Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszugene

Plakaliscie z powodu prezydenta?

Polecane posty

Owszem potrafię współczuć ludziom których nie znam osobiście...i wzruszam się też gdy słyszę że ktoś właśnie zginą w wypadku na drodze ....jesli to oznacza że jestem histeryczką to trudno ..... to chyba lepsze niż mieć serce z kamienia.....

Gość już mnie to nudzi
Wawcia--- czy pytanie o patriotę było do mnie?

na forum to latwo tak pisac a jak by tak do ojca to powiedziala to jakby sie odwinal i lepe w ryja zapodal to by sie obsmarkalo dziewcze. dobra mysle ze czas skonczyc dyskusje widze ze trafilem na tak zwana palikotwa inteligencje.

Gość K-A-R-O-L-I-N-A.
nie bo nie miałam powodu to nie moja rodzina wiec po co miałabym plakac

wawcia..dla mnie patriotyzm to miedzy innymi poprawne posługiwanie się jezykiem polskim :) "wogóle" buahahhahahhaha 🖐️

Gość jak zawsze w
acha czyli wg was, trzebabylo sie z tego smiac??? olac ??? wylaczyc tv, zeby nie byc hipokryta, cieszyc sie tego ??? a moze niektorych z nas to wzruszylo? to zle, to juz taki los, ze jedni sa znani inni nieznani, i tam tacy byli a ja nie placze nie tylko za znanymi, jednego senatora poznalam osobiscie, glosowalam na niego , pochodzil z mojego regionu,

Gość absolutnie nie plakalam
i nie wiem w sumie dlaczego mialabym to robic:O Oczywiscie wspolczuje bardzo, szkoda ludzi, bo patrze tak na nich a nie jak na politykow, ale dla mnie to nie powod do placzu. I wcale nie uwazam ze przez to iz nie uronilam lzy jestem bez uczuc. Nie plakalam nad tragia na WTC, ani w haiti to i teraz plakac nie bede. Jesli dla kogos to powod do placzu to ok, nic mi do tego choc osobiscie nazwalabym to przesada

Gość nknlknlk
szatynka-> nie mówimy o zwykłym współczuciu dla innych ludzi z powodu jakiejś tragedii, ale o wylewaniu łez a to znaczna różnica.

Gość już mnie to nudzi
Wawcia--- przede wszystkim ochłoń trochę bo każdy może się tu wypowiedzieć. Nie obrażaj ludzi, nie wyzywaj ich od idiotów bo to dobrze o Tobie nie świadczy :O Jak ochłoniesz to możemy podyskutować!

nie codziennie ginie po prostu prezydent i tyle w temacie to trzeba uszanowac nikt nikomu nie kaze plakac. wiem ze po za netem bys tego na glos i tak nigdzie nie powiedial jeden z drugim bo bys sie wstydzil albo bał.

Gość jak zawsze w
o jacy wy jestescie madrzy, az nie chce sie juz klikac, to zalosne, mi zal, mi jest z tym zle, zginal moj prezydent, i tyle

Gość siabadaba
A mnie jest żal ludzi, którzy z taką nonszalancją wypowiadają się na temat tragicznej śmierci tylu ludzi, którzy zostawili rodziny, osierocili małe dzieci:( Płakałam, płaczę i wcale nie zamierzam się z tego tłumaczyć ani tego wstydzić. I żal mi ludzi, którzy dbają tylko o własną doopę, potrafią napisać kilka bredni na kafe, okraszonych debilnym uśmieszkiem i anonimowym nikiem. Strach żyć wśród takiej znieczulicy

tak, kazdego dnia gina ludzie w wypadkach , umieraja na raka i inne choroby w szpitalach i myślę ze każdy kto o tym pomysli czuje żal , a tu taka zbiorowa tragedia

Gość już mnie to nudzi
to nie wyzywaj, jakbyś miał odrobinę "oleju w głowie" to byś ten wpis olał "dobroduszny" człowieku...

Gość siabadaba
Zginął MÓJ PREZYDENT, czlowiek, na którego głosowałam i miałam ponownie zagłosować. Ktoś wykształcony, inteligentny, na poziomie o jakim mogą pomarzyć małoletnie ciołki z kafe.

Gość już mnie to nudzi
:O tak to jest jak się gównażeria do kafe dorwie :O

Gość siabadaba
mes coś tam, weź się zastanów człowieku i nie ośmieszaj się:O

Gość ŻENUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!! Czy to ważne w tej sytuacji czy się kogos lubiło, na kogo sie gadało, jakim był prezydentem?!! Oni byli ludźmi.. Takimi jak my!! a chyba nikomu nie życzy się śmierci! I to jeszcze tak tragicznej.. Bądźcie ludźmi. A tak.. Ja się popłakałam..

Gość siabadaba
Ja sobie wybrażam, co się dzieje teraz w ich rodzinach. Córka Kaczyńskich naraz straciła obydwoje rodziców. Szok... nie wiem, jak bym takie coś przeżyła:( Poza tym miał rację ktoś, kto powiedział, że Polska się z tego nie podźwignie, bo za dużo szlachetnych zginęło i za dużo nieszlachetnych zostało. Popieram niestety:( Kaczyński był jedynym prezydentem, który nie lansował nachalnie swojej rodzinki, nie załatwiał znajomkom posad, nie dbał o splendory. Był skromny jak mało kto. Jest mi Go ogromnie żał:(

Gość ŻENUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
porypańce jesteście.

Gość siabadaba
żenua ... do kogo to było?

wyżej wyżej.. bez obrazy siabada

po prostu nie rozumiem jak w takich sytuacjach można nie być człowiekiem..

Gość kornelia ______________
Siabadaba Odnośnie tego, ze Kaczyński nie załatwiał znajomkom posad. Mylisz się, miałam przyjemność pracować w jednym Urzędzie Dzielnicy w Warszawie w czasch kiedy L.K nie był jeszcze Prezydentem Warszawy i w czasie kiedy już nim był. Zrobił takie czystki, ze hej, wprowadził mnóstwo swoich znajomków a resztę poprzenosił gdzie popadło. Nie było mowy aby ktoś z innej partii był Burmistrzem ( a za czasów Hanki UD Włochy ma Burmistrza z PISu ) Szkoda mi Go bardzo jako człowieka, ale wiedz, ze o posady dla swoich ludzi dbał i to bardzo :O