Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zbyt grzeczna w zyciu

Czy macie prawdziwych przyjaciol ?

Polecane posty

ale takich naprawde oddanych, ze gdy jest Wam zle macie do kogo zadzwonic i sie wygadac? takich, ktorym moglibyscie powiedziec absolutnie wszystko.....sa w ogole tacy ? :o Ja niestety nie mam na kogo liczyc 馃槶 otarlam sie w zyciu o wiele ludzi, jedni byli, ale poszli, inni zostali, ale sa obojetni, jeszcze inni sa, ale udaja "sympatycznych" i z chwila kiedy jestem na rozdrozu zycia, nie mam z kim od serca o tym pogadac :( Net i rozmowa z obcymi to nie to, chcialabym z kims, kto mnie zna od podszewki, ale jak rozejrzalam sie dookola okazalo sie, ze nie mam nikogo, po prostu jestem sama i nie macie pojecia jak ta swiadomosc mnie przerazila :( Zawsze staralam sie kazdemu sluzyc pomoca, zalatwiac komus sprawy, czasem nawet bardziej dbalam niz o wlasne, jak przyszly dla mnie gorsze chwile zostalam z tym problemem sama jak palec. Gdybym mogla i miala dokad pojsc od razu bym to zrobila by odpoczac od otaczajacych mnie ludzi i zycia ..... Slowo "przyjazn" jak dla mnie istnieje tylko jako slowo, w praktyce nigdy od ludzi tego nie doswiadczylam....:( a jak jest u Was?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 najlepszym przyjacielem
jestem sama dla siebie i pies, bo nic nigdy nie wygada, nie skrytykuje:classic_cool: i nie zawiewdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mialam przyjaciol do czasu az
mi si臋 noga nie powinela :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam !!
mam przyjaciolke jeszcze od czas贸w liceum. no i moj parner jest tez dla mnie przyjacielem :)

Udost臋pnij ten post

do a ja mam - moj maz tez byl dla mnie najwiekszym przyjacielem, o wszystkim mu mowilam, jednak do czasu gdy nie odkrylam, ze tez ma swoje male tajemnice przede mna, to mnie do niego zniechecilo, sprawilo, ze sie odsunelam i teraz juz nie zostal mi nikt z kim moglabym o wszystkim porozmawiac, po prostu wygadac sie i szczerze otworzyc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 nie mam i jest mi
cholernie ci臋偶ko z tego powodu

Udost臋pnij ten post