznie za bardzo do zrozumienia ze nam na nim zalezy, inaczej czuje sie zbyt pewnie i to jest degradujace." typowy kobiecy blad. Za malo dawalas mu sygnalow ze ci zalezy, wiec facet nie chce wchodzic na niepewny grunt. Ile mozna sie starac, jesli druga strona nie wykazuje coraz wiekszego zainteresowania, tylko ciagle takie same (czesto nawet zerowe, bo przeciez 'to facet jest lowca'). Ciagle gubi was ten mit kobiety...