Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura jednakowa

Moj ginekolog jest dla mnie mily, czy wg was przekracza granice?

Polecane posty

Gość laura jednakowa

Traktuje mojego ginekologa w pewnym sensie, jak psychologa rowniez, gdyz z wielu obaw przed ciaza i po niej mu sie zwierzałam, a on potrafił w wielu sprawach pomoc dobra rada.Do tego jest wspaniałym fachowce w swojej dziedzinie i wiem, ze lubi swoj zawod.Ostatnio po porodzie kiedy urodziłam dziecko, a okazalo sie, ze dzidzia sie rozchorowała i ryczałam wszystkie połozne mnie olały, on jeden podszedł złapał za reke , pocieszył, poowiedział, ze mam nie płakac, ze bedzie dobrze.No i było dobrze, dziecko wyzdrowiało:) Zastanawiałąm sie tylko, czy nie daje mu przekraczac pewnych granic.Chodzi o jego komplementy, ktore troche mnie zawstydzaja.Jak bylam teraz w ciazy mowił"bardzo ładnie Pani wyglada, super cera zero rozstepow jestem z Pani dumny, ze dba Pani o siebie" Po samym porodzie sie smiał, ze dziwi mi sie, ze z taką wąska " szparką i waskimi koscmi miednicy w srodku , dalam rade urodzic dziecko(ale fakt ze dziecko było male).Pozniej dodał, ze takich zwartych miesni pochwy nie widział u rzadnej dziewicy i ze dobrze, ze porod naturalny mialam to mi troche poszerzył tamto miejsce.No i pytał, czy zanim urodziłam dzidzie, nie bolało mnie przy stosunku, faktycznie mnie bolalo,, ale nie odpowiedziałam mu, bo sie zawstydziłam. czy uwazacie ze on przekraczał granice?w swoich textach?

Gość laura jednakowa
nie moge z niego, gdy ja siedze na fotele rokraczona, na maxa zawstydzona i troche mi dziwnie,a on w tym czasie opowiada zboczone kawały, mowie serio

Gość laura jednakowa
jakie sa wasze kontakty z ginem/.?czy wg was moj przegina, czy własnie jest w porzadku?

Gość jhkjkjkj
skoro o to pytasz to znaczy ze te granice przekracza inaczej bys nawet nie wpadla na to zeby o to pytac....wedlug mnie przekracza

Gość lololilaaaaa
wg mnie twoj jest spoko a moj mnie np podnieca :D

Gość laura jednakowa
lolilaa czym cie tak twoj podnieca?

Gość lololilaaaaa
dotykiem swoim!! jest meski i przystojny i wklada mi palce do pochwy. po kazdej wizycie jestem podniecona caly dzien wlasnie dlatego, ze to niby taka granica ktorej nie powinno sie przekraczac i ze to takie medyczne. blabla :D a twoj no, moze po prostu ma taki sposob bycia. bezposredni dosc.

Gość laura jednakowa
lolilaaa, a masz faceta?bo ja mam meza:)

Gość laura jednakowa
a moj gin ma cholernie zazdrosna zone o niego, a mnie moj nie podnieca bardziej traktuje go jak kumpla;)

Gość lololilaaaaa
no fakt, nie mam. ;D moze dlatego tak wiele rzeczy mnie podnieca chociaz nie powinno :D ciesz sie ze masz zyczliwego i sympatycznego ginekologa, a jak przekroczy granice tak ze cie to zdenerwuje, to sobie zmienisz i juz.

Opisz to na www.ktomaracje.pl ;) Taki gin to chyba lepiej dla kobiety. Przynajmniej sie nie stresujesz na "samolociku" i swobodniej się poruszasz.

Gość kaczuszka z żółtą pupką
A mnie podnieca mój stomatolog :( wrecz mam obsesje na jego punkcie wyobrazam sobie seks z nim i wele roznych rzeczy bardzo zboczonych :(

Gość slawietta
mnie sie wydaje ze chyba troche przekracza granice :D skoro sie zachowuje tak jak mowisz a ciebie to zawstydza , mnie tez by zawstydzilo i dalo troche do myslenia ;) a moze mu sie podobasz :)

Gość laura jednakowa
do slawietta z jednej strony to mile, ze prawił mi komeplenty, czulam sie dowartosciowana i taka pewniejsza siebie potem, ze nie tylko mezowi sie moge podobac, ale i komus innemu, ale z drugiej strony, poczułam sie jakbym meza zdradzała, bo tu mi lekarz wkłada palce do pochwy i sprawdza cos tam, a potem, mowi,mi jak zdjemuje rekawiczki, ze wyjatkowo ładnie wygladam ze ciaza mi sluzy i takie tam.Pozniej o szparce , a potem jak robił usg nachylił sie tak nade mnie, ze nie mogłam wstac i jakos niezrecznie sie czułam, bo zblizył sie na granice do mnie mniejsza niz metr i dziwne to było,

Gość
Wydaje mi się, że to tylko Twoje chore fantazje :P

Gość cos mi tu.....
poza tym-ten tekst z ta dziewica-jak moglas byc dziewica skoro bylas w ciazy?

Gość szczotkafgdf
ymm... tak to moim zdaniem jest w porządku, tylko te teksty dotyczące szparki są jakby nie na miejscu, za dużo tego... A przecież wszystkiego zapewne nie napisałaś ;) ja bym się takiego ginekologa wystraszyła .. a może gin ma obsesje na punkcie swojego zawodu hehe :) albo na punkcie Twojej osoby ;)

Gość laura jednakowa
do cos mi tu nie gra, on mi nie powiedział, ze jestem dziewica, tylko, ze mam miesnie pochwy jak dziewica, niewyrobione i ciasno tam faktycznie miałam,jeszcze przed porodem, wiadomo jeden partner

Gość cos mi tu.....
acha:)

Gość laura jednakowa
co jeszcze robi moj lekarz nic takiego, ciagle sobie zartujemy w gabinecie , kiedys mnie wkurzył jak mnie zapytał:"co bym zrobiła gdyby moj ulubiony zespoł, mogł zagrac u mnie w domu, a on dobrze wie jakiego zespolu slucham , bo sam ich lubi i wie, ze to przystojni faceci, a ten cham mnie zapytał, duzo by pania"dała" z siebie, zeby zagrali u pani osobiscie?'troche to bylo zlosliwe, bo chodziło mu o to, ze poszłabym niby z nimi do łozka, zeby mi zagrali..

Gość a mi coś tu nie...
wg mnie normalne pytania zadaje i normalne uwagi Ci przekazuje - taki ma zawód, a Ty masz trochę bujną wyobraźnie i chyba dużo Ci nie trzeba żeby Cię dowartościować :P

Gość a mi coś tu nie...
A z tym zespołem to bym się wkurzyła i więcej do niego nie poszła, bo to już chamskie było... I on jest dla Ciebie miły? Miło by mi nie było gdyby mi takie coś powiedział...

Gość Laura jednakowa
a ja sie nie obrazilam za ten zart z zespolem,byl niesmaczny,ale nie pozostalam lekarzowi dluzna i tez mu cos dogadalam,traktuje go bowiem bardziej jak kumpla,niz jak tylko lekarza,mamy podobne poczucie humoru i po prostu się lubimy

Gość karolaka3
twoj gin to spoko facet

Gość gosijka
Twoj gin pewnie wie, ze mozna z Toba pozartowac i nie bierzesz wszystkiego do siebie, wiec zartuje sobie. Moze nie z kazda swoja pacjentka tak zartuje, druga by uciekla, bo by sie wystraszyla :) ja tez bym uciekla :) mnie jakos nie smiesza zartyo szparkach :? a z tym zespolem faktycznie troche przegial :/

Gość laura jednakowa
musze, przyznac, ze jednak on mi sie troche podoba:)

Gość najpewniej
to ostatnie to podsztw

Gość mezczyzna rowniez
a moze mu sie po prostu podobasz?w koncu to facet, no nie, a ze jest gienm, nie oznacza, ze bedzie obojetny na kobiecie wdzieki?no nie a ze szparke masz mała, o chyba dobrze i chyba to chciał ginekolog podkreslic, a moze byłas dla niego jakims medycznym ciekawym , obiektem ewenementem,skoro nie bedac juz dziewica, byłas tam tak wąska:)to pewnie, rzadko sie zdarza:)hahah u was kobiet;)wiec sie ciesz:) Poza tym, dobrze, ze sobie zartuje w gabinecie,to znaczy, ze chce zachowac zdrowy dystans miedzy pacentką a lekarzam, to wg mnie akurat dobre rozwiazanie.Gorzej jakby był super powazny, albo nic nie mowił przy badaniu, to by było pewnie dopiero kreupuajce;)

Gość mezczyzna rowniez
a ile masz lat jesli moge wiedziec?