Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssswwwwwwwwwwwww

prezent dla faceta

Polecane posty

help. informatyk. wszytsko z komputerem ma zwiazaen. myszki, pendrive, etc. grac gra ale nie wiem jakie gry go konkretnie interesuja. prezent do 100 zlotych. pomozcie :((

Gość behemłucik
może jakiś fajny gadżecik na usb ponoć sporo tego jest :D

no wlasnie to raczej facet z typu tych spokojnych, co go nie rajcuje myszka w ksztalcie cycka czy taki gadzet na usb w ksztalcie penisa np ;) mam problem :(

Gość behemłucik
nie rajcują go cycki ?? to faktycznie masz problem :P nie mam też pomysłu - może coś zupełnie innego niż coś do laptopa itp aale Ty chyba :P go bardziej znasz

no wlasnie mam problem. to kolega z pracy i znamy sie od niedawna. nie znam go zbyt dobrze ale wiem ze lubi oryginalne [prezenty, nie wiem :(

Gość na usb nie
ma samych cyckow czy fiutow. Sa tez fajne podgrzewacze na kubek np itd

Gość
model samolotu do sklejania, jest na topie:o

Talon na romantyczne tete-a-tete to wykorzystania w przeciągu 14 dni. Kupowanie informatykowi gadżetów do komputera to jak kupowanie gitarzyście gitary albo drwalowi siekiery i tak ma swoje ulubione graty więc rzuci to w kąt. Dość ciekawy jest taki gażdet jak Multi Tool http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=25_35&products_id=1088 niestety lepsze są dość drogie, ew scyzoryk MacGyvera. Książkę Herberta (Dune) gwiezdne wojny ;) itp. Ja wolałbym ten talon jednak.

ale gdzie taki talon zakupic? nie rozumiem. my nie jestesmy razem. poki co to moj kolega z pracy a sytuacja nie wiem jak sie rozwinie ;) co do gadzetow to wlasnie boje sie kupic cos zwiazanego z ifnromatyka bo boje sie ze nie trafie. myslalam wlasnie o dobrej zapalniczce albo np o magicznej kuli. co myslicie? nie mam pomyslu, a urodziny w przyszlym tygodniu :(

meska pomarancza - dobre, ale jak zaznaczylam to na razie kolega z pracy. widujemy sie w pracy i dopiero wczoraj zaprosil mnie pierwszy raz gdzies - i tu na swoje urodziny, na impreze. ale nie wiem czy ma cos do mnie wiec moge trafic kula w plot jak podaruje mu takie zaproszenie ;)

:D no moze sie odwaze, a oporcz tego co? jakis upominek by sie przydal ;)

Zależy kim on jest i co lubi, ja bym się bardzo ucieszył z płyty audio, mogła by mieć sugerujący tytuł np James Brown "Sex Machine" lub inna jest masa dobrej muzyki w przystępnej cenie ;).