Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ot..co......

a na naszej klasie juz wszyscy zamieszczaja czarne wstazki

Polecane posty

Gość .....ot..co......

ludzie sa zalosni ... :O

Gość ajjajjaj
tez juz wylukalam pierwsze wstazki ...

to jest tragedia i na innych pokojach wypowiadałam się już na ten temat. Okropne i tyle ale jak widzę tą sztuczność to krew mnie zalewa... 16 letnie tapeciary wklejają Polską flagę z napisem "pamiętamy". Ale co ku*** pamiętamy? to jakaś rocznica śmierci czy co? widocznie wymagam za dużo od pustaków.

Gość jhjhjkhjkhjkhjkhjkhn
dokladnie,tapeciary chca pokazac ze cos wiedza

to jest najzwyklejszy szpan, pozerstwo zwykłe, glupota ot co. Każdy kto ma troche rozumu nie poddaje się temu, jak będe chciała zapalić świeczkę to pojadę do warszawy.

Gość grrrrrrrrrr
ja czegos takiego nie ogarniam. jak sie przezywa czyjas smierc to chyba w sobie, a nie od razu jakies flagi, wstazeczki i inne pierdoly, ale swieczki na gg itp. ludzie sa nienormalni.

A co innego mają robić? Nie mogą nic na to poradzić i tak wyrażają swój ból w tej sprawie. Na serio nie ma z czego się śmiać... :(.

jak zwykle znalazło się grono 'idealnych' zginęli LUDZIE, każdy przeżywa to po swojemu, inni wcale, ale czy nie macie innych problemów niż to, że ktoś wstawił wstążkę, świeczkę, czy coś innego? czy nawet w obliczu tragedii musicie strugać chodzące doskonałości i indywidualności?

Gość dziewczyyynka
kazdy ma swoj sposob przezywania tego. wiec raczej to ktos kto mowi ze jest to bezsensowne ma niepokolei w glowie. zaloba to jest osobista sprawa. i kazdy moze robic co chce