Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszugene

Plakaliscie z powodu prezydenta?

Polecane posty

bardzo śmieszne ja płakałam z powodu całej katastrofy wszystkich którzy tam zginęli

Gość dobre dobre dobre
ja nie plakalam, bez przeady, a ktos nad kogos z moich blizkich bedzie plakal ze ja mam za obymi ludzmi łzy tracic, bez przesady

Gość nhlidefw'oghdwrQ
płakałam mam w dupie wasze komenty prawie każdy płakał

ja nie bylam jego zwolenniczka, ale ta tragedia mnie bardzo poruszyla. tyle osob zginelo, plakalam i to duzo

Gość ja płakałam, bo zgineli ludzie
którzy mogli jeszcze coś zmienić w Polsce, a zginęli. :( Pozatym tak często widziałam ich w telewizji i nigdy bym nie pomyslałam, że zginą wszyscy naraz w takiej tragedii. :(

w dupie mam wasze opinie impulsywne obłudne mameje :D 🖐️ nie wierze, ze mozna płakac po kimś, kogo się osobiście nie znało

Gość pawianka
Musze się przyznać- nie płakałam.. Co jest najgorsze to to, że na głupich filmach rycze i nie mogę się opanować, a tu nie płakałam.. Chyba nie mam uczuć :O

Gość grttt
tylko gdy zobaczyłam zapłakaną Martę odchodzącą od trumny ojca uroniłam łzę:( biedna dziewczyna

ostatni raz płakałam na pierwszej randce z moim partnerem gdyż byliśmy na smutnym filmie w kinie, od tamtej pory tak wiele się zmieniło we mnie że nie uroniłam łzy ...... dziwne

Gość KACZUCHA 101
HIPOKRYCI, TAK TO JECHALI NA KACZYSNKIEGO A JAK UMARŁ TO NAGLE WSZYSCY W RYK, NO ALE JAKZE MOGLO BY YC INACZEJ MUSIECIE SIE POKAZAC PRZEZ INNYMI JACY TO UCZUCIOWI JESTESCIE I ZE PLACZECIE.. UU JAK MI WAS SZKODA PLACZKI DZIWACZKI KACZKI :O TFUUUU

Gość anna Mairafg
Tak płakalam. Dzisiaj i wczoraj. Dzisiaj jak zobaczylam trumne i placzaca corke. Wczoraj ogolnie plakalam jak sie dowiedzialam. Duze lez umnie w tych dwoch dniach bylo. Az mi glupio przy mojej rodzinie.

Gość ja płakałem
bo to kurwa prezydent jednak był szkoda stjułardes, bardzo ładne były

Gość KACZUCHA 101
"pieśn o małym rycerzu" UHAHAHHA BUUUUU HAHAHAH NO NIE MOGE NORMALNIE LEZE I KWICZE! DOBRE TO :D

Gość djkldk
płakałam chociaż za nim nie przepadałam, ale za to ceniłam Panią Marię bo była to dobra i skromna kobieta

Gość Płakałam
Jak tu nie płakać,kiedy serce pęka z żalu.Straszna tragedia.

Gość KACZUCHA 101
NIE stjułardes A STIUARDES JA ZNAM INGLISZ TO WIEM LEPIEJ

prezydent :D który gdyby nie to ze pis zostal odsuniety od wladzy wyrzadzilby wraz z nim wiecej szkod niz pozytku zreszta..jakie są jego zasługi, ze go tak opłakujecie?

Ja również płakałam. Nie wiem, co kieruje ludźmi, którzy szydzą z tych, którzy nie są obojętni wobec tej tragedii. Ja nie jestem - najważniejsza jest PAMIĘĆ

Gość KACZUCHA 101
MESZUGENE, RYCZA BO TAK WYPADA, KTO NAPISZE ZE NIE YCZAL; ODRAZU ZLE NA NIEGO PATRZA, BO WIESZ TRZEBA PLAKAC I PRZY TAKIKEJ TRAGEDI TAK JAK I NA PAPIEZA TEZ TRZEBA BYLO SIE POKAZAC I PLAKAC . KTO DLUZEJ I GLOSNIEJ WYL DLA TEGO SZACUN.

Gość KACZUCHA 101
URODZIL SIE??