Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falcon1966

Jak wyglada brzydki facet - opiszcie takiego!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Jak facet ma chłopięce rysy twarzy wiecie, taki szczurek albo szpakowaty. Zapadnięte policzki, wąska szczęka, jak jeszcze zapuści nawet lekki zarost to już wogóle wygląda jak z obozu auszwitz. Facet powinien mieć szeroką, kwadratowa szczękę i szeroki wydatny podbródek. I nie kamuflować sie żadna brodą.

Gość gość
Łysiejący facet nie ma szans na nic - ani na dobrą pracę, ani na dziewczynę, ani na żaden sukces, żyjemy w tak sfaszyzowanym społeczeństwie że praktycznie tylko wygląd zewnętrzny ma znaczenie, no jeszcze kasa i znajomości, nie liczy się tzw. "wnętrze" - dobry charakter, starania, uczciwość, sumienność itd. Łysienie jest w Polsce jak kalectwo, choć to tylko efekt zaburzeń hormonalnych i pewna zmiana w wyglądzie.

Gość gość
Generalnie brzydcy są brodacze. Lepiej wygląda krótki zarost lub po prostu jego brak. Prócz tego orli nos, cofnięty podbródek, słabo zaznaczona żuchwa czy łuki brwiowe,

Gość gość
up

Gość gość
Dla mnie łysiejący czy z zakolami to nie problem. Ważne, jakim jest człowiekiem i czy mi z nim dobrze. Jak już mam coś wymyśleć, to odrzucaja mnie czarne zęby, albo brak jedynek i dwójek z przodu i paradowanie tak latami :(

Gość gość
gość 2018.02.05 A co z nim nie tak? Szeroka szczena, wyraźne brwi, żadnych zakoli , nie chudy...nawet nawet Brzydki facet? Hmm -podwójny podbrudek, -wąska chuda warz -malo widoczne brwi -szkakowaty nos - pon 70kg lub pow.90kg - brak widocznych miesni