Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesada i to wielkaa

KIEDY PUSZCZĄ COŚ NORMALNEGO A NIE CIĄGLE TA TRAGEDIA

Polecane posty

juz rzygac sie chce na kazdym kanale ciągle to samo. Ok zginęli ludzie ale to co pozostali mają wegetowac i niedojsc ze na kazdym kanale gadaja jacy to wybitni ludzie byli a szczegolnie Kaczyński (haha nie wiem dla kogo) to jeszcze urzadaja cyrki w posatci zamknietych sklepów, kin itp. Co ja ich znałam tylko z tv i nic dobrego dla mnie nie zrobili zebym musiałą teraz tydzień za to cierpiec!

Gość jeebnij sie w łeb

Gość ladaco
za tydzień

Gość dajcie spokój już.....
Autorko uważaj na to co piszesz ( choć po części się z tobą zgadzam) pisanie tutaj takich rzeczy może zaowocować zmieszaniem z błotem ;] lub wyzwiskami od pożal się Boże "patriotów" :)

tak a potem następny miesiać transmisje z 96 pogrzebów ....... no z 88 bo załogi pewnie nie pochowają z honorami . Wczoraj w ogoel dopiero popołudniu raczyli wspomniec ze załoga tez zginęła bo przeciez to nie wazne..

Gość to ze media robia szopke
to jedno a to,że ty zachowujesz sie jak rozkapryszona gówniara to drugie

Gość w sobotę nie napadają
szkoda ,że to nie donald leciał :classic_cool:

Ja też mam dość. Zginęli to zginęli już wszyscy wiedzą. Po wała w kólko to samo. Jat tam go nie lubiłem i nagle go nie pokocham tak jak większość to teraz robi.

Gość behemłucik
to oglądaj coś innego - ja np se ściongłem bones z emilką deschanel :D :D

autorko kto ci każe oglądać tv i słuchać, nie chcesz, nie słuchaj 🖐️ :O jeśli dla ciebie ważniejsze dla ciebie są sklepy i kina niż sytuacja państwa, to żal mi ciebie...🖐️

Gość Czy dziś są otwarte galerie
a co wy tylko 3 programy macie czy co :o

myślałąm ze żyje w normalnym państwie i mam prawo wyboru co mogę oglądac i jak chce ogladac np swoj serial lub iśc do supermarketu czy do kina to mogę a nie zmuszona jestm przez tydzien opłakiwac polityków i prezydenta który za życia nigdy przeze mnie nie był szanowany! z reszta przez wielu tez nie a teraz robi sie z niego bohatera narodowego!

ale nikt nie każe nikomu oglądać tv przecież wszelakich programów o katastrofie 🖐️ weekendy spędzacie tylko na oglądaniu tv?:O

Gość ja mam cztery
1,2,Polsat, Tvn i info :-D

Gość gffgh
to wlacz sobie hbo i nie pierdol.

Gość harakiriii
no nie tylko na ogladaniu tv ale innych rzeczy tez zakazli nawet zakupów wiec co tu robic w weekend!

Gość .....ot..co......
jest zaloba narodowa. jak nigdy mamy czas do zadumy, przewartosciowania pewnych rzeczy i zastanowieniu sie nas sensem zycia ale jak widac wiekszosc ludzi nie potrafi tego wykorystac. nie potrafi zwolnic, oderwac sie od codziennych spraw i chwile pomyslec

Gość Czy dziś są otwarte galerie
a kto ci zakazał robić zakupów w weekend , to nie decyzja państwowa tylko właścicieli sieci sklepów , wolny kraj i mogą zamykać kiedy chcą :o 🖐️

Dla mnie też to głupota jest. Szkoda ludzi - to przyznam. Jaki był taki był, nie dażyłam go wielką sympatią, bo jak każdy polityk to kłamca, ale jak teraz go nie ma to trochę lipa. Niedługo wybiorą nowego i znowy będziemy happy, gorzej to jest mi żal, tych wszystkich dowódców, bo o nich się najmniej mówi. Wczoraj jak byłam w pracy to od 10 do 18 non stop w rmf fm leciały te transmisje, głowa to mi pękła już, bo w kółko to samo mówili.... A już smiać mi się chce z tego, że wszyscy prezydenci, premierzy innych krajów uważali Kaczyńskiego za przyjacielki, jaki o to był wspaniały, bohaterski, oddany itd... śmiech na sali.... szkoda tylko, że tej swojej miłości politycznej nie potrafili pokazać na debatach i wszelakich spotkaniach. A... jeszcze jeden fakt : wiecie jakie Rosja zaoferowała zadosć uczynienie dla rodzin ofiar w Smoleńsku? WIZY DO ROSJI!!!!! ZA FREEE! Rozumiem, że ta śmierć to wielka tragedia, ale ok. przez 3 dni wytrzymam, a w kolejne dni to powinni przynajmniej jakiejś filmy historyczne puścić czy coś....

Gość gffgh
harakiriii idz se na spacer i nie gadaj glupot, bo jak narazie robisz z siebie kretyna. Troche inwencji, skoro masz juz wszystko w dupie co w tym kraju sie stalo.

no właśnie , rozkapryszone dzieciaki bo im bajeczki nie puszczono , nie chce mi się wierzyć jakie głupoty opowiadacie , nikt nie musi kochać prezydenta i innych , ale wydażyła się tragedia i należy to uczcić ,uszanować , każdy majacy serce na miejscu tak odczuwa , nie możemy się znieczulać na nieszczęścia

Gość dajcie spokój już.....
Jak to kto ??? społeczność jak ktoś ma tylko inne zdanie niż opłakiwanie ( w gruncie rzeczy znajomych twarzy tylko z tv) to się go wyzywa i z błotem miesza (bo jak tak można.. Ja kurde płacze oczy zapłakuje a ty mi tu kurka woda seriale oglądasz i masz w dupie żałobę ooooo takich polaków tu cytuje wypowiedz jednej kafeterianki "zajebać i do komory gazowej")

Gość vnm
ja mam około 15 polskich kanałów i na WSZYSTKICH jest o tym wypadku :O....to już przesada....zginęli to zginęli, mówi się trudno...niech sobie wybiorą jeden program i wałkują ciągle to samo.....a tak poza tym to o załodze to nic nie mówią,nawet jak leci kto zginął to nikt z załogi nie jest podany...no ale po co przeciez to tylko zwykli robole byli a nie ''elyta'' :O:O:O

Gość behemłucik
kiejś filmy historyczne puścić czy coś.... puszczą puszczą nie bój nic sami swoi gdzie jest generał , jak rozpętałem .... i będzie jeszcze piękniej :(

Gość harakiriii
za mną czy z amoją rodziną by nikt nie płakał i nie urzadzał załoby narodowej to dlaczego ja mam teraz opłakiwac jakiis obcyh mi ludzi znanych tylko z mediów którzy nic dla mnie nie zrobili. Ja nie robie z siebie kretyna tylko Ci wszyscy co płaczą teraz nie waidomo po kim i za co co wam to pomoze? bedzie nowy prezydenti nowi połsowie, i dowódcy , ksiedza itp. moze jeszcze na czarno mam chodzic !

Gość hehehe jak ci nie pasuje
to co puszczają to droga wolna załóż własną telewizję :o oprócz tvp wszystkie są prywatne i mogą puszczać co im się jawnie podoba :D