Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaOPOCZNO

chcę podstępem zajść w ciążę

Polecane posty

Gość natalia 25
a jak nie jest uszkodzony? to moze nawet z kolana przywedrowac,

Gość blondynkaOPOCZNO
nasz stosunek konczy się przeważnie w taki sposob że dochodzi do wytrysku w moich ustach albo na brzuchu. Osobiście wolę gdy kończy w ustach bo wtedy mogę przeprowadzić akcję z chusteczką. Nie będę przecież sbierać spermy z dywanu bądz pościeli. Chociaż jak bedzie taka konieczność to spróbuje :( Kurde ale to żałosne to całe moje staranie się....................:(

Gość natalia 25
to wez to z brzucha nastepnym razem i przysun w poblize pochwy a po drugie masz racje nie jest to fajne nie lepiej innego goscia znalezc?

Gość blondynkaOPOCZNO
Ja jestem jak najbardziej powazną osobą ! I wiem że to się wydaje niedorzeczne lub żałosne ale czasem trzeba się zniżyć doo takiego poziomu żeby spełnić swoje marzenia. Zrobię wszystko by mieć wymarzonego synka !!!!

Gość a moze lepiej
no i wlasnie to mialam na mysli - uszkodzony plamnik na nic sie nie zda. Nie zbyt popieram twoj pomysl na zaciazowanie sie, ale nie potepiam i nie oceniam, pisze tylko jak ja bym to zrobila. Zapewne pomysl, ze spiciem faceta a potem zaserwowaniem mu tak obledengo sesku, zeby nie mial nawet czasu na wyskoczenie tez odpada? U mnie to byl strzal w dziesiatke:) aczkolwiek mialam do czynienia tylko z umiarkowanym oporem i potrzebne bylo tylko pchniecie we wlasciwym kierunku a teraz mieszkamy w Babyville:)

Gość natalia 25
a nie mozesz z kims innym a po drugie po marzenia nie mozna sie znizac a wrecz odwrotnie isc coraz wyzej

Gość blondynkaOPOCZNO
Teoretycznie mogłabym znalezć innego partnera ale ja kocham tego z którym jestem teraz i chcę by to on był ojcem mojego maleństwa. Eh jakie to niesprawiedliwe. Moja kolezanka wpadła w wieku 20 lat i nie musiiała robić takich żalosnych rzeczy jak ja ! I nie chciała dziecka, nie szanowała ciąży!!

Nie no to ok... bawcie sie dziewczyny, podorastajcie troche bo gadacie jak 13latki... ja juz ide spac bo mnie te bzdury wykonczyly na amen!

Gość blondynkaOPOCZNO
Upić go ??????? W zasadzie to pewnie dało by się to zrobić tylko że to jest egzemplarz wyjątkowo trudny, nie sądzę aby chciał się kochać po pijanemu ale spróbować mogę zawsze. Ale musiala by to być spora dawka alkoholu bo po 3 piwach on nie raz wyskakiwał przed. To nie jest młody niedoświadczony chlopiec, tylko dojrzały facet po 40

Gość a moze lepiej
no to moze nie rob tego jednak, bo nie wiem jak bedziesz sie czula, gdy zajdziesz a bedziesz miala swiadomosc w jak upokarzajacy sposob do tego doszlo - glownie z ta chusteczka mi sie wydaje, ze palcami to jednak lepiej - przynajmnie potem bedziesz mogla nawet sobie wmowic, ze to byl przypadek i do poczecia doszlo niemlaze spontanicznie. A z chusteczka to juz tak bardzo technicznie i jakos glupio.

Gość natalia 25
dlaczego on nie chce dziecka? coralick spadaj już!!

Gość a moze lepiej
no to nie piwo a cos mocniejszego - jakies seks gierkiz tequilla cos w tym kierunku - a seks musi byc naprawde odjazdowy - najlepiej abys ty tez byla wstawiona i poszla na calosc . A trawka?

Gość blondynkaOPOCZNO
Ciężko teraz znależć tak dobrego faceta jak mój partner. Tylko że on ma jedną wadę- nie chce mieć więcej dizeci bo ma już syna z poprzedniego związku i ten związek zakończył się dla niego bardzo żle. :(

Gość natalia 25
rawka nie bo to moze jeszcze zaszkodzic a moze idz do wrozki-ja bylam ostatnio u mnie tez nie widziala dziecka z moim partnerem i kilka dni pozniej sie z nim rozstalam

Gość blondynkaOPOCZNO
Trawka :) To jest myśl ! Tylko nie wiem czy on się na to skusi bo ogólnie jest powaznym facetem i raczej nie będzie chciał, papierosów też nie pali więc odpada skręcenie papierosa z domieszką maryśki. No niewiem może po prostu bardzo go upić

Gość Ewela______________
A w jakim wieku ma syna?

Gość blondynkaOPOCZNO
Natalia 25: Bylam niedawno u wróżki i to takiej znanej w calym województwie. powiedziała mi, że zajdę z nim w ciążę na 100 % ale dopiero w przyszłym roku :( Boję sięże do tej pory nasz związek może nie przetrwać bo ostatnio ja fiksuje tak na punkcie dzidzi

Gość blondynkaOPOCZNO
Jego syn ma 12 lat ale to nie jest istotne.....

Gość natalia 25
hej ja wierze we wrozki,tez starałam sie o dzidzie przez prawie dwa lata,poszłam do wrozki a ona mowi ze to nie ten,ze dziecka nie bedzie z nim...;-) rozstalismy sie, jak ci wrozka powiedziala ze bedziesz miala to bedziesz miala ale musisz pamietac nie tylko o swoim szczesciu ale o dziecku tez,

Gość natalia 25
pieniadze to nie wszystko a dziecko potrzebu je ojca a powiedziala ci ze bedziesz z nim wychowywala dziecko\/

Gość blondynkaOPOCZNO
Ostatnio po mojej głowie chodizła straszna myśl. Żeby przespać się w dniu owulacji z jakimś kolegą albo znajomym i po porstu powiedzieć mojemu partnerowi że ot jego dziecko. Ale to się może wydać, wystarczy zrobić krzyżówkę naszych grup krwi i już się okaże że to blef. Nie mówię już o badaniach DNA, 2500 zł i wszystko wychodzi na jaw. Zyć w ciągłym strachu że on zarząda badań :(

Gość a moze lepiej
na trawke zawsze mozesz sprobowac go jakos namowic - nawet powazni faceci w pewnym wieku maja czasem ochote poszalec tylko musisz to atrakcyjnie sprzedac :) no i zadbac o to aby to byly twoje dni (testy owulacyjne) albo poczekaj az on zasnie i przenies palcem sperme z brzucha do pochwy - za ktoryms razem sie uda . Powodzenia:)

Gość blondynkaOPOCZNO
Powiedziała że gdy on się dowie o dziecku nie bedzie go chciał, ale potem go pokocha. Powiedziała że mogę zmienić przyszłość i tak rozkochać go żeby nas pokochał oboje. Mój partner ma problemy z uczuciami bo ma traumę po poprzednim związku.....ja go rozumiem i kocham

Gość natalia 25
to co sie martwisz? wszystko bedzie dobrze amoze narazie daj sobie spokoj? co ma byc to bedzie?

Gość natalia 25
a jak sie kiedys dowie o tych chusteczkach?;-)

Gość blondynkaOPOCZNO
za tydzień mam dostać @. Poczekam z testem jeśli będzie mi się spóżniał i wtedy dopiero zrobię. Mam dziwne przeczucie że chyba jestem. Tego dnia gdy wsadziąłm sobie chusteczkę, kochałam się z nim jeszcze raz potem, jakieś 30 min pózniej. Wprawdzie on poszedł umyć go ale wydaje mi się że w preejakulacie mogły się znalezć plemniki z poprzedniego wytrysku, bo zawsze trochę zostaje w kanalikach w prąciu. Mam nadizeję ze jakiś został i że mnie zapłodnił :)

Gość natalia 25
;-) w takim razie zycze powodzenia

Gość a moze lepiej
zachodzic z innym to chyba mijaloby sie w tej sytuacji z celem . Jesli go kochasz to chyba chcialabys miec dziecko z nim a nie kolega. Choc mogloby sie okazac, ze kolega od szczesliwego plemnika bylyby o wiele lepszym facetem i ojcem i mialabys to co chcesz dziecko i fajnego partnera:)

Gość a moze lepiej
tak czy inaczej zycze powodzenia i obys sie wkrotce doczekala wymarzonego baby:)

Gość natalia 25
ja chcialam miec dziecko z moim, ale wrozka powiedziala ze raczej nie, moze jak na upartego ale po co mam miec dziecko z facetem z ktorym mialabym sie rozstac,powiedziala tez ze spotkam milosc ale jeszcze troszke, nic na sile