Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda.....m.

MOJ FACET WRACA DO KRAJU...NIE CHCE!!!!!!

Polecane posty

Gość ruda ...m
nie bede umiala wybaczyc mu tej Ingi...ale dla dobra Kuby...czemu zycie jest yakie cholernie cierzkie?

czyli ma 2 rodziny?:O wspolczuje:( masz 2 wyjscia-albo wybaczysz albo pozegnasz jego chyba,ze on Cie ubiegnie i powie,ze odchodz

Gość ruda ...m
eve, sluchaj, piotrek nie zapreczyl teraz pzrez tel..tylko cos tak metnie bardzo tlumaczyl:(wiec co to innego moze znaczyc??

Gość heeeeej
leviero....!!!! ale powiedz: zdradzales ja z ta nowo poznana?????

Gość ruda ...m
no i jak namieszac, jak pokazal mi list??czarno na bialym! chyba z litosci to dla mnie zrobil:( sluchajcie, mamy wspolne kredyty, dom na ukonczeniu, dziecko,...tak go kochalam strasznie, prtosilam zeby zostal, mial tu dobra prace./..ale jego ciagnelo do pzrygod:(

Gość heeeeej
bzykasz doopy i masz jeszcze pretensje??? co ty myslisz, ze takie frajerskie teksty przejda??/ :-D 🖐️ jak by ona cie w rogi walila, to co bys zrobil, ćwoku??? :-0 :-0 :-0

Gość leviero (leviero29.1979@o2.p
zaden facet niew ytzryma pol roku bez seksu

Gość ruda...m
w srode wieczorem pogadam z nim na zywo...jak ja mam sie zachowac wogole??/z jednej strony az od milosci mi serce peka, a z drugiej lapia mnie mdlosci hdy mysle, ze moze mnie zdradzil:/

Gość no toooooo
powiem ci leviero, ZE KOBIETA TEZ NIE WYTRZYMA DLUGO BEZ SEKSU!!!! i mowie ci to ja, dziewczyna o sporych potrzebach seksualnych :-p :-p :-p wiec przestan pieprzyc bzdury, tak jakby ten glupi fakt mial cie tlumaczyc. dupek z ciebie i tyle!!

Gość ruda...m
jak mam rozumiec takie cos " to, ze Tobie slubowalem w kosciele nie znaczy ze nie mam prawa do szczescia" ??????

smutne to :( usprawiedliwia się chociaż nie powinien. jak to rozumieć? a jak to rozumiesz? ja bym zrozumiała chyba tak, że ma w dupie przysięgę, bo szczęście jest ważniejsze. ma rację, ale on się wami w ogóle nie przejmuje. pieniędzy nie przysłał, pojechał się zabawić... wy nie jesteście jego szczęściem? smutne :( bo powinniście.

Gość ruda...m
czyli 9 lat malzenstwa poszlo "sie je......".... nie bede snuc czarnych scenariuszow.w srode bede wiedziec wszystko.

chyba mu odjebało... ale to wcale nie musi oznaczać, że mu się nie poprawi :P

Nie prawda ze obieta nie umie wytrzymac bez sexu Ja 7 miesieczy czekalam na mojego Kochanego i cio jakos dalam rade... Bzdury piszecie.. A co do Twojego meza mysle ze jakos wam sie ulozy .. Prawdzia milosc potrafi wiele wybaczyc.. Ale najpierw porozmawiajcie i nie osadzaj go odrazu..

Gość ruda...m
on uwielbia naszego synka..moze przez niego wrocido mnie i nam sie ulozy..moze powinnam byc kiedys czujniejsza ale ja mu ufalam masymalnie nigdy nie podejzewalam o nic. a tu nagle bomba od ktorej zawalil mi sie swiat zwatpilam s uczucie dostalam dola nawet do roboty mi trudno chodzic ogarniac dom syna nie wiem co do meza czuje teraz nie weim boje sie srody strasznie

Gość ruda...m
o ile to jest prawdziwa milosc...z mojej stront tak, ja og nikgdy nie zdradzilam czekalam wiernie nawet nie mowilam zeby mi pzryslal forse bo ja normalnie pracuje i nie musial wcale wyjezdzac, nigdy nie robilam mu zadnych scen dbalam o niego ufalam ten list mnie zabil

Twoj strach jest zrozumialy.. Ale musisz stawić czoło temu wyzwaniu.. Wierze ze sobie poradzisz.. Tylko pamietaj staraj sie byc opanowana i najważniejsze.. Wysłuchaj go.. !!

Gość ruda...m
dziekuje wam kochane napisze jak bylo