Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYNBx/

czy jestem zboczona ?

Polecane posty

Gość tragedia w kraju
A co byscie zrobily jakby podniecal cie twoj lekarz?? ja tak mam jak ide do niego to mam mokro. co zrobic?

jeśli czujesz, że może to być fajna przygoda to nic innego tylko zrób to.. skoro czujesz przy nim podniecenie to znak, że coś jest na rzeczy ;) Zanim zrobisz kolejny w tym krok, wywiedz się przynajmniej czy nie ma żony/rodziny, bo jeśli ma to sobie odpuść..

Gość tragedia w kraju
Nie ma zony ani dzieci to mlody facet ok 30ki i bardzo mnie kreci. Ale co ja moge zrobic? przeciez nie zaczne go macac. Poza tym czuje sie przy nim oniesmielona i serce mi wali z podjarania

Gość innaaaa
Nie wiem czego w szkolach ucza :D ! No własnie ale mi znim dobrze nie liczac seksu fajnie jest :) A zlekarzem to bym sie przepspala albo przynajmniej zrób cos w tym kierunku :D

Gość seksu seksu dajcie
Ja tez mam fantazje z moim lekarzem ale on jest chirurgiem szczekowym :( wyrywal mi osemki. Jest tak przystojny ze szok! do tego bardzo delikatny

Gość innaaaa
to teraz idz z 7kami :D Oj faceci (wybaczcie) ale ich (was) do łóżka zaciagnac nic prostrzeego :D Gorzej juz z seksem (niestety) :(

Tak :O warto też przeprowadzić wywiad środowiskowy :O ale na to jest już za późno jak traci się dziewictwo w nie dość higienicznym kiblu :O

Gość seksu seksu dajcie
Nie mam bladego pojecia jak zaliczyc chirurga szczekowego. Jest taki milutki i slodziutki :) P.S siodemki mam dawno poleczone :(

Gość innaaaa
Oj kochaniutka to pudawaj :D moze naprawde warto :D wyobraz go sobie i jestes gotowa moim zdaniem :)