Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaOPOCZNO

chcę podstępem zajść w ciążę

Polecane posty

Gość blondynkaOPOCZNO
o chusteczce się nie dowie, bo o tym wie tylko moja mama a ona mu nie powie za nic w świecie. Ona też uważa że to raczej kiepska metoda, ale nie wyklucza że może akurat dużo tej spermy z chustki zmieszało się z moim śluzem i plemkiki przebiły się przez szyjkę macicy. Chustka była mokra od spermy i na pewno coś wyciekło....pozostaje mi tylko czekać :(

Gość natalia 25
;-) ;-);-)

Gość blondynkaOPOCZNO
Ze znalezieniem przypadkowego " dawcy spermy" nie miałabym problemu, ale obiecałam sobie, że nie bedę tego robić. Bo zniszczę to na co pracowałam 3 lata !!! Nawet nie wiecie jak ciężko było nawiązać z nim znajomość. A jak ciężko było zaciągnąć go pierwszy raz do łózka! Ale mam satysfakcję że udało mi się to, co nie udało się wielu kobietom, które próbowały go zdobyć

Gość natalia 25
Pózno już, i wogóle straszny ten dzien był,uciekam spać.Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Gość blondynkaOPOCZNO
Idę spać bo jakoś kiepsko się dziś czuje.....mam szalony apetyt. Niby od stosunku minęło prawie 2 tyg. możliwe że to pierwszy objaw ciąży ?????????? Nawet moja mama mówi że jem jak koń od paru dni :) Za tydzień zrobię teścik i napiszę wam dziewczyny co wyszło. Dzięki za zrozumienie :)

Gość wierzyc sie nie chce, ze w dzi
eń smutko po stracie tylu Polaków, jakaś zdzira pisala takie dyrdymały.

Zastanawiam sie czy autorka pomyslala co bedzie dalej koles ja zostawi w ciazy albo i nie a dziecko jesli kiedys zapyta "mamo skad sie wzialem to co uslyszy...z chusteczki!k***a paranoja!!!

Gość anonim ;D
jestem ciekawa jaki wyszedł wynik ;)

Gość Próba zapłodnienia....
Więc, jak doszło do tego zapłodnienia,przez chusteczkę, jestem bardzo ciekawa...?!? Aha jeszcze dodam, ze nie znalazłam w necie kobiety, która się podzieliła z Tym, że się sama zapłodniła... a szkoda :( Bo sama jestem w 9 letnim związku i żadne rozmowy, nawet podczas seksu, były namowy, aby skończył we mnie (jesteśmy w wieku koło 30) i nic... dodam, że raz miałam zabieg usunięcia ciąży, a za pare lata poroniłam.... Więc aktualnie On się obawia, tak myślę.... myje się dokładnie, jest strasznie ale to strasznie ostrożny! Więc jak ostatni skończył mi do ust, to wyplułam na rękę i sobie tak wsadziłam zawartość... (PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ,KAŻDY MA INACZEJ W ŻYCIU!) Mam cykle 33 dniowe, a zrobiłam to w 17 dniu cyklu, śluz płodny pojawił mi się 14 dnia cyklu... ale martwi mnie jedna rzecz, bo od razu 18 dnia zanikł mi śluz tzn, już sie nie rozciagał w nitki tylko zrobił się lepki, a dzień wcześniej był bardzo rozciągliwy.... myślicie, że mi się udało... TAK BYM CHCIAŁA! Bardzo proszę o realne wypowiedzi i na poziomie, wyrozumiałe i liczące sie z tym, że kazdy ma inną drogę życiową! A szczeniarskim bluźnierczym wypowiedzią hmmm cóż wtedy oznacza, że sami osiagacie dno.... To tak na w razie co :)

Gość Próba zapłodnienia....
Czemu się nie da....? Chciała bym, aby się udało no ale.... więc wsadziłam sobie tą rękę jak tylko głęboko sie dało i położyłam sie z zadartymi nogami do góry leżałam przez jakies 15 min..... a może jest jakaś szansa...? Idę do ginekologa 28 czerwca... ale mnie to stresuje wszystko... Może jednak sie komus udało tak, co?

Gość o matko co za desperacja
ludzie przy normalnych stosunkach nie zachodzą tak łatwo, a tu smerma ze śliną

Gość zdażyło się
głupia jesteś i tyle... mój facet też nie chciał dziecka, minęło pół roku i zmienił decyzje sam pragnie zostać ojcem. pamiętaj że może nie zaakceptować tego dziecka i odejdzie od ciebie...

Gość sabi85
moja droga muszę Cię zmartwić ale w ten sposób nie zajdziesz w ciążę,niestety Twój Pan musi się w Ciebie spuścić a wtedy całe społeczeństwo w tym ja tfu.... matkom, świętym krowom, polkom precz - będziemy musieli ponieść konsekwencję Twoich decyzji, ale wiedz, że dzieci tak spłodzone rodzą się bez rąk, nóg i mózgu ( czyli tak jak Ty)

Gość to ja autorkaa
po prostu zmien faceta

Gość Czarna123127
Moja koleżanka bardzo chciała zajść w ciąże ale partner nie chciał .Doradzilam jej żeby zebrała sperme do szklanego pojemnika malutkiego po stosunku kiedy partner idzie sie lampach i strzykawka bez igły wciągnęła sperme i do środka wysadziła i wstrzyknela ...Noi podziałała maja ślicznego synka zdrowego no a facet zadowolony;)

Gość gość
pisz jak poszlo

Gość gość
I jak udało Ci się ? :)

Gość gość
To zaszlas w ciaze tym sposobem :) ?

Gość gość
Też jestem ciekawa czy autorka zaszła w ciążę