Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ROZBIŁ SIĘ SAMOLOT Z PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ale to już pewne z
CZY KTOŚ wie kiedy będzie jakieś oficjalne ogłoszenie, wystąpienie? O której coś bedzie? Bo chyba muszą zrobić.

Gość emo sremo
mają powod do ciecia!

hoooons ---> nie możesz tak pisać, ja choć nie przepadam za Donaldem Tuskiem jako człowiekiem i politykiem, to jednak nie ośmieliłabym się napisać takich słów

Gość i znowu polacy w katyniu
czym my Polacy zasłuzyliśmy sobie na takie tragedie bardzo dobre i madre pytanie ? wlasnie dlaczego nas dosiega zawsze takie nieszczescia 2 wojna , Oswiecim , katyn ,80 lata stan wojenny, zamach na polaka papieza , 97 powodz , teraz znowu 2 katyn straszne :O :(

Gość wieśkaaa
Gdyby Kaczyński leciał razem z Tuskiem, to nie doszłoby do tej tragedii. Muszę przyznać że czuję niesmak w stosunku do Putina

Gość Zginęła też Anna Walentynowicz
wałęsa pewnie sie cieszy

Gość muzyka nie moze się ciąć

Gość i znowu polacy w katyniu
Bazienka nie chodzi o samego kaczynskiego bo ja go sama i jego brata strawic nie potrafilam ale to wkoncu czlowiek , tam byla rodzina zamordowanych w katyniu to straszne

Gość ;';';'ok;piikyttykl;jkikj
I CO Z TYMI 3 OSOBAMI

Gość emo sremo
cotoznaczybisbis a co to za rzecz jest

i znowu polacy w katyniu czym my Polacy zasłuzyliśmy sobie na takie tragedie bardzo dobre i madre pytanie ? wlasnie dlaczego nas dosiega zawsze takie nieszczescia 2 wojna , Oswiecim , katyn ,80 lata stan wojenny, zamach na polaka papieza , 97 powodz , teraz znowu 2 katyn straszne nie wiem cholera - szukam jakiegos racjonalnego wytlumaczenia i go koorwa znaleźć nie moge! masakra !

Gość cotoznaczybisbis
Ale ja mam rację w tym wszystkim - światem rządzi Bóg a nie ludzie. Jeszcze tę 1 rzecz mogliby Niemcy ukraść. No i ja bym chciała, żeby to Niemcy ukradli i najlepiej żeby mi to dali to ja im to przechowam bo ja nie jestem tłukiem, ale Polaki są takie głupie , że Ruskich wpuszczą a ich nie. A co tu ruski zrobił? Co tu zrobił? Nic :( No ale to takie idioty są i tyle. I teraz ruski będzie bogatszy a Polska będzie biedna i tyle :(

Gość wieśkaaa
smefetkaaa wieśka spadaj bo żal cię czytać jesteś w istocie taka głupia czy tylko udajesz?

kurde! Ja nie lubie Kwaśniewskiego, ale przyjemniej teraz na tvn24 on pokazał klasę i styl. A wałęsa? Czy on nie ma grama wyczucia!?

XSCAPE SCREAM PRIVACE skąd masz takie informacje...ja oglądam tvn24 ale nic takiego nie słyszałam :(

Gość a nie wiecie co jaruzelskim

info o 3 osobach jeszcze nie potwierdzone! co do wałęsy to byl chwile na antenie tvn i powiedzial tyle - że to tragedia i nie bedzie tego komantowal. Wyszlo to niesamcznie bardzo bo takie cos w stylu na odpierdol sie az dziennikarz sie zjerzył . :( i poslowie ktorzy tam byli.

Gość cotoznaczybisbis
Wy sami sobie jesteście winni - PO CO TAK KRADNIECIE I SIĘ TAK GNOICIE? Moim zdaniem idzie ruski bo teraz się zrobią przyjaciółmi was. Po co? W razie co ruszą przez Polskę na zachód , a kocioł będzie... tu. TU! :(

Gość jaruzel nie leciał
niestety

W radio Wałęsa powiedział, że jest w szoku, bo zginęła polska elita polityczna.

Gość lista ofiar.................
Lista ofiar... DELEGACJA OFICJALNA 1. Pan Ryszard KACZOROWSKI b. Prezydent RP na Uchodźctwie 2. Pan Krzysztof PUTRA Wicemarszałek Sejmu RP 3. Pan Jerzy SZMAJDZIŃSKI Wicemarszałek Sejmu RP 4. Pani Krystyna BOCHENEK Wicemarszałek Senatu RP 5. Pan Jerzy BAHR Ambasador RP w Federacji Rosyjskiej 6. Pan Władysław STASIAK Szef Kancelarii Prezydenta RP 7. Pan Aleksander SZCZYGŁO Szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego 8. Pan Jacek SASIN Sekretarz Stanu, Zastępca Szefa Kancelarii Prezydenta RP 9. Pan Paweł WYPYCH Sekretarz Stanu w Kancelarii Prezydenta RP 10. Pan Mariusz HANDZLIK Podsekretarz Stanu w Kancelarii Prezydenta RP 11. Pan Andrzej KREMER Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Spraw Zagranicznych 12. Pan Stanisław KOMOROWSKI Podsekretarz Stanu w MON 13. Pan Tomasz MERTA Podsekretarz Stanu w MKiDN 14. Gen. Franciszek GĄGOR Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego 15. Pan Andrzej PRZEWOŹNIK Sekretarz ROPWiM 16. Pan Maciej PŁAŻYŃSKI Prezes Stowarzyszenia „Wspólnota Polska 17. Pan Mariusz KAZANA Dyrektor Protokołu Dyplomatycznego MSZ PRZEDSTAWICIELE PARLAMENTU RP 1. Pan Leszek DEPTUŁA Poseł na Sejm RP 2. Pan Grzegorz DOLNIAK Poseł na Sejm RP 3. Pani Grażyna GĘSICKA Poseł na Sejm RP 4. Pan Przemysław GOSIEWSKI Poseł na Sejm RP 5. Pan Sebastian KARPINIUK Poseł na Sejm RP 6. Pani Izabela JARUGA NOWACKA Poseł na Sejm RP 7. Pan Zbigniew WASSERMANN Poseł na Sejm RP 8. Pani Aleksandra NATALLI ŚWIAT Poseł na Sejm RP 10. Pan Arkadiusz RYBICKI Poseł na Sejm RP 11. Pani Jolanta SZYMANEK DERESZ Poseł na Sejm RP 12. Pan Wiesław WODA Poseł na Sejm RP 13. Pan Edward WOJTAS Poseł na Sejm RP 14. Pani Janina FETLIŃSKA Senator RP 15. Pan Stanisław ZAJĄC Senator RP OSOBY TOWARZYSZĄCE 1. Pan Janusz KOCHANOWSKI Rzecznik Praw Obywatelskich 2. Pan Sławomir SKRZYPEK Prezes Narodowego Banku Polskiego 3. Pan Janusz KURTYKA Prezes Instytutu Pamięci Narodowej 4. Pan Janusz KRUPSKI Kierownik Urzędu do Spraw Kombatantów i Osób Represjonowanych PRZEDSTAWICIELE KOŚCIOŁÓW I WYZNAŃ RELIGIJNYCH 1. Ks. Bp. gen. dyw. Tadeusz PŁOSKI Ordynariusz Polowy Wojska Polskiego 2. Abp gen. bryg. Miron CHODAKOWSKI Prawosławny Ordynariusz Wojska Polskiego 3. Ks. płk Adam PILCH Ewangelickie Duszpasterstwo Polowe 4. Ks. ppłk Jan OSIŃSKI Ordynariat Polowy Wojska Polskiego PRZEDSTAWICIELE RODZIN KATYŃSKICH I INNYCH STOWARZYSZEŃ 1. Pan Edward DUCHNOWSKI Sekretarz Generalny Związku Sybiraków 2. Ks. prałat Bronisław GOSTOMSKI 3. Ks. Józef JONIEC Prezes Stowarzyszenia Parafiada 4. Ks. Zdzisław KRÓL Kapelan Warszawskiej Rodziny Katyńskiej 1987-2007 5. Ks. Andrzej KWAŚNIK Kapelan Federacji Rodzin Katyńskich 6. Pan Tadeusz LUTOBORSKI 7. Pani Bożena ŁOJEK Prezes Polskiej Fundacji Katyńskiej 8. Pan Stefan MELAK Prezes Komitetu Katyńskiego 9. Pan Stanisław MIKKE Wiceprzewodniczący ROPWiM 10. Pani Bronisława ORAWIEC - LOFFLER 11. Pani Katarzyna PISKORSKA 12. Pan Andrzej SARIUSZ SKĄPSKI Prezes Federacji Rodzin Katyńskich 13. Pan Wojciech SEWERYN 14. Pan Leszek SOLSKI 15. Pani Teresa WALEWSKA PRZYJAŁKOWSKA Fundacja „Golgota Wschodu 16. Pani Gabriela ZYCH 17. Pani Ewa BĄKOWSKA wnuczka Gen. bryg. Mieczysława Smorawińskiego 18. Pani Maria BOROWSKA 19. Pan Bartosz BOROWSKI 20. Pan Dariusz MALINOWSKI PRZEDSTAWICIELE SIŁ ZBROJNYCH RP 1. Gen. broni Bronisław KWIATKOWSKI Dowódca Operacyjny Sił Zbrojnych RP 2. Gen. broni pil. Andrzej BŁASIK Dowódca Sił Powietrznych RP 3. Gen. dyw. Tadeusz BUK Dowódca Wojsk Lądowych RP 4. Gen. dyw. Włodzimierz POTASIŃSKI Dowódca Wojsk Specjalnych RP 5. Wiceadmirał Andrzej KARWETA Dowódca Marynarki Wojennej RP 6. Gen. bryg. Kazimierz GILARSKI Dowódca Garnizonu Warszawa

Gość ale to smutne
cotoznaczybisbis Ale ja mam rację w tym wszystkim - światem rządzi Bóg a nie ludzie. Jeszcze tę 1 rzecz mogliby Niemcy ukraść. No i ja bym chciała, żeby to Niemcy ukradli i najlepiej żeby mi to dali to ja im to przechowam bo ja nie jestem tłukiem, ale Polaki są takie głupie , że Ruskich wpuszczą a ich nie. A co tu ruski zrobił? Co tu zrobił? Nic No ale to takie idioty są i tyle. I teraz ruski będzie bogatszy a Polska będzie biedna i tyle --------------------------------------------------------------------------- tY A WY CO KURWA PIERDOLICIE O TYCH nIEMCACH??????????? kurwa RUSKICH macie sie bac a nie Niemcow Angela Merkel wyrazila wspolczucie i w szoku jest.

Gość owszem musimy zakladac
Byli jacy byli, można się było nie zgadzać z panem prezydentem Kaczyńskim, wielu z niego żartowało... ale teraz? jak to będzie teraz? nie będzie już takich genialnych skeczy jak ten kabaretu pod wyrwigroszem o panu prezydencie, nie będzie już się premier Tusk miał z kim kłócić o samolot, straszne to, nasze życie będzie teraz o wiele smutniejsze, będzie nam brakowało widoku tego "uśmiechniętego kartofla"...