Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc mnie zzera

Ile muszą kosztować buty, byście uważały je za drogie?

Polecane posty

Gość ciekawosc mnie zzera

sandały - kozaki - sportowe - czółenka - wytryskogenne :P szpile -

Gość gfnrt345r32rsaf
sandały - powyżej 200zł sportowe - powyżej 350zł

Gość mila jak zawsze
hmmmmm zalezy o którego kafeterowicza pytasz

Gość aha i ach
wszystko powyzej 200zł jest za drogie. Nie daję się zwariowac :P

Gość ooh layla
sandały - 250 kozaki - 350 sportowe - 200 czółenka -300 wytryskogenne szpile - 300

Gość bzzzz....
sandaly i pantofle powyzje 150 kozaki powyzej 250 Od lat kupuje porzadne skorzane buty I i w srodku i na zew prawdziwa skora nie zaden ekologiczny badziew) w jednym sprawdzonym miejscu. sandaly ok 60 zl pantofle ostatnio placilam 80 a dlugie kozkai 160. Wszedzie zdzierstwo a jak widze pantofle ze szmatki w niby firmowym sklepie ze 150 albo 200 zl to najchetniej zwymiotowalabym im na podloge.

Gość chyba biedna
woow to ile wy zarabiacie?

Troche zarabiam, ale i tak mam: glany za ok. 200 (kilka par) sandaly skorzane za ponizej 50 zl (od "gorali") - 2 rozne pary jakies buty zamszowe za 200 zl balerinki (ceny nie pamietam) :D gdybym znalazla drozsze buty, ktore bardziej by mi sie podobaly, to bym kupila, ale nie znalazlam (a ostatnio wlasnie szukalam koturnow w "dobrych", "markowych" sklepach) :P po prostu wiem ile kosztuja przecietne buty w sklepie uwazanym za "sredni", ale nie dajmy sie zwariowac :D

sandały -150 kozaki -350 sportowe -380 czółenka -280 wytryskogenne szpile 450-

Gość uwielbiam buty
sandały -1800zl kozaki -3000zl sportowe -1000zl (lubie nike a oni maja tam tanie ceny) czółenka - 2500zl(za tyle kupilam najdrozsze moje buty czolenka i to ekstrawagancja)

Gość uwielbiam buty
kozaki na zime to nie to samo co letnie sandalki. Za 500zl mozna kupic porzadne, przecietne ze skory i o to chyba chodzi by sie dobrze chodzilo:P

Gość fvbdag
sandaly powyzej 250zl, kozaki powyzej 600zl

sandały: zależy jakie :) bardziej sportowe, wygodne na wycieczki - powyżej 350 zł. A takie sandałki letnie - 200 zł. kozaki: powyżej 500 zł sportowe: powyżej 400 zł czółenka: nie lubię, nie kupuję wytryskogenne szpile: powyżej 300 zł

Gość Nie dam za buty wiecej niz 30
Funtow. To 3 godz. mojej pracy.

Mam komorke -w zime tam trzymam sandaly,latem kozaki:) W domu mam szafe duuuza na same buciory.Uroki mieszkania w bloku;) Niedawno podczas remontu zrobilam przeglad i wywalilam ze 20 par O niektorych dawno zapomnialam a kilka par nigdy nie nosilam:O Znalazlam takie sliczne sandalki z gino rossi kupione 3 lata temu i nawet raz nie nalozylam:O

Gość Wiolka67
No 30zł to przesada,w końcu dobre buty trochę kosztują i pamiętajmy o tym. Ja zawsze kupuje w sklepie www.ButyJana.pl gdzie mam rabaty,a obsługa jest bardzo miła.

Gość ButyJana.pl
Tutaj już liczy się indywidualna kwestia podejścia do tematu pieniędzy za dany model butów. Myślę,że drogie to takie gdzie cena faktycznie robi na nas wrażenie,powiedzmy za sportowe buty płacimy 300zł- to już naprawdę sporo. Taniej jednak można spotkać wszystkie modele w sklepach internetowych jak www.ButyJana.pl

Gość dfferfe
dla mnie wszytsko co powyzej 50 zlotych to juz drogie

Gość naraya naraya
drogie to wszystkie :) a poza moim zasięgeim to powyzej 200

Gość działaj dziewczyno
Ja żałuje na buty powyżej 100 zł :o

Nie kupuje butów ze skóry, ani nawet z wkładkami skórzanymi. Muszę się przez to naszukać;p. sandały - 60 zł kozaki - 120 (zwykle kupuje jakieś na obcasie plus coś na większe mrozy) sportowe - 50 ( trampki zwykle) baleriny, szpile, koturny- 80 zł Trapero-glany - 80 zł.

Gość szczotkowalnia
na braki finansowe nie narzekam ale uważam, że 250-300 zł za buty to już dużo kupuję takie za 200-400 zł ale również za 50-70 zł

Gość Wruszka Ałrelka
sandały - powyżej 200 zł kozaki - powyżej 700 zł sportowe - powyżej 400 zł czółenka - powyżej 300 zł wytryskogenne szpile - powyżej 400 zł