Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszugene

Plakaliscie z powodu prezydenta?

Polecane posty

Gość ja płakałam i to bardzo
w w ogóle nie dopiero teraz troszkę się pozbierałam.. Jaki by nie był to NASZ PREZYDENT! PIERWSZA DAMA, dobra, skromna kobieta i inni ludzie, którzy zostawili dzieci, rodziców, mężów, żony itd. Żadna z ich osób najbliższych nie była gotowa na ta tragedię. Sami mężczyźni z załogi samolotu to faceci po 36 lat i 31 w sumie osierocili we czterech sześcioro dzieci i swe żony. Stewardessy TO MŁODE DZIEWCZYNY po 29, 25 i 23 lata! Ludzie jak tu nie płakać???????????????????? Mam gdzieś teraz ich ustawy, rządy i charaktery ale to ludzie!!!

ja się wzruszyłam , i nawet popłakałam , nie pod publiczkę , ale wdomu , bo ja łez swoich nie lubie pokazywać , żal mi rodzin tych ludzi , co teraz przezywają , ale to trzeba mieć trochę serca a nie kartofel , zresztą co teraz ludzi może wzruszyć? powoli przywykamy do strasznych widoków, powszednieją nam

bueheheh bylam na tym forum juz zanim wy zmieniłyscie sie w stare spocone obłe lochy głupie dewoty, wiec czas lansu mam jakby za sobą :D 🖐️

Gość ja płakałam i płaczę
tragedia nie do ogarnięcia

Nawet nie wiesz, ile mam lat, ale zapewne mniej od ciebie :P Chwalisz się, że siedzisz na tym forum od dawna? Nic dziwnego, gdybym nie miała swojego życia, zapewne zrobiłabym tak smao

nie plakalam ale bylo mi bardzo przykro i dlugo mialam wrazenie ze to sie nie dzieje naprawde :O nadal czuje sie nieswojo

Nie głosowałam na Kaczyńskiego i nie jestem zwolenniczką Po ......ale nie mogłam powstrzymać łez.....może dlatego że to taka niepotrzebna tragiczna śmierć ,mimo wszystko ludzie którzy zostawili niespodziewanie swoje rodziny..... Jesli ktoś nie czuje nawet najmniejszego żalu na myśl o tym .......to nie wiem......chyba nie jest człowiekiem......

zalogowana - kto pisał ze siedze? pisze ze bywałam, w sumie nie pisałam tu od paru lat wiec sram ci w ryj 🖐️

Gość jak zawsze w
jak zawsze w takich sytuacajch, kiedy gina ludzie plakalm jak bylo tsunami, jak trzesienie ziemi, jak np hala w katowicach sie zawalila, to ludzki odruch, ludzi wrazliwych plakalam bo pomyslalam sobie i wyobrazilam co musieli czuc w chwili zagrozenia, to straszne,przeciez czuli jakmaszyna scina drzewa....... zal mi ich rodzin, ich dzieci, wspolmalzonkow , rodzicow, zal mi wszystkich ludzi ktorzy ginal tragicznie!!!! zal mi prezydentowej, tp byla taka zwykla dobra kobieta, zal mi wszystkich, i jesli nawet mieli wady, to niczym nie zasluzyli na to co ich spotkalo, nie patrze na to kto kim byl, z jakiej partii, itp, to byli ludzie i na boga NASZ PREZYDENT , nalezy mu sie szacunek, kiedy ludzie umierali za polske, tak jak w katyniu, to byl patriotyzm, ktos walczyl zeby polska byla wolna, kaczynski takze!, za to nalezy mu sie szacunek, i jesli sie jest patriota to trzeba kochac ojczyzne, a to jak niektore osoby sie wypowiadaja to zal, to powinno byc karalne, nie mozna obrazac kogos kto sie nie moze obronic,

dla mnie pod publiczkę było to jak wszyscy którzy jeszcze parę dni temu obrabiali tyłek Prezydentowi, docinali w wywiadach, wyśmiewali się dziś klękali przy jego trumnie:-( To jest godne litości, i pewnie nie było to szczere u 50% tam obecnych ludzi. I co to zmieni? Nic, żałoba się skończy a oni znowu zaczną swoje. Już dziś w grupowej rozmowie się kłócili ze sobą niektórzy:-( Za jakiś czas okaże się,że otrzymaliśmy po tej tragedii tylko nowy samolot:-(

Gość jak zawsze w
meszugene pokazalas klase ost komentarzem, brawo jestes swiatlym czlowiekiem

Meszugene, kończę dyskusję z tobą, bo z bydłem nie rozmawiam :) "do tych histeryczek wyzej- w takim razie chyba codziennie musicie plakac bo codziennie np na drogach ginie kilkadziesiat osob, ich tak samo nie znacie jak nie znalyscie tej zalogi czy stewardess, co hipokrytki?" Nudny już ten "argument"

Gość już mnie to nudzi
20:59 [zgłoś do usunięcia] pole vault "ja życzę wszystkim tym którzy mają to w dupie i nie jest im nawet przykro, żeby w dniu waszej śmierci nikt nie uronił łzy nad waszym grobem Brzmi to okrutnie, ale zdecydowanie bardziej jesteście okrutni WY wobec naszego narodu " I to jest ta katolicka miłość bliźniego! :O I zapewne napisała to osoba, która powie o sobie, ze jest patriotą :O

Gość głospis
płakałam w chwili, gdy w Katyniu zaśpiewali "Boże coś Polskę.." i pokazali puste krzesła...

a ty wogole wiesz co to znaczy byc patriota? bo tobie sei wydaje ze to pewno na meczu polska niemcy miec szalik i drzec ryja ze polska polska gola tak mi sie wydaje ze ty tak odiberasz bycie patriota. zalogowana nie ma sensu z idiotami dyskutowac

Gość nknlknlk
ty se kup...-> też mi się wydaje, że muszą płakać codziennie. Tyle osób ginie co dzień, tyle osób traci co dzień kogoś bliskiego. też ich nie znają, ale przecież giną LUDZIE!

no dla niektórych dzień pogrzebu będzie tylko dniem wolnym od pracy i szkoły:-( kolejny dzień na kafe... powinni wam dać roboty w kopalni na ten dzień za brak szacunku do narodu.

Gość jak zawsze w
i to jest glupie inajglupsze w was "bo na drogach ginal tysiace ludzi........." tak , zabijaja sie , w wiekszosci sami powodujacy wypadek, wielu pijanych, sa i niewinni, i kazdego zaluje, nawet pijaka, nawet tego co zawinil i zginal, nikt nie powienien ginac ot tak, wszyscy powinni dozyc starosci itp, ale nie bede plakac na wiesc o jakims pojedynczym wypadku, w ktorym ktos ginie, ma od tego rodzine, bliskich, nie znam , ale jak juz np raz najechalam na wyp[adek i widzialam tragedie to lza mi sie w oku zakrecila, zal mi tych co umieraja na raka itp......... ale to jest co innego, i akurat tych ludzi znalam w wiekszosci z tv, jedank byli to ludzie wazni dla polski dla mojej ojczyzny, bylabym ignorantka i kosmopolitka jesli by mnie to nie wzruszylo, katastrofy takie nie zdarzaja sie na codzien, nie w polsce, co innego wypadki trudno sie zalamywac po kazdym, vci ludzie lecieli oddac hold poleglym w katyniu, walczyli o to zeby ta zbrodnia nie byla skrywana, byli tam ludzie ktorzy w katyniu stracili najblizszych, bedzie mi brakowac tych twarzy, zal mi i politykow i ochroniarzy, wszystkich, to straszne, nawet dlatego ze z nich nic nie zostalo, te ciala...........to koszmar,

wez idz poczytaj pudelka stamtad masz wiedze o panstwie policyjnym :D i tyle w temacie mozesz wsadzic sobie w dupe palca wyjac i oblizac zalosna babo