Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesada i to wielkaa

KIEDY PUSZCZĄ COŚ NORMALNEGO A NIE CIĄGLE TA TRAGEDIA

Polecane posty

Gość gffgh
Jak bedzie woja to tez bedziesz protestowal ze nie ma Twoich durnych serialow w telewizji. Idz dziecko pobaw sie zabawkami, bo golym okiem widac ze dojrzaly emocjonalnie to Ty nie jestes.

Gość dajcie spokój już.....
Właśnie w kółko Śp Pan Prezydent Jarosław K albo o jego żonie a na pilocie to psy wieszają tak dziennikarze jak i zwykli szarzy obywatele. a o dziewczynach pracujących na pokładzie tego statku też nikt nie wspomni bo to nie elita A tfu z tym waszym współczuciem.

Gość vnm
taaaa juz zaraz będzie wojna :O:O

Gość jejstem za
opłakuje sie ludzi z żalu a nie z przymusu... a my jestesmy zmuszeni czy ktos chce czy nie wyboru innego nie ma...

taaa jak tak dalej pójdzie to wojna będzie ale domowa... Polacy współczujący kontra Polacy którzy chcą mieć już święty spokój :). Co się tak patrzycie taka prawda ;]

Gość jejstem za
a poza tym jak widac nawet po śmierci zą wazni i wazniejsi...

Gość ja nie wlaczam tv
i poki zaloba sie nie skonczy to nie wlacze. Tragedia tragedia ale zyc jakos trzeba i nie usmiecha mi sie w kolko sluchac tego samego. Nie widze tez powodu dla ktorego mialabym siedziec, plakac czy normalnie nie funkcjonowac. Przykro mi ze tak sie stalo, wspolczuje rodzinom ofiar, ale moj smutek niczego nie zmieni. A co do gadek o wojnie, o spisku to smiac sie chce. Jak bedziecie w kolko pierdolic ze to Rosja zamach zrobila to sie doczekacie naprawde tej wojny.

Gość vnm
no przeciez nie będą opłakiwac załogi bo po co,przeciez nikt ich nie znał :O:O:O...trzeba tylko ''elyte'' opłakiwać a nie roboli...bo przeciez robol nic nie znaczy :O

Gość a wiecie co mnie wkurza?
ogloszono zalobe a wczoraj dla cholernych nastoletnich krow byla dyskoteka. po co odwolywac? oni sie bawia a ja nie obejrze mojego serialu ktory jest tylko raz na tydzien. gdzie sens gdzie logika?

Gość przesada i to wielkaa
gffgf wojna haha jasne bo kaczka spadął z nieba i wojna bedzie idz sie lecz i nie porównuj smierci zwyklego prezydenta do wojny. Teraz to nawet o tych ofiracach katynia zapomnieli tylko bedzie o rocznicy smierci prezydenta i jego ekipy - wczoraj w polsacie nawet jedne facet sie przezjezyczył i powiedział MORD KACZYŃSKI haha zamiast mord katyński :P żenada. Ja znałam stiuardesę osobiście z tej załogi i jej mi najbardziej szkoda ale o załodze to nawet sie nie wspomina. Gada sie tylkoz e bbład pilota a moge sie załozyc ze kaczka mu kazł tam lądowac bo z moskwy czy z mińska musiałby dojechac samochodem tyyle kilometrów a dupe miał wygodną! zreszta inni "ważni" tez zamaist pociagiem czy smaochodem to nie bo samoloetm trzeba... za państwowe pieniadze

jak można rozpaczać nad serialem który został odwołany?? czy wy jesteście normalni? :O

Gość .....ot..co......
jak mozna powiedziec, ze ci ludzie nic dla nas nie zrobili?! moze nie zrobili nic bezposrednio (bo jak jeden czlowiek moze pomoc wszystkim naraz? ) śp Jaruga-Nowacka od lat walczyla o prawa kobiet, o to, zeby byly traktowane rowno. śp Nurowski dzialal w komitecie olimpijkim, wyobrazacie sobie, co by bylo, gdyby nie byloby nikogo, kto by nim zarzadzal? czesc z tych ludzi, lacznie z kaczynsim przyczynilo sie do tego ,ze polska jest dzisiaj wolnym krajem nie badzcie ignorantami

Gość To ty az taka pusta i ogranicz
ona jestes ze jak telewizorek nie dziala jak sobie zyczysz to juz czasu sobie nie potrafisz zorganizowac????????????????? Widocznie nigdy nie zmarl ci nikt na tyle bliski zeby twoj ograniczony , ciasny umysl potrafil na tyle wykorzystac zdolnosci percepcji zebys wiedzial/a o czym mowa i co sie stalo. Kiedys w koncu stracisz kogos bliskiego i dopiero wtedy pojmiesz co to znaczy ze nic nie boli tak jak zycie i ze nie jest to tylko wyswiechtany frazes a jak juz tak sie stanie dopiero uwrazliwisz sie na krzywde innych, nawet obcych ludzi.

Gość vnm
nosz cholera co innego jak mi umrze ktoś bliski a co innego taki kaczor którego nie lubiłam...mam gdzies to ze kaczor sie zabił......taaa dzięki kaczorowi mamy wolny kraj :D:D:D...weź się nie ośmieszaj :O

Gość nie sadze ze cos by pomoglo.na
to wyjatkowo obrzydliwe!ogloszono zalobe,a wczoraj dla cholernych nastoletnich krow byla dyskoteka.po co odwolywac?

Gość do vnm
po tobie nikt nie będzie płakał... takich jak ty, to po co ta ziemia nosi? po co nosi takich egoistów? wyrwać cię jak chwasta.

Gość vnm
aleś mi dopieprzył/a :D:D:D....teraz przez miesiąc się nie pozbieram :D:D:D:D:D

Gość gosciu
popieram w 100% to jest chore ja wcale nie zamierzam mieć po nich załoby mam ich głeboko gdzies tak jak oni mieli nas

Jeju to sobie opłakujcie kogo chcecie i gdzie chcecie i jak chcecie ale nie zmuszajcie innych do tego i nie mieszajcie nas z błotem bo robimy czy piszemy coś nie po waszej myśli. Teraz to patrioci się znaleźli a za miesiąc będzie znowu to samo. Takie jest moje zdanie.

Gość gosciu
popieram :)

Gość do dajcie spokoj juz
to ty dziecko nawet nie wiesz kto byl Prezydentem Polski??? Dla ulatwienia podpowiem ze Jaroslaw to brat Pana Prezydenta a Prezydent to ten, ktory nie zyje. Zdecydowanie za duzo ogladasz glupawych seriali, lepiej poucz sie troche.

Gość do dajcie spokoj juz
Jeszcze jedna podpowiedz, Jaroslaw nie ma zony.

Gość smutaskowa dolina lez
ja nie mam tv - a w radio tez ciągle to samo. Najgorsze, że słuchają tego ci - którym bliscy odeszli. To dopiero jest trauma. Normalnie jak odchodzą bliscy - to po "stypie" - idziesz do domu i masz możliwość się wypłakać do woli. A tu - nie ma takiej możliwości, ciągle media i media. I to będzie długo trwało. Nie maja możliwości się wypłakać bo musisz zachować twarz. bardzo współczuje, a najbardziej szkoda mi tych, którzy pozostawili na święcie kilku miesięczne dzieci.

Gość jaaaaa też c
chcę normalny program telewizyjny!

Gość smutaskowa Ty naprawde
myslisz ze rodziny ofiar tej katastrofy sa w stanie ogladac teraz telewizje czy sluchac radia??? Ja po smierci mojej mamy zylam jak automat co najmniej z pol roku, nawet nie pamietalam ze cos takiego istnieje.

Gość matiprv
Co nasz Prezydent takiego wielkiego zrobił że opłakują go bardziej niż Jana Pawła 2. I jak by tego było mało t już 2 dni to samo gdy by chociaż coś nowego mówili a tu ciągle to samo.

Gość a gdzie można
A gdzie można poczytać (bo o obejrzeniu to już nie wspomnę) w jakimś normalnym języku (polskim znaczy się) wiadomości ze świata? Takich normalnych, a nie o żałobie. Bo mam wrażenie, że wszystkie media skupiły się na tragedii, a o życiu zapomniały.

Gość baba jaga patrzy i słuchaa
no wąłsnie nawet nei wiemy co na świecie sie dizeje bo najwazniejsze jest to ze prezydent nie zyje i ta cala szopka w okół tego. Ciekawe czy ci dziennikarze nei maja dośc non stop gadac o tym samym!