Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhh............

Jak sie zachowac ???

Polecane posty

Gość ehhhhhh............

Zbliza sie sesja potrzebuje wiecej czasu na nauke wiec zrobilismy sobie wczoraj przerwe z Narzeczonym zebym mogla sie uczyc Kolo poludnia napisal smsa ze idzie po pracy ze wszystkimi kolegami na piwo i czy moze. Oczywisce ja nigdy niczego ie zabranialam nie rozumiem w ogole dlaczego pytal o pozwolenie nigdy tego nie oczekiwalam on nigdy tego nie robil. Mamy taka zasade ze jesli wychodzimy gdzies osobno i wracamy pozno po powrocie do domu informujemy druga strone ze juz dotarlismy wszyskto jest ok .... zeby 2 strona sie nie martwila oczywiscie obiecal napisac tak jak zwykle. Skonczyl o 16 i niby poszli wszyscy na piwo ... ja nie pisalam nie mam w zwyczaju tego robic kiedy z kims sie spotyka nie chce przeszkadzac. On kolo 23 przyslal smsa z buziakami wiec ja w ciagu minuty wyslalam swojego rowniez z buziakami i stwierdzeniem ze myslalam iz jest w domu. Odpowiedzi zero ale ok ufam ze napisze jak bedzie wracal pozatym dzisiaj na 6 do pracy wiec sie nie denerwuje. 24 30 juz troche znaiepokojona pisze smsa z pytaniem czy wszystko ok i zero odpowiedzi. Teraz chodzi o to ze po 1 sadze ze to nie bylo przypadkowe wyjscie bo koledzy z pracy maja zony i dzieci i takie wyjscia musza z nimi uzgadniac wczesniej. Po 2 skoro "pytal mnie o zgode" a nigdy tego nie rozbil mam wrazenie ze chodizlo o cos czego bym nie zaakceptowala i pozornie w razie czego ma podkladke ze pozwolilam. Po 3 zawsze wracal kolo 22 zwlaszcza kiedy na 2 dzien mial prace (natomiast kiedy ja wychodze juz o 21 pisze i pyta czy wracam bo pozno.) Po 3 obiecal ze sie odezwie po powrocie w tej chwili zawiodl moje zaufanie bo nie zrobil tego. Po 4 nie mam zaufania do jego kolegow ktorzy nie stronia od nocnych klubow mimo obraczki na palcu a co do cholery powazny dorosly face moze robic z kolegami od 16 do poznego wieczora?? Jednak porzadne miejsca zamykaja kolo 23-24 Pozatym mielismy juz mieszkac w tej chwili razem ale z powodu przyczyn zew przenieslismy to na po slubie. I co ja mam teraz myslec bo nie mieszkamy razem to sie zachowuje jak gowniarz spuszczony ze smyczy ze co ze po slubie bedzie wracal o ktorej mu sie podoba? Co o tym myslicie czepiam sie??

Gość zdzirsonowna na wagarach
ewidentnie sie czepiasz:o bylo fajnie, wyszli na piwo, przeniesli sie do lokalu, ktory byl otwarty dluzej (poza tym wczoraj byl piatek, co to za tekst, ze porzadne miejsca zamykaja o polnocy?:o). Pogadali sobie o fajnych dupac, samochodach, pracy i snowboardzie, pewnie sie schlali i tyle:o

macie nasrane we łbach z tymi smsami... :-o przyjdzie czas, że gówno będzie was obchodzić co robi druga osoba... zacznij sie przyzwyczajac do łajdactw :)

baz - ale za co?:o ze nie wyslal smsa na dobranoc? no prosze was, troche zaufania:o:o a moze po prostu sie spotkajcie i zapytaj go, gdzie byl i czemu sie nie odezwal? :o

Ja tam po kolegach bym nie dzwonila Jak tak bardzo ten temat Cie gryzie to na spokojnie powiedz mu to co nam napisalam i zobacz reakcje Nie wiem czy masz jakies podstawy,zeby mu nie ufac Moze i jestem glupia ale ufam w to co moj mowi.Nie ma potrzeby mnie oklamywac-moze wychodzic gdzie chce i wracac o ktorej chce Sam powinien znac granice

Brzydulka🖐️ Jestem tego samego zdania. Po co panikowac skoro mozna po prostu pogadac?

Baz - przeoczylam, przepraszam;)

Gość ehhhhhh............
Staram sie rozmawiac ... przeprosil niby zasnal dlatego sie nie odezwal ale gdzie byl co robil i do kotrej nie chce powiedziec

Gość ehhhhhh............
Ooooo niby wrocil o 22 ale nie napisal wtedy ze wrocil ...... o 23 tylko buziak i zero odzewu jak pytalam czy jest juz w domu Pozatym przeciez napisal ze zamierzal napisac jak wroci ale zasnal no to jak w koncu skoro o 23 nie spal a wrocil o 22 ??

Gość eehty
najpierw jak sie piprzyła i nam tu tłumaczyla, ze taka niezazdrosna, nowoczesna. nie wnika w to gdzi ejej chlopak chodzi, ze moze robic co chce... a na koniec sie zbulwersowala i zwyzywala od gowniarzy, bo smial jej meldunku nie złożyc!!!! hahahaah co za hipokrytka

Gość ehhhhhh............
Tak moze robic co chce bo ufam ze jest rozsadny i tak jak sie umowilismy tak bedzie i nie wroci w srodku nocy tylko o przyzwitej porze czego on odemnie tez wymaga. Tylko jak mam ufac jak jednak zachowuje sie niestety jak dziekco pod nieobecnosc rodzicow a nie jak odpowiedzialny dorosly facet

Gość eehty
wrócił o godzinie 22, zapomniał się jaśniepani zameldowac, ze poslusznie juz wrócił do domku.. przypomniał sobie dopiero o 23 i w ramach meldunku wysłał buziaczka bo mu sie nie chcialo, potem zasnął.

Gość ak3456
otóż to ehhty - to samo zauważyłam ;)

Gość eehty
to wkoncu moze robic co chce? czy ma wracac do domu jak kopciuszek przed 0:00 i sie włascicielce meldować?

Gość mkmk
jak dla mnie to jest normalne, ze dziwczyna sie zmartwila , i przez to sobie duzo mysli ... A wy tak cwaniakujecie, a tez byscie sie pewnie nie lepiej martwily o to wszystko. Myslalby kto,ze tak ufacie facetowi w 100% i sie nie zawiodlyscie . Tratata ta ale srata ! Autorko , rozumiem , ze teraz cie to trapi, czy facet sie wporzadku zachowal.Moze faktycznie troche wypil z kumplami i zapomnial o smsie , poszdl spac bo byl padniety .Mozna sobie to roznie tlumaczyc , a Ty i tak bedziesz zmartwiona. Nie wiem, moze powinnas go jakos podpytac, albo po prostu jakos sprytnie podesjc. powiedziec a ja wiem gdzie wczoraj byles , jak sie bawiles? co slychac u kolegow ? wiesz tak ironicznie, tak 2 znancznie , zobaczysz jaka bedziw jego reakcja. A jak nie to po porstu powiedz mu, ze zwyczajnie w wiecie tracisz jego zaufanie i zmartiwlas sie i oczekujesz od niego jakis wyjasnien, skoro on sie wczraj pytal czy moze wyjsc to teraz moze tez wyjasnic gdize byl itp.

Gość ehhhhhh............
Ostatnie wyjscie ... napisal o 18 ze idzie na spotkanie z kolega. Po powrocie kolo 22 ze juz wrocil bylo fajnie i wszystko w porzadku mam sie nie martwic i tyle ja nie mialam zadnych zastrzezen. Pozatym kolega z opowiesci calkiem fajny porzadny facet a nie jakis skurczybyk ktory podnieca sie golymi babami w klubie i ma w dupie zone jak jego koledzy z pracy.

. Myslalby kto,ze tak ufacie facetowi w 100% i sie nie zawiodlyscie . Tratata ta ale srata ! mkmk nie musze Cie przekonywac,ze tak jest:)

Gość ehhhhhh............
To ja zazdroszcze wam ze ufacie w 100 % bo ja po wieloletnich doswiadczeniach z roznymi facetami juz nie ufam a jak slysze co wyrabiaja jego koledzy z pracy to dziekuje. Zawsze tak jest ten co opowiada to czysty ale koledzy robia zle ....... tylko ciekawe jak to potem jest ze kazdy w domu opowiada ze jest w porzadku a koledzy nie no to ktory z nich tak sie zahcowuje jaak wszyscy sa ok??

Gość eehty
ale ty robisz z igły widły... ja pierdole. to co to bedzie jak naprawde ci da powód do zmartwien??? "bo smsa nie napisał"... po kiego chuja wam te smsy? przeciez jak koles bedzie cwany to napisze ci dla swietego spokoju o 22 "jestem juz w domku" i pojdzie na dziwki. a rownie dobrze, moze tych durnych meldunkow nie składac, wracac do domu o ktorej chce i byc ci wierny jak trusia. poza tym wy jestescie partnerami, a nie swoimi wlascicielami/rodzicami na wzajem... on jest z toba z dobrej woli, jakim prawem kazesz mu sie meldowac, wracac doroslemu facetowi o konkretnych godzinach do domu. i jeszcze moze sie zadawac tylko z tymi kolegami, ktorzy sie tobie podobaja. albo mu ufasz, albo nie i kontrolujesz. krótka piłka. albo w lewo albo w prawo.. bo przy twoim toku postepowania koles bedzie sie spotykał z kim chce, bo jest dorosly i ma do tego prawo, a ciebie bedzie zwyczajie oklamywal.

Gość ehhhhhh............
Malo bylo takich sytuacji ze np narzeczona prosila narzeczonego aby nie bylo jakis golych ab na wieczorze kawalerskim i zbey to zastrzegl kolegom. On obiecuje ze nie bedzie a jak beda to wyjdzie ... tak ufa wierzy kocha a potem sie okazuje ze jednak nie bylo tak jak obiecal i albo zerwane zareczyny albo jak juz po slubie sie dowiedziala rozwod dlatego ze maz oczukal ze nie uszanowal uczuc zony ze jednak opinia kolegow wazniejsza Uwazam ze nie mozna ufac na 100 % bo mozna nie zobaczyc kiedy ktos oszukuje

Gość mkmk
a ja nie prosze o zadne przekonania pfff Moze akurat Ty trafilas na tego ze swieca. Cholera wie kiedy im odbije, ja tam mam dlon na pulsie

Gość eehty
to w takim wypadku, jak sie ma przykre doswiadczenia po poprzednich zwiazkach sie najpierw idzie do psychologa na jakas terapie, a dopiero potem laduje się w związki bo jakim niby prawem, byc moze oddany, szczery i niewinny chlopak ma byc obarczony twoją przeszłoscią? on nie ma nic wspolnego z twoimi poprzednimi partnerami - wiec dlaczego to on teraz ma za nich ponosic konsekwencje i kare?

Gość ehhhhhh............
eehty Wiesz co ja mam zakaz spotykania sie dobrymi znajomymi bo np on jest zazdrosny ze ktorys z darzy mnie za duza sympatia. Jak ja wychodze to kilka razy w tym czasie pisze do mnie wypytuje czy juz wrocilam jak sie dluzje nie odzywam to dzowni

Gość ehhhhhh............
eehty I tak jak pisalam mile widziane jest ze ok 21 - 22 jestem juz w domu