Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc mnie zzera

Ile muszą kosztować buty, byście uważały je za drogie?

Polecane posty

sandały - ponad 280 kozaki - ponad 500 sportowe - nie kupuje (ponad 400) czółenka ponad 400 szpile- nie kupuje ponad 400

dla mnie cena nie gra roli jak mi się spodobają, najdrożesze jakie kupilam kosztowały 1200 euro

Gość gość
Najwygodniejszejsze to NIke air max. Ja takie kupiłam na allinside.pl. Jestem z nich zadowolona, są nie tylko wygoodne, ale wiadomo fajnie wwyglądają i trwałe. Marka o czymś świadczy

Gość gość
ja do 350 daję na buty standardowo plus szmaciaki za 0zł do chodzenia do biedronki, że ,smieciami itd. co rok kupuję nowe szmaciaki. za kozaki ejstem w stanie dać do 500zł, za tą cenę można juz mieć zimówki. naucyzłam się, że na oszczędzaniu wychodzi sie gorzej. wolę kupić raz na ładne parę lat. Jak rok temu kupiłam jesienne buty, rozpadły się po sezonie, dałam do szewca, rozpadły się po miesiącu. Jak patrzę na zdjęcia z wycieczki, na których je miałam, to wyglądam jak bezdomna, obwiązana sznurówkami dookoła, żeby te buty jakos się w ogóle trzymały. nonsens. buty to podstawa odzieży, tak samo jak rzeczy wierzchnie, kurtki i płaszcze.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że jak się spodoba, to nie ma że boli :D Drogie też można kupić, jak serce wymusi. sandały - powyżej 80,- kozaki - powyżej 400,- sportowe - Powyżej 400,- czółenka - Powyżej 400,- wytryskogenne jezyk.gif szpile - nie wiem.

Gość Pantofle
Oryginalne pantofle góralskie znajdziecie Państwo na naszej stronie. Nasze produkty wyróżniają się na tle konkurencji jakością i estetyką wykonania. http://pantofle-goralskie.pl/index.html