Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY CZUŁAM ŚMIERC?

CZUŁAM, ŻE WYDARZY SIĘ COŚ ZŁEGO, NIE WIEDZIAŁAM TYLKO CO...

Polecane posty

Gość CZY CZUŁAM ŚMIERC?

Od ponad dwóch tygodni codziennie, zupełnie bez przyczyny czułam niepokój, ogarniał mnie straszny lęk, miałam wrażenie, że coś cięży mi na sercu. Nie wiedziałam skąd się to bierze i dlaczego. Dziś rano o 7.30 zostałam obudzona przez jednego z członków rodziny, po czym ponownie zasnęłam (ostatnią godzine, którą pamietam było kilka minut po 8). Obudziłam się po 9 po koszmarnym śnie. Przyśniło mi się, że patrzyłam w niebo i widziałam brązowy punkt, coraz bardziej jaśniejący przypominający gwiazde (meteoryt) który nagle spadl na Ziemie. Następnie widziałam kolejny taki sam obiekt, który spadł na Ziemie a potem już następiła cała masa spadających meteorytów, różnych rozmiarów, niektore były tak wielkie, że blok w którym mieszkałam zaczął się zawalac. W tym momencie już wiedziałam, że zgine dlatego chwyciłam kogoś z moich bliskich i wypowiedziałam mu ostatnie słowa przed śmiercią "kocham Cię". Po obudzeniu zastanawiałam się co to może znaczyc. Poszłam do sklepu, po drodze widziałam, przejeżdzające autobysy z wywieszoną flagą, zadałam sobie pytanie: jakie dziś świeto. Wróciłam do domu włączyłam telewizor i przeczytałam: PRZEZYDENT NIE ŻYJE.

Gość CZY CZUŁAM ŚMIERC?
Niestety ten niepokój mi nie minął, czy to może oznaczac, że jeszcze coś złego się wydarzy? Mam jednak nadzieje, że nie.

Gość dajcie spokój już.....
oklaski proszę dla pani ... i następną aktorkę prosimy na scenę :D

Gość CZY CZUŁAM ŚMIERC?
Ale ten sen miałam naprawdę. Nie wiem, czy była to forma jakiegoś przeczucia czy to zwykły przypadek.

Gość dajcie spokój już.....
kobieto ty nawet nie wiesz jakie ja sny miałem przez ostanie pół roku przy tym twój wymięka ale jakoś tego nie rozpowiadam. :)

Gość Sen mara Bóg wiara :)
sweet dreams

Gość CZY CZUŁAM ŚMIERC?
Ale ja Tobie nie bronie, możesz pisac o wszystkim. Miłam ochote to napisałam posta na tym forum, Ty też przecież możesz.

Gość pilote2
Myślę, że jakbyś częściej się myła to byś nie czuła zapachu śmierci, tudzież trupa :classic_cool: