Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o szybką i rzetelną

Proszę o szybką i rzetelną odpowiedź

Polecane posty

Ostatnio uprawiałem seks analny z moją dziewczyną w pozycji na pieska. Część spermy wypłynęła z odbytu na pochwę. Była podniecona więc wydzielała śluz. Nie wiem czy były to dni płodne czy nie. Okres spóźnia się jej jakiś 2-3 dzień. Ma cykle nieregularne. Ostatnio zaczęła dużo ćwiczyć i ma nową, dość stresującą pracę. Czy istnieje możliwość, że jest w ciąży? Proszę o rzetelną odpowiedź.

Nie zapisujemy dokładnie bo z reguły brała zawsze tabletki a teraz zapomniało się jej iść do ginekologa. Cykle ma raczej po 28 dni zdaje mi się, że okres miała 12tego marca a ten stosunek odbywaliśmy jakiegoś 23-24 marca ale ręki nie dam sobie uciąć.

Istnieje ryzyko ciazy, niestety (lub moze stety jezeli chcecie dziecko) mogla miec dni plodne w tym czasie.Jezeli jej sie spoznia wg tego co napisales i tego co obliczylam wychodzi 3 dni wiec jak zrobicie tescik to powinien dac wiarygodny wynik. Dla pewnosci mozecie zrobic bete z krwi i jej wynik daje 100% pewnosci czy ciaza jest czy nie.

Szczerze mówiąć planowaliśmy dziecko ale dopiero za dwa lata:P no cóż problemu z tym nie będzie ale jestem zdziwiony, że może dojść do tego tak łatwo, bo mój znajomy potrafił dwa miesiące przy pełnym stosunku próbować ze swoją żoną i dopiero po tych dwóch miesiącach zaszła w ciążę. Myślałem, że do zapłodnienia prócz dni płodnych potrzebny jest pełny wytrysk wewnątrz pochwy ze względu na fakt, że znajduje się tam dość nieprzyjazne środowisko dla plemników i niewiele z nich przeżywa przy pełnym wytrysku. Jeżeli mam takie szczęście to chyba powinienem zacząć grać w lotto:) Dziękuję za odpowiedź.

Poza brakiem okresu nie ma żadnych objawów:)

Gość Hym hym...
Raczej nie ciąża, a opóźnienie miesiączki może wynikać właśnie z przesunięcia owulacji (stres i ćwiczenia bardzo na to wpływają, plus teraz jeszcze zmiana pogody, bo wiosna).. Raczej takiej opcji w takim przypadku bym nie zakładała...