Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham tego kundelka

PIES NA WESELU!? CO SĄDZICIE!?

Polecane posty

Gość Kocham tego kundelka

Przygarnęłam psiaka ze schroniska jakiś czas temu, bardzo się do niego przywiązałam i nigdzie się z nim nie rozstaje dlatego na moim weselu i ślubie też będzie Będzie miał swoją miseczkę, kupiłam na tą okazję specjaną, zamówiłam z jego imieniem i jeśli nie będzię skrępowany będzie siedział koło mnie i mojego męża. Do kościoła również jak członek rodziny będzie wprowadzony, omówiliśmy to z księdzem dla niego nie ma zadnego problemu. Całej mojej rodzinie spodobał się ten pomyśł za wyjątkiem babci Czesi;/ nie wiem jak mam ją przekonać? Ona nigdy nie lubiała zwierzat Dziewczyny jak mam ją przekonać??

Gość katecheta............
Czesię zostaw z psem w budzie.

Nie słuchaj babci rób to co uważasz za stosowne.. A jak jej cos nie przypasi to trudno sie mowi.. Ja tez moją sunie wszędzie zabieram i nie widze problemu we wzięciu Twojego pupila na wesele bardzo ciekawy pomysl :) I najlepszego na nowej drodze zycia ;)

Gość
POWTARZASZ SIE co jeszcze slubu nie wzielas bo czekasz az ci kafeterianie na psa pozwola? PIES TO ZWIERZE NIE POWINNO BYC GO KOSCIELE!!!!!!!!!!!! poza tym to wiocha

Gość audi q7
odwalcie sie od niej paskudne ludziska bez serca,kto nie kocha zwierzat ten nie kocha ludzi PROSTE

i bardzo dobrze, że się powtarza bo więcej osób może to zobaczyć haha :D tytuł mnie rozbroił :D ja pitole :D dobra opcja :P a w co go ubierzesz??

Gość a ja bym chciała wiedzieć
czy pies będzie zaproszony z osobą towarzyszącą? :D :D ;) a serio to dobra myśl, jeśli nie będzie bał się hałasu na weselu, muzyki i tłumu ludzi. a ci, co mówią, że pies w kościele jest nie na miejscu, niech poczytają sobie pismo święte! o braciach mniejszych słyszeli? ciućmoki :P :P :P